Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Man iskilo toks klausimas g.gif Kas tas yra gausybes ragas, turiu scenariju, kuriame jauniesiems yra iteikiamas gausybes ragas ir jie is jo turi isgerti, taip kaip tas ragas atrodo ir kur ji galima nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 07 30, 12:51)
Gamtoj aš dar buvau paruošusi dviejų spalvų skirtingas korteles - vienose klausimai, kitose atsakymai, tai gana smagiai gavosi, nes kaikam jie labai atitiko biggrin.gif
Taip pat dar darem zaidima - kur pamerges laiko pabroli už kojų, o šis rankomis eina iki piršlio jis "degalinė", duoda išgert, tada laukia svočia"ženklas kurį apvažiuot reikia", o jaunoji - galutinė stotelė, jai pabrolys atneša butuką smile.gif
Ir dar daug visokių galima prigalvot

Antrasis - tai SUPER thumbup.gif žaidimukas smile.gif už dviejų savaičių ir man teks liudininkauti vestuvėse, būtinai šį gamtoj pažaisim thumbup.gif nerealus žaidimukas smile.gif

o kokie klausimai ir atsakymai buvo pirmajam žaidimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 31 liepos 2006 - 11:54
o kokie klausimai ir atsakymai buvo pirmajam žaidimui?
[/quote]

Nu klausimai patys įvairiausi, parašysiu keletą pavyzdėlių
Ar mėgstate bučiuotis, ar dainuojate serenadas, ar dažnai nuklystate į kairę ir t.t.

O atsakymai pvz. Tiktai nubudęs naktį, labai gaila, bet taip, šito nebuvo ir negali būti, pakalbėsim apie tai kai būsiu blaivesnis, žinant mano vaikyste, jums turėtų būti gėda to klausti ir t.t.
Labai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 07 31, 00:15)
Man iskilo toks klausimas g.gif  Kas tas yra gausybes ragas, turiu scenariju, kuriame jauniesiems yra iteikiamas gausybes ragas ir jie is jo turi isgerti, taip kaip tas ragas atrodo ir kur ji galima nusipirkti g.gif

jei gerai suprantu, tai cia buna tokie stikliniai. Pas mano tevus tebestovi kazkur dar kristolinis, nemazas toks, kazkada gave dovanu. Tik tas buvo jau senokai. O dabar tokiu daiktu pirkti kazkaip nemaciau... Siaip tai, manau, tik bet koks ragas, kad tik is jo gert galima butu ir graziai atrodytu smile.gif tikriausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sirse*: 31 liepos 2006 - 16:11
QUOTE(dia10 @ 2006 07 30, 23:15)
Man iskilo toks klausimas g.gif  Kas tas yra gausybes ragas, turiu scenariju, kuriame jauniesiems yra iteikiamas gausybes ragas ir jie is jo turi isgerti, taip kaip tas ragas atrodo ir kur ji galima nusipirkti g.gif

Gausybės ragas - gerovės ir turto simbolis graikų mitologijoje. Graikų mitologijoje, Amaltėja buvusi nimfa arba ožka, kurios vienas iš ragų ir buvo Kornukopija, išauginusi Dzeusą. Dzeusas atsidėkodamas nimfai už jos rūpestį atidavė jai gausybės ragą. Gausybės rago turėtojas iš jo gaudavo viską ko tik panorėdavęs. Taip kilo legenda apie Gausybės ragą arba Kornukopiją. Iš pradžių gausybės ragas buvo vaizduojamas kaip ožkos ragas pripildytas vaisių ir gėlių. Dievybės, ypač Fortūna, buvo vaizduojama kartu su Gausybės ragu. Daug modernesniame vaizdavime ragas vaizduojamas kaip panašios į ragą formos pintinė su vaisias ir daržovėmis.
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 07 18, 18:46)
O aš komendantams ne švilpukus, o tas šviečiančias lazdeles ant kaklo kabinsiu  biggrin.gif

O prizai, mano manymu geriausia tie maži šnapsiuko buteliukai, bet kad rupūžės brangūs liabai jau  rolleyes.gif

komendantams pirkom švilpukus o paskui dovvanojom medalius ,kažkodėl senovinės tradicijos man kaip tik

mažiukus buteliukus po 50gr o gal ir mažiau pirkom muitinės parduotuvėje ,kas važiuoja pap[rašykit atveš kainavo 0,4 euro
jais išsipirkdinėjom stalą , na nepatiko užsėdusiems bet juk ką išsideri tą ir turi ,dar davėm saldainių dėžę - lotuliukas.gif metaline čiulpinuku
aišku paskui normaliai atsiskaiotėm ,bet buvo nemažai juoko
juolab užsedo stalą žmonės kartais patys papiršliauja

su muzikantais reiktu susitikti anksciau arba bent prieš vestuves pasitarti ,nes gali buti kaip mus , verysad.gif nors tarėmės kad jis prie musų derinsis mes daugiau kalbėsim ,gbet kartais reikėjo nutildyti wub.gif jį ,arba negražiai pasakyti kad tai vėliau

bet jei tingėtumėm kalbeti jis butu atpylęs dar daugiau nei mes ,jaunoji skundėsi kad pavalgyt nebuvo kada g.gif ,vis kurie nors šneka

\daug ką padaryčiau ko gero kitaip

bet kad ir taip visiems patiko bigsmile.gif
Atsakyti
nnnata, labai ačiū. 4u.gif

Šiandien sužinojau, kad sutinkant jaunuosius, yra tiesiamas natūralus kailis, jie turi ant jo atsistoti, kad gyvenimas būtų lengvas ir turtingas, o kažkas turi jiems batus nuvalyti, kag savo vedybinį gyvenimą pradėtų švariai smile.gif
Atsakyti
sveikos manytes norejau paklausti gal zinote kokiu kalbu jaunevedziams?nes mano vestuves labai greitai:) taio net neisivaizduoju kokia ten kalba reikes sakyti::::::::sad.gif
Atsakyti
Klausykit svociutes, norim pasidaryti pirslio pinigu ir kazko dar labai sunkiai judam i prieki, gal kas nors daresi, gal turi kompe kokiu nors piesiniu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2006 08 09, 07:08)
Klausykit svociutes, norim pasidaryti pirslio pinigu ir kazko dar labai sunkiai judam i prieki, gal kas nors daresi, gal turi kompe kokiu nors piesiniu ar pan.

Gulbinienės parduotuvėse yra pirkit valgomų pinigų.
Atsakyti
O kokios kainos tu pinigu? man atrodo, kad jei daug noresim tai ohoho kiek pinigeliu isleisim tokiem "pinigeliam" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2006 08 09, 11:01)
O kokios kainos tu pinigu? man atrodo, kad jei daug noresim tai ohoho kiek pinigeliu isleisim tokiem "pinigeliam"  doh.gif  biggrin.gif

Na visia neseniai mačiau kažkur už 3 Litus. O kam jums tiek daug tų pinigų?
Aš pirksiu tuos vaflinius ir mes juos panaudosim tik stalui išsipirkti simboliškai.
Atsakyti