Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Sveikutės, labai būtų įdomu sužinoti kokiais būdais galima būtų jaunikiui "Atsiimti" nuotaką iš jos namų. Jau labai pabodęs rankų atpažinimas, meilių žodelių sakymas ir t.t. Gal yra kažkokių įdomesnių, naujesnių būdų. Aš tiek daug vestuvėse dal;yvavau, bet kad viskas kartojasi, o taip norisi sugalvoti kažką naujo. Lauskiu jūsų minčių.
Atsakyti
Galima surašyti ant lapelių kažką reiškiančius skaičius (nuotakos batų dydis, ūgis, susipažinimo dta ir t.t.) ir duoti jaunikiui atspėti.
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2006 08 09, 07:08)
Klausykit svociutes, norim pasidaryti pirslio pinigu ir kazko dar labai sunkiai judam i prieki, gal kas nors daresi, gal turi kompe kokiu nors piesiniu ar pan.

Vienose vestuvėse darėmės dolerius su piršlio ir jaunųjų nuotraukomis, kitose - 500 litų.Pabandysiu paieškoti.Tik kaip tau nusiųsti?
Atsakyti
sveikos
pirmą kartą ruošiuosi svočiauti vestuvėse. jau labai daug gerų patarimų ir info radau šiam forume, dėkui jums 4u.gif
bet va viena problemikė, paskutinis padėkos tostas
gal kas turit kokį gražų trumpą eiliuotą padėkojimą visiems ax.gif 4u.gif

aš turiu tik atskirai šeimininkėms skirtą
jei kam įdomu įmetu

Už vaišes labia skanias
Už vištas ir už silkes
Už putotą gerą alų
Ir už viską, kas ant stalo
Tariam “ačiū” šeimininkėms
Ir sveikatos daug joms linkim

Atsakyti
ai dar vieno dalyko užklausiu ax.gif

turiu tokį įdomų eilėraštuką-telegramą anytai, kad nervų nesigadintų dėl marčios ir tabletes čiulptų, o tos tabletės tai bus iš čiulpinių saldainių padaryti karoliai.
dar labai norėčiau kažką panašaus padaryti ir uošvienei kaip po apie žentą, gal kas nors ką nors turite 4u.gif

o čia ir telegrama kam įdomu

jau nuo amžių gilumos
mes, lietuviai, žinom,
kaip sunku martelei
įsiteikt anytai.
tai perdaug protinga,
tai perdaug kvaila,
tai neišradinga
virtuvėj žmona.
kad išvengti barnių
nervinių ligų -
siunčiam jums karolius
nuo visų bėdų.
čiulpt po karoliuką
siūlom ne kasdien,
nervus nuramins jie,
nuotaiką pakels.
jei pasinaudosit mūs patarimu,
tai ilgai gyvensit
be blogų ligų.

Prienų rajono centrinės vaistinės darbuotojai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 12 rugpjūčio 2006 - 21:42
QUOTE(Nersim @ 2005 06 01, 20:36)
Dariau  loteriją  juokingą  .Galima  buvo  laimėti  ir  skalbimo  mašiną( ūkišką  muilą) ir  televizorių"Sony" ( televizijos  programą ), ir  mašiną ( žaislinė )  ir  t.t. Jei  kam  reikėtų, turiu  dar  tuos  loterijos  bilietus.

Nersim radau tavo seną postą, bet gal sakau vis dar turi tą loteriją ax.gif
gal galėtum įmesti į matelyk*gmail.com ax.gif 4u.gif

labai daug gerų idėjų iš tavęs pasisėmiau thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Nersim @ 2006 08 12, 22:39)
Padėkos  visiems  eiliuotos  nėra. Bet  pabandyk  ją  sukurti  pati:D

tai paprastai kažką pasakyti kažką jau esu pasirašius, bet maniau gal kas ką eiliuoto turi bigsmile.gif dėl visa ko užklausiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurelytė @ 2006 08 10, 14:48)
Sveikutės, labai būtų įdomu sužinoti kokiais būdais galima būtų jaunikiui "Atsiimti" nuotaką iš jos namų. Jau labai pabodęs rankų atpažinimas, meilių žodelių sakymas ir t.t. Gal yra kažkokių įdomesnių, naujesnių būdų. Aš tiek daug vestuvėse dal;yvavau, bet kad viskas kartojasi, o taip norisi sugalvoti kažką naujo. Lauskiu jūsų minčių.

Na mes dareme taip:
PIRŠLYS: Atvedžiau štai vieną jaunikį, sako, rūtelė čia jo gyvena.
SVOČIA: Gerai, bet pirmiausia turės jaunikis atspėti kuri rūtelė yra jo. Duodama taure su vynu ir rakteliu reikia išgerti vyną ir Paimti rakteli su kuriuo jis tures atrakinėti spyneles kuri atsirakins ta ir traukti.Bet pirmu bandymu ten bus persirenges vyras, tada paprašyti apibūdinti kaip atrodo jo jaunoji ir bandyti rakinti dar karteli.kai issitraukia savo jaunaja, tada visi sueina i kambarį.
Spyneles pirkome tas mazas ir pririsom prie juosteles, juosteles permetem per duris.Visiems labai patiko drinks_cheers.gif

Atsakyti
Forume gausu patarimų kaip sukurti scenarijų, bet būtų gerai, kad svočios pasidalintų ir vakaro vedimo patirtimi. Nepaisant situacijų kurios nuo manęs nepriklausė, klydau ir aš. Mano patarimas toks - nekalbėk, kol svečiai nepavalgė, naivu tikėtis, kad kas nors klausys vien iš mandagumo (šią klaidą padariau antrą dieną pristatydama sūrį).
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2006 10 08, 09:39)
Forume gausu patarimų kaip sukurti scenarijų, bet būtų gerai, kad svočios pasidalintų ir vakaro vedimo patirtimi. Nepaisant situacijų kurios nuo manęs nepriklausė, klydau ir aš. Mano patarimas toks - nekalbėk, kol svečiai nepavalgė, naivu tikėtis, kad kas nors klausys vien iš mandagumo (šią klaidą padariau antrą dieną pristatydama sūrį).

Sūris duodamas antrą dieną tik susėdus prie stalo, prieš valgį. Kai įteikiamas sūris, tik tada galima valgyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2006 10 08, 10:56)
Sūris  duodamas    antrą  dieną  tik  susėdus prie  stalo, prieš  valgį. Kai  įteikiamas  sūris,  tik tada  galima  valgyti.  biggrin.gif

Gerai jei svečiai kultūringi ir palaukia kol tu pristatysi sūrį, kol aš šnekėjau apie sūrį mano vedamose vestuvėse kaikurie krovėsi į lėkštes ir kirto.
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2006 10 08, 15:28)
Gerai jei svečiai kultūringi ir palaukia kol tu pristatysi sūrį, kol aš šnekėjau apie sūrį mano vedamose vestuvėse kaikurie krovėsi į lėkštes ir kirto.

O tai tau nereikėjo iš karto sūrio duoti biggrin.gif Kol kalbėjau, piršlys laikė sūrį rankose ir žmonės klausėsi.Tada duodu supjaustyti jauniesiems.O tada pasiūlau ragauti svečiams biggrin.gif
Atsakyti
rugsėjo mėn pirmą kartą teko svočiaut doh.gif stresas buvo nemenkas, nors ir buvau viską pasiruošusi, šimtus kartų perskaičiusi, bet vistiek tik atsistojus kalbėti visą išpildavo prakaitas ir raudonis blush2.gif
man labai daug pagelbėjo vyras ir muzikantai liuksiški buvo thumbup.gif
vyras išprad-ių nebuvo sažavėtas mintim, kad teks piršliauti ir sakė kalbės minimaliai, bet kai pamatė kad man kalbėjimas prieš minią tragediją, perėmi iš manęs kai kuriuos tostus ir viskas buvo thumbup.gif
o muzikantai tai irgi šaunūs vyrai pasitaikė, nes viską nuo pat pradžių su mumis derino, vis ėjo klausė kas dabar bus, o kas dabar, kada jūs kalbat, kada mes rolleyes.gif

o klaidų tai apturėjau ir aš doh.gif per daug visko prisiruošiau ir visko nespėjau lotuliukas.gif
pvz. buvau paruošusi tokį albumą, kur turėjo svečiai parašyti sveikinimus, tai kažkaip galvojau kad paduosiu jį po dvylikos, o reikėjo paduot po židinio uždegimo, nes kažkaip labai greitai mūsų jaunieji išvažiavo miegot (kažkur apie 1,30), tai vat paskui jiems tik atidaviau tą albumą ir sakiau susiklijuosit atvirutes, nes jų gavo tikrai daug ax.gif
Atsakyti