Gal kuri zinote, kiek laiko imanoma svecius islaikyti prie stalo? Na, norejau paklausti, kiek laiko tas vienas uzsedimas gali trukti?
Kada jau reikia pajudeti? Delioju, delioju......
Jei prie stalo sestume kokia 20-20.30, tai iki vidurnakcio vienas ar du uzsedimai?
Busiu dekinga visoms ismanancioms.
Tiesa, dar ir aš norėjau pasiteirauti apie tai, po kiek maždaug laiko tarkim pakelti jau jaunimą nuo užstalės ir suorganizuoti pvz. pabrolių ir pamergių sugebėjimų patikrinimą? Tai turi vykti prieš jaunųjų valsą ar po?
QUOTE(Rucikas @ 2006 03 15, 16:18)
Tiesa, dar ir aš norėjau pasiteirauti apie tai, po kiek maždaug laiko tarkim pakelti jau jaunimą nuo užstalės ir suorganizuoti pvz. pabrolių ir pamergių sugebėjimų patikrinimą? Tai turi vykti prieš jaunųjų valsą ar po?
Manau, kad po valso. Pirmasis pakilimas nuo stalo buna jaunuju valsas, po to valsas su teveliais ir pirsliu polka, po to dar kokie 5 sokiai, kad visi spetu susitvarkyti (WC ir parukyti)
Pasidalink idejomis, kaip tuos pabrolius su pamergytem tikrinsi?
Buvusios svocios! Help!
Kazka tevai minejo, kad uzsakyti dveji karsti
Ir dar, pritrukau minciu, ka linksmai padovanoti geriausiam dainininkui, sokeju porai, linksmiausiam sveciui? Turbut tie medaliai jau atgyvene?
Buvusios svocios! Help! help.gif Kaip ta sedejima prie stalo ir sokius padalinti? Iki vidurnakcio dukart sedejote prie stalo ar viena?
Kazka tevai minejo, kad uzsakyti dveji karsti doh.gif . Tai kada ten ta antra valgyti? bigsmile.gif
Ir dar, pritrukau minciu, ka linksmai padovanoti geriausiam dainininkui, sokeju porai, linksmiausiam sveciui? Turbut tie medaliai jau atgyvene?
Kazka tevai minejo, kad uzsakyti dveji karsti doh.gif . Tai kada ten ta antra valgyti? bigsmile.gif
Dažniausiai pirmas užsėdimas būna grįžus, antrasis- prieš dvyliktą. Tada tėveliai perduoda šeimos židinį, dainuojama "Ilgiausų metų" (jei nebuvo pradžioj) ir nesšamas antras karštas.
Dėl medalių- mano nuomone, tai nėra atgyvena
Pastebėjau, kad dailių medalių dabar ir gauti sunkoka. Todėl "kepsuosi" pati. Šiandien kaip tik parsivežiau molio. Tad jei kam reikia, galiu padaryti. Lipdysiu ryt- poryt. Jei kam reiks, po kokios savaitės galėsiu atsiųst emailu foto. Rašykit AŽ (čia buvo reklama
QUOTE(Hestija @ 2006 03 15, 17:36)
Dažniausiai pirmas užsėdimas būna grįžus, antrasis- prieš dvyliktą. Tada tėveliai perduoda šeimos židinį, dainuojama "Ilgiausų metų" (jei nebuvo pradžioj) ir nesšamas antras karštas.
Kai kas dovanoja kokį barškutį, žaislą ar šiaip juokingą daiktą, bet tokie daikčiukai dažnai kažkur nusimeta... O medalį žmogus pasikabina garbingoj vietoj ir dar ilgai prisimena, kad ... ir ... vestuvėse buvo pvz., linksmiausias šokėjas
Pastebėjau, kad dailių medalių dabar ir gauti sunkoka. Todėl "kepsuosi" pati. Šiandien kaip tik parsivežiau molio. Tad jei kam reikia, galiu padaryti. Lipdysiu ryt- poryt. Jei kam reiks, po kokios savaitės galėsiu atsiųst emailu foto. Rašykit AŽ (čia buvo reklama
)
Aciu uz patarimus.
Jei sakai, kad medaliai neatgyvene, tai gal uzsakyti visiems sveciams medalius su jaunuju vardais ir data? Turiu cia toki keramika pazistama....
Tikrai norėčiau pamatyti medalių nuotraukytes
Aš galvoju, ar medalius, ar diplomus daryti.
O pamerges ir pabrolius "tikrinsiu" tais žaidimais, kur pamerges turi teniso kamuoliuką perridenti, o pabroliai atsilenkimus daryti ant nuogu merginų nuotraukų.
Aš galvoju, ar medalius, ar diplomus daryti.
O pamerges ir pabrolius "tikrinsiu" tais žaidimais, kur pamerges turi teniso kamuoliuką perridenti, o pabroliai atsilenkimus daryti ant nuogu merginų nuotraukų.
Tikrai norėčiau pamatyti medalių nuotraukytes bigsmile.gif
Po savaitės
Jei sakai, kad medaliai neatgyvene, tai gal uzsakyti visiems sveciams medalius su jaunuju vardais ir data? Turiu cia toki keramika pazistama.... g.gif
Na, jei svečių nedaug... Bet jei daugiau- bus brangoka
Ačiū už vestuvinį scenarijų vienoje vietoje
Labai padėjote
Labai padėjote
QUOTE(Rucikas @ 2006 03 15, 16:18)
Tikrinami pabroliai ir pamerges kitą dieną.Aiškinamasi, kur ir kaip praleido jie naktį.Tai gali padėti padaryti vainikėliai, išdalinami pirmą vakarą prieš pat einant miegoti.Ir kitą rytą tikrinami, ar tie vainikėliai labai sutrinti, ar juos turi ir t.t.Toliau visokie išbandymai pabroliams ir pamergėms.Pirmąją dieną ir taip daug reikia visko padaryti.Nesugrūskime į vieną vietą visko.
Papildyta:
Šiaip medalių atsisakoma.Ir daug įdomiau , kai yra padaryti įvairūs diplomai.Daug smagiau būna.Arba aš vestuvėse visada dalinau tam tikrus daiktus.Pvz.: geriausių šokėjų porai - vaikiškus batelius., ilgiausiai miegojusiam svečiui - laikrodį žadintuvą ir t.t.
Šiaip medalių atsisakoma.Ir daug įdomiau , kai yra padaryti įvairūs diplomai.Daug smagiau būna.Arba aš vestuvėse visada dalinau tam tikrus daiktus.Pvz.: geriausių šokėjų porai - vaikiškus batelius., ilgiausiai miegojusiam svečiui - laikrodį žadintuvą ir t.t.
Apie ką ir sakiau- vaikiški bateliai voliojasi užmesti kažkur stalčiuje arba atiduodami kaimyno dukters sūneliui, žadintuvas šiais visuotinės mobilizacijos laikasi irgi nereikalingas, diplomas- tai tik dar vienas popieriaus lapas, nukištas į sekciją... O va medalis!!! Kaba garbingiausioje vietoje ant sienos- juk AŠ buvau vestuvėse, AŠ buvau toks ir toks!!!
O pagrindinė medalių atsisakymo priežastis ta, kad jų arba nėra pirkti, arba jie labai nedailūs, arba nereali kaina. Va taip, Ner**gaite
QUOTE(Hestija @ 2006 03 16, 22:43)
Apie ką ir sakiau- vaikiški bateliai voliojasi užmesti kažkur stalčiuje arba atiduodami kaimyno dukters sūneliui, žadintuvas šiais visuotinės mobilizacijos laikasi irgi nereikalingas, diplomas- tai tik dar vienas popieriaus lapas, nukištas į sekciją... O va medalis!!! Kaba garbingiausioje vietoje ant sienos- juk AŠ buvau vestuvėse, AŠ buvau toks ir toks!!!
O pagrindinė medalių atsisakymo priežastis ta, kad jų arba nėra pirkti, arba jie labai nedailūs, arba nereali kaina. Va taip, Ner**gaite
O aš turiu tų medalių galybes, bet jie nuoltaos kas kelis metus keliuaja į ..šiukšlių dėžę, nes jie man tikrai nieko nepuošia ir tik užima vietą.
QUOTE(Nersim @ 2006 03 16, 22:53)
O aš turiu tų medalių galybes, bet jie nuoltaos kas kelis metus keliuaja į ..šiukšlių dėžę, nes jie man tikrai nieko nepuošia ir tik užima vietą.
O va diplomus aš saugau 
O aš darau atvirkščiai