Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(Lietuva @ 2009 07 28, 13:20)
ačū mega, tu čia žinovė juose

irnesakyk.gif ,bet šį tą žinau blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Atkeliau kaktusiukų vazonėlius ir po jų lėkšteles pradėjo greit lakstyt baltai pilkšvi mažyčiai vabaliukai unsure.gif kas čia per kenkėjai, kaip kovot? būčiu dėkinga jei kuri atsakys 4u.gif ant viršutinių žemių ir augalų nieko dar nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 07 30, 12:24)
Atkeliau kaktusiukų vazonėlius ir po jų lėkšteles pradėjo greit lakstyt baltai pilkšvi mažyčiai vabaliukai unsure.gif kas čia per kenkėjai, kaip kovot? būčiu dėkinga jei kuri atsakys 4u.gif ant viršutinių žemių ir augalų nieko dar nėra g.gif

Sveika 4u.gif .Tamstos,gelytes per dregnai laikomos(per slapia zeme).Zeme tiek kaledukams,tiek velykinukams turi buti ne slapia lengvai dregna smile.gif.Jus tuputi maziau liekite,kad pradziutu substraktas ir po laistymo vandens pertekliu ispylkite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 30 liepos 2009 - 20:37
QUOTE(merga @ 2009 07 30, 21:36)
Sveika 4u.gif .Tamstos,gelytes per dregnai laikomos(per slapia zeme).Zeme tiek kaledukams,tiek velykinukams turi buti ne slapia lengvai dregna  smile.gif.Jus tuputi maziau liekite,kad pradziutu substraktas ir po laistymo vandens pertekliu ispylkite  smile.gif

Kad sausoka žemė unsure.gif aš jų niekad neperlieju ir tikrai nepalieku vandens lėkštelėse g.gif ant tos pačios palangės atkėliau dar vieną gėlę, tai ir ten laksto tie padariukai, ten ne kaktusas, nežinau ka ir galvot g.gif o vabalėliai tokie pilki daugiau, dabar nelieta daugiau nei savaitė, tai kaip neliet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 07 31, 11:04)
Kad sausoka žemė unsure.gif aš jų niekad neperlieju ir tikrai nepalieku vandens lėkštelėse g.gif ant tos pačios palangės atkėliau dar vieną gėlę, tai ir ten laksto tie padariukai, ten ne kaktusas, nežinau ka ir galvot g.gif o vabalėliai tokie pilki daugiau, dabar nelieta daugiau nei savaitė, tai kaip neliet unsure.gif

Supratau.Vadinas pagalbon kvieskitės fungicidą"Nimezal",jei labai daug yra lakstančių,tada ACTAR'ą
Atsakyti
Aš šiandien pastebėjau, kad mano kalėdukas kažkosk visas sukilęs smile.gif Jis visą laiką būdavo toks išsiskleidęs, o dabar pasidarė kažkoks pasišiaušęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 08 03, 20:23)
Aš šiandien pastebėjau, kad mano kalėdukas kažkosk visas sukilęs  smile.gif Jis visą laiką būdavo toks išsiskleidęs, o dabar pasidarė kažkoks pasišiaušęs lotuliukas.gif

Kaip suprast pasišiaušęs unsure.gif -priliedęs naujų ūglių g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 08 03, 20:39)
Kaip suprast pasišiaušęs unsure.gif -priliedęs naujų ūglių g.gif

Leidžia ir naujus ūgliukus smile.gif bet visas toks pakilęs biggrin.gif seniau buvo toks išsidrėbęs labiau smile.gif tikiuosi, ką nors supratot, nes nelabi sugebu paaiškinti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dlambliukas: 04 rugpjūčio 2009 - 13:16
QUOTE(dlambliukas @ 2009 08 04, 14:16)
Leidžia ir naujus ūgliukus smile.gif bet visas toks pakilęs biggrin.gif seniau buvo toks išsidrėbęs labiau smile.gif tikiuosi, ką nors supratot, nes nelabi sugebu paaiškinti doh.gif  blush2.gif

Viską supratau,šaunu ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
O as saviski kaleduka (tiesa ir nezinau ar jis kaledukas ar velykiukas buvo, nes zydedavo daugmaz per abi sventes), numarinau - buvau persisodinusi i vazona be skyles, kokius 1,5 metu viskas buvo gerai, o po to matyt per daug paliejau ir, kai jau supratau, kad jis perlaistytas ir vargsiukas puva, jau buvo velu verysad.gif

O toks grazuolis buvo - sviesiai kremines spalvos verysad.gif
tai laime, kad draugei buvau jo vaika davusi, tai kai pas ja paaugs, reiks pasiprasyti...
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2009 08 05, 12:27)
O as saviski kaleduka (tiesa ir nezinau ar jis kaledukas ar velykiukas buvo, nes zydedavo daugmaz per abi sventes), numarinau - buvau persisodinusi i vazona be skyles, kokius 1,5 metu viskas buvo gerai, o po to matyt per daug paliejau ir, kai jau supratau, kad jis perlaistytas ir vargsiukas puva, jau buvo velu  verysad.gif

O toks grazuolis buvo - sviesiai kremines spalvos  verysad.gif
tai laime, kad draugei buvau jo vaika davusi, tai kai pas ja paaugs, reiks pasiprasyti...

Kai įsimeta kekerinis puvinys,augaliuką galima išgelbėti.Reikia atgnybti 3-4 auginukus po keletą narelių,tada įsodinus į vazonėlį įkišti į maišelį,laistyti nereika,gana per 10-15 d.apipurkšti susbstraktą maišelyje smile.gif .Po mėn.jau bus išlindę šaknelės ir tada galima išsodinti smile.gif
Atsakyti
merga, o kas čia per chemikalai? kur jų gaut? dabar keli tik vienas kitas vabaliukas laksto kai atkeli vazoną...
Atsakyti