Stovas labai fainas
QUOTE(Violeta* @ 2009 06 30, 09:14)
Sveikos,
Maniškiai auga įkurdinti balkone..Auga taip greit, kad manau, jos reiks persodinimo, ypač velykiniams..
O stovas geras, pati akis blizginu.. Kalėdiniai, manau, ypač gerai atrodytų - visa kolekcija žydinti per Naujus..Senukuose yra su visai padoria kaina..Spalvų visokių..
Ale kur jį statyt, vat galvoju:hm Jam ir vietos reikia, kad vaizdas būtų..Ir kad šviesu..ir t.t.
Galima ir balkone naudot..Kaip sezoninį..ir gėlėms gerai..
Maniškiai auga įkurdinti balkone..Auga taip greit, kad manau, jos reiks persodinimo, ypač velykiniams..
O stovas geras, pati akis blizginu.. Kalėdiniai, manau, ypač gerai atrodytų - visa kolekcija žydinti per Naujus..Senukuose yra su visai padoria kaina..Spalvų visokių..
Ale kur jį statyt, vat galvoju:hm Jam ir vietos reikia, kad vaizdas būtų..Ir kad šviesu..ir t.t.
Galima ir balkone naudot..Kaip sezoninį..ir gėlėms gerai..
Tai va,o kad tos vietos nėr(nebent reiktų išprūdint dracena,avokadą ir cimbidiumą)
Merginos,kadangi už lango karščiai dažniau reiktų palieti kakutsiukus,o kai kuriuos net apipurškinėti.Stebėkit substratą,jis turi būti drėgnas,bet ne šlapias antraip prisikviesit svčiuosną balatąjį pūvinį
QUOTE(merga @ 2009 06 30, 01:04)
Sugalvojau,kad gal ir man reikia panašaus stovo.Aš ant jo sukraučiau visus savo velykiukus
Vaje, kaip grazu!!!!
Na va, pametė mano kelėdukas paskutiį žiedelį
Dabar lauksiu lapkričio, gal kartais nudžiugins žiedais
QUOTE(dlambliukas @ 2009 07 02, 16:55)
Na va, pametė mano kelėdukas paskutiį žiedelį
Dabar lauksiu lapkričio, gal kartais nudžiugins žiedais 
Kažkur už 5 mėn. turėtų vėl žydėti
QUOTE(upsikaz @ 2009 07 05, 09:56)
Kaune gėlių bazėj akcija buvo, po litą tokius didokus jau pardavinėjo. priegriebiau du. nė spalvos nežinodama 
Kalėdukus ar velykiukus
QUOTE(merga @ 2009 07 05, 11:41)
o viešpatie! tai čia ne vienas ir tas pats??
mano žiniomis - kalėdinukai
HELPPPPPPPPPP! 
nezinau kas nutiko ir ka daryti.... mano velykinukas augo kaip paseles, toks grazus krumelis jau pasidares buvo...o dabar ziuriu, kazkoks isvirtes...suvytes!!! nuo ko?? nareliai minkstuciai, neatlaiko saku ir linksta.... del ko gali suminskteti?

nezinau kas nutiko ir ka daryti.... mano velykinukas augo kaip paseles, toks grazus krumelis jau pasidares buvo...o dabar ziuriu, kazkoks isvirtes...suvytes!!! nuo ko?? nareliai minkstuciai, neatlaiko saku ir linksta.... del ko gali suminskteti?
Gal perliejai? Arba atvirskciai saules per daug gavo. Jei neperlaistei, siulau padeti i tamsiasne vieta ir palaistyt. jei neatsigaus po keletos valandu, vis delto itarciau, kad perlaistytas.
QUOTE(linele** @ 2009 07 07, 20:40)
HELPPPPPPPPPP! 

Stagiai trauk kalėduką iš vazono lauk,užpuolė šaknis puvinys.Šaknys turi būti storokos,o pas tave jos bus tokios pilkšvos ir plonos lyg plaukai.
Keisk substratą,tada pašalink pūti pradėjusisus narelius,tada apibarstyk juos sutrinta angliuko tablėte.Pora valandų padžiovink ir kišk į naują substratą.(Jei kalėdukas nėra labai didelis,lengvai paliejusi gali kišti į maišelį.Jį pripūtusi oro susuk ir su kokiu lengvu daiktu(pvz.savaržėle) susek,kad neišeitų oras.Tada į savitę sykį vėdindama stebėk augaliuką.Kai kurie nareliai gali susiraukšlėti visai,o kiti palaipsniui atsigaus.Pirmas atsigavimo požymis orinių šaknelių leidimas.
Būtų gerai,kad įdėtum nuotrauką
QUOTE(merga @ 2009 07 08, 10:53)
Stagiai trauk kalėduką iš vazono lauk,užpuolė šaknis puvinys.Šaknys turi būti storokos,o pas tave jos bus tokios pilkšvos ir plonos lyg plaukai.
Keisk substratą,tada pašalink pūti pradėjusisus narelius,tada apibarstyk juos sutrinta angliuko tablėte.Pora valandų padžiovink ir kišk į naują substratą.(Jei kalėdukas nėra labai didelis,lengvai paliejusi gali kišti į maišelį.Jį pripūtusi oro susuk ir su kokiu lengvu daiktu(pvz.savaržėle) susek,kad neišeitų oras.Tada į savitę sykį vėdindama stebėk augaliuką.Kai kurie nareliai gali susiraukšlėti visai,o kiti palaipsniui atsigaus.Pirmas atsigavimo požymis orinių šaknelių leidimas.
Mano irgi buvo pradėję pūti ir išbandžiau viską, bet deja
Nusipirkau senukuose naują.
Kodėl įsimeta puvinys į šaknis? Turėjau tris kalėdukus, kuriuos vienodai laisčiau, bet supuvo tik du, trečio šaknys sveikos, tik jis naujų narelių kažkodėl neleidžia.