Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

viena savo rausva uzpernai pirma karta isnesiau i lauka ir palikau ,nes ilgai jis man nezydejo,galvoju nu padarysiu as jam stresa,palikau vusai vasarai,ir lietaus gavo ir saules ir buvo nukrites nuo spinteles ne karta,nu ir ka manot,suzydejo rudeni ,o buvo is sakeles auginamas ir 4 metus nezydejes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 08 31, 19:41)
Ammm... O juo isnest reikejo  unsure.gif  blush2.gif  Mano vargsas ir gyvena sau ant palanges  unsure.gif  tai dabar sakes jam? nezydes? g.gif

Neūtinai mirksiukas.gif .Pvz mano augintiniai ramiai sau pūpso ant palangės ir vargo nemato,nes lauk juos nešti tikriausia "Padūsčiau lotuliukas.gif visgi apie 30 vazonų doh.gif tongue.gif .
Rugpjūčio-lapkričio mėnesiais laistomi kalėdukai saikingai, išdžiūvus viršutiniam žemės sluoksniui. Rudenį laikomi įprastoje kambario temperatūroje. smile.gif
O velykinukai iki spalio dar vieną syk bus tręšiami kaktusams skirtomis trąšomis ir nuo spalio juos laikysim vesėsnėje tempratūroje(+10-13*), žydėjimo skatinimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 01 rugsėjo 2009 - 12:01
ot tai aciu uz priminimus 4u.gif
Atsakyti
Merga, ar galima dar kalėduką prieš žiemą patręšti? g.gif ar geriau jau ramybėj palikti iki pavasario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 09 02, 10:32)
Merga, ar galima dar kalėduką prieš žiemą patręšti? g.gif ar geriau jau ramybėj palikti iki pavasario? g.gif

Juos tręšti reikia nuolat(išskyrus mėn.po žydėjimo kai ramybės periodas).Tik dabar dar kompleksinėmis trąšomis,o nuo rugsėjo vidurio jau tręšim su didesniu azoto kiekiu(N),taip skatindamos žydėjimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 02 rugsėjo 2009 - 10:10
QUOTE(merga @ 2009 09 02, 11:09)
Juos tręšti reikia nuolat(išskyrus mėn.po žydėjimo kai ramybės periodas).Tik dabar dar kompleksinėmis trąšomis,o nuo rugsėjo vidurio jau tręšim su didesniu azoto kiekiu(N),taip skatindamos žydėjimą  smile.gif

Aišku smile.gif ačiū, merga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 02, 11:09)
Juos tręšti reikia nuolat(išskyrus mėn.po žydėjimo kai ramybės periodas).Tik dabar dar kompleksinėmis trąšomis,o nuo rugsėjo vidurio jau tręšim su didesniu azoto kiekiu(N),taip skatindamos žydėjimą  smile.gif

o tinka trasos kaktusams g.gif ,as visalaika jomis juos tresiu unsure.gif
Atsakyti
Aš paskutiniuoju metu tręšiau universaliomis trąšmis žydintiems augalams...
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 02, 14:19)
o tinka trasos kaktusams  g.gif ,as visalaika jomis juos tresiu  unsure.gif

Taip.Nes mūsų augaliukai nors ir epifitai,bet kaktusai mirksiukas.gif
Asmeniškai aš naudoju tokias trąšas:
user posted image
Žydėjimo metu:
user posted image
Atsakyti
Mano kaledukas dabar balkone gyvena. Siryt pastebejau, kad augina rausvus pumpuriukus. Ar tai gali buti ziedai? Jei zydes, kada i kambari parnesti, kad nenumestu pumpuru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 10, 11:08)
Mano kaledukas dabar balkone gyvena. Siryt pastebejau, kad augina rausvus pumpuriukus. Ar tai gali buti ziedai? Jei zydes, kada i kambari parnesti, kad nenumestu pumpuru?  g.gif

kaip tau faaaaaina... baltai pavydziu blush2.gif 4u.gif maniskis irgi dar vis balkone vis apziuriu ar dar kokiu pumpuriuku nera, bet kad tik vaikus kolkas leidzia doh.gif
Atsakyti
Aš ties riba - parduotuvėje stovi toks kaktusas, žiedai lašišų spalvos. Oi gundo doh.gif
Atsakyti