Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

Nebežinau, šiandien pasitarėm, tai pagalvojom, gal imti viską iš Ravak, nes IFO nemačiau tokių matmenų kabinų, o dėl Brastos galvojam, kad nemaišyti. Brasta savo padėklų kaip ir neturi, gal tik vieną siūlo. Mums patinka tas padėklas Ravako Gigant pro 80x100, jis lietas ir kaip tik mums tiktų pagal matmenis. O dar viską pirktumėm Dvarčionių keramikoj, tai kaip naujakuriai gautumėm 15% nuolaidą(plytkas jau pirkom), tai visai nieko nuolaida nuo 4000, čia už dušo kabiną.Dal ir maišytuvus nusižiūrėjos hansgrohe ten pat. Tai ir galvojam vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 27, 10:36)
1. patys senuku konsultantai tai patvirtina 4u.gif
2. pacios nueikit ir pamatysit, kad brastos kabinos zymiai stabilesnes, jos nekliba kaip ravako, kai truputi "pakratai".ir nera tiek daug tu langeliu, t.y. pertvaru, nes tik ant ju ir laikosi stiklai. o jau apie plastmasines as is vis nekalbu. pagalvociau, kad ten kinieciu, o ne ravak.
3. geri guoliai. pabandykit kaip atsidarineja lengvai kabinos durys, oravak barska blush2.gif
4. tik brasta jums padarys nestandartiniu ismatavimu kabinas thumbup.gif

1. Nejuokink, apie senukų konsultantų kompetenciją jau anekdotai sklando biggrin.gif
2. Reikia mokėti kabiną pastatyti, tada ji bus tvirta, o ne salonuose ją kratyti.
3. Ravak tikrai nebarška, kai ją pastatai namuose ir tinkamai.
4. Va su tuo tai sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur tarpusavyje liečiasi ten ir tarpinės lygiai tam pačiam tikslui biggrin.gif
O dėl ekspozicijų tai jos kaip tik turi būti kuo tvarkingesnės.Nes jei jau ekspozicijoje tavo prekė yra neišvaizdi tai pirkėjo dėmesio tu nepatrauksi.
Atsakyti
QUOTE(mafi @ 2007 02 28, 14:07)
O dėl ekspozicijų tai jos kaip tik turi būti kuo tvarkingesnės.Nes jei jau ekspozicijoje tavo prekė yra neišvaizdi tai pirkėjo dėmesio tu nepatrauksi.

Sutinku drinks_cheers.gif , bet, deja, parduotuvių realybė yra kitokia. verysad.gif Ypač ten, kur daug prekių parduoda.
Atsakyti
Šiaip kiekviena firma prisižiūri savo stendus mirksiukas.gif Ir jei firma tik pastato savo ekspozicija ir daugiau ja nesirūpina tai jau šį tą pasako ir apie pačią firmą.
Atsakyti
man atrodo, kad ingries turi ravak kabina tongue.gif
nu galiu ir as parasyti pavyzdi. mano gera drauge turi ravak kabina apie 2 metus. viena karta paprasiau leisti issimaudyt, nueinu i vonia, o ten didziausia bala vandens(nes kazkur leidzia vandeni, bet ne pro vamzdyna), padeklo panele atsokus, o kadangi salia stovi spintele, tai jos visa apacia atsilupus ir plokste "ispampus".
ir as manau, kad ravak kaina neatitinka KOKYBES! cool.gif
O tu gali ir kinietiska kabina gerai pastatyti, apkalk vinimis, varztais ir ji tau nepajudes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2007 03 01, 10:57)
man atrodo, kad ingries turi ravak kabina tongue.gif
nu galiu ir as parasyti pavyzdi. mano gera drauge turi ravak kabina apie 2 metus. viena karta paprasiau leisti issimaudyt, nueinu i vonia, o ten didziausia bala vandens(nes kazkur leidzia vandeni, bet ne pro vamzdyna), padeklo panele atsokus, o kadangi salia stovi spintele, tai jos visa apacia atsilupus ir plokste "ispampus".
ir as manau, kad ravak kaina neatitinka KOKYBES! cool.gif
O tu gali ir kinietiska kabina gerai pastatyti, apkalk vinimis, varztais ir ji tau nepajudes lotuliukas.gif

Ingries neturi ravako kabinos biggrin.gif, ji turi kinišką, kuri ir be varžtų apkalimo stovi tvirtai ir veikia puikiai. thumbup.gif
O dėl draugės tavo, nesuprantu prie ko čia ravako kabinos kokybė unsure.gif Čia tavo draugė pati apsileidusi, jei nesugeba normaliai kabinos susirinkti ir jos eksplotuoti.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 26, 12:31)
o man tie gilus padeklai isvis nepatinka schmoll.gif kabina vizualiai negraziai atrodo, ir i ja ilipti sudetinga atrodo, kai taip aukštai koja reikia kelti, o jei dar grindys slapios, tai gali ir pasitiesti verysad.gif
mes vakar irgi nusipirkome duso kabina lietuviska is baltijos brasta, brangi, bet labai gera thumbup.gif kokybe geresne uz ravak bigsmile.gif

Paaiškinkit man nesuprantančiai ,kuo tą kokybė geresnė. gal galit nuotrauką įdėti kokia pirkot ir man gal pavyks tokia nusipirkti, nes kaip tik ieškom pirkti ir nėr senukuose pasirinkimo iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
užeik čia ir pamatysi jų produkcija
http://www.baltijosb...s_asortimentas/
Atsakyti
Norėjau paklausti tų, kurios pirkot dušo kabinas Ravak. Kokiose parduotuvėse pirkot? Dvarčionių keramikoj visai nėra su kuo pasitarti. Moteriškės nieko nežino, varto katalogus ir pirmą kartą viską girdi. Būtų gerai surasti parduotuvę kur nors kiek pakonsultuotų. Padėkit kas galit ax.gif
Atsakyti
Ravak atstovai yra Muresta(domus galerija).Manyčiau ten tau tikrai kažka patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafi @ 2007 03 01, 20:58)
Ravak atstovai yra Muresta(domus galerija).Manyčiau ten tau tikrai kažka patars smile.gif

thumbup.gif clap.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti