Nebežinau, šiandien pasitarėm, tai pagalvojom, gal imti viską iš Ravak, nes IFO nemačiau tokių matmenų kabinų, o dėl Brastos galvojam, kad nemaišyti. Brasta savo padėklų kaip ir neturi, gal tik vieną siūlo. Mums patinka tas padėklas Ravako Gigant pro 80x100, jis lietas ir kaip tik mums tiktų pagal matmenis. O dar viską pirktumėm Dvarčionių keramikoj, tai kaip naujakuriai gautumėm 15% nuolaidą(plytkas jau pirkom), tai visai nieko nuolaida nuo 4000, čia už dušo kabiną.Dal ir maišytuvus nusižiūrėjos hansgrohe ten pat. Tai ir galvojam vis

QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 27, 10:36)
1. patys senuku konsultantai tai patvirtina
2. pacios nueikit ir pamatysit, kad brastos kabinos zymiai stabilesnes, jos nekliba kaip ravako, kai truputi "pakratai".ir nera tiek daug tu langeliu, t.y. pertvaru, nes tik ant ju ir laikosi stiklai. o jau apie plastmasines as is vis nekalbu. pagalvociau, kad ten kinieciu, o ne ravak.
3. geri guoliai. pabandykit kaip atsidarineja lengvai kabinos durys, oravak barska
4. tik brasta jums padarys nestandartiniu ismatavimu kabinas

2. pacios nueikit ir pamatysit, kad brastos kabinos zymiai stabilesnes, jos nekliba kaip ravako, kai truputi "pakratai".ir nera tiek daug tu langeliu, t.y. pertvaru, nes tik ant ju ir laikosi stiklai. o jau apie plastmasines as is vis nekalbu. pagalvociau, kad ten kinieciu, o ne ravak.
3. geri guoliai. pabandykit kaip atsidarineja lengvai kabinos durys, oravak barska

4. tik brasta jums padarys nestandartiniu ismatavimu kabinas

1. Nejuokink, apie senukų konsultantų kompetenciją jau anekdotai sklando

2. Reikia mokėti kabiną pastatyti, tada ji bus tvirta, o ne salonuose ją kratyti.
3. Ravak tikrai nebarška, kai ją pastatai namuose ir tinkamai.
4. Va su tuo tai sutinku.

Kur tarpusavyje liečiasi ten ir tarpinės lygiai tam pačiam tikslui
O dėl ekspozicijų tai jos kaip tik turi būti kuo tvarkingesnės.Nes jei jau ekspozicijoje tavo prekė yra neišvaizdi tai pirkėjo dėmesio tu nepatrauksi.

O dėl ekspozicijų tai jos kaip tik turi būti kuo tvarkingesnės.Nes jei jau ekspozicijoje tavo prekė yra neišvaizdi tai pirkėjo dėmesio tu nepatrauksi.
QUOTE(mafi @ 2007 02 28, 14:07)
Sutinku

Šiaip kiekviena firma prisižiūri savo stendus
Ir jei firma tik pastato savo ekspozicija ir daugiau ja nesirūpina tai jau šį tą pasako ir apie pačią firmą.

man atrodo, kad ingries turi ravak kabina
nu galiu ir as parasyti pavyzdi. mano gera drauge turi ravak kabina apie 2 metus. viena karta paprasiau leisti issimaudyt, nueinu i vonia, o ten didziausia bala vandens(nes kazkur leidzia vandeni, bet ne pro vamzdyna), padeklo panele atsokus, o kadangi salia stovi spintele, tai jos visa apacia atsilupus ir plokste "ispampus".
ir as manau, kad ravak kaina neatitinka KOKYBES!
O tu gali ir kinietiska kabina gerai pastatyti, apkalk vinimis, varztais ir ji tau nepajudes

nu galiu ir as parasyti pavyzdi. mano gera drauge turi ravak kabina apie 2 metus. viena karta paprasiau leisti issimaudyt, nueinu i vonia, o ten didziausia bala vandens(nes kazkur leidzia vandeni, bet ne pro vamzdyna), padeklo panele atsokus, o kadangi salia stovi spintele, tai jos visa apacia atsilupus ir plokste "ispampus".

O tu gali ir kinietiska kabina gerai pastatyti, apkalk vinimis, varztais ir ji tau nepajudes

QUOTE(mimoza:) @ 2007 03 01, 10:57)
man atrodo, kad ingries turi ravak kabina

Ingries neturi ravako kabinos

O dėl draugės tavo, nesuprantu prie ko čia ravako kabinos kokybė

QUOTE(mimoza:) @ 2007 02 26, 12:31)
o man tie gilus padeklai isvis nepatinka
kabina vizualiai negraziai atrodo, ir i ja ilipti sudetinga atrodo, kai taip aukštai koja reikia kelti, o jei dar grindys slapios, tai gali ir pasitiesti
mes vakar irgi nusipirkome duso kabina lietuviska is baltijos brasta, brangi, bet labai gera
kokybe geresne uz ravak 

mes vakar irgi nusipirkome duso kabina lietuviska is baltijos brasta, brangi, bet labai gera

Paaiškinkit man nesuprantančiai ,kuo tą kokybė geresnė. gal galit nuotrauką įdėti kokia pirkot ir man gal pavyks tokia nusipirkti, nes kaip tik ieškom pirkti ir nėr senukuose pasirinkimo iš anksto dėkoju

užeik čia ir pamatysi jų produkcija
http://www.baltijosb...s_asortimentas/
http://www.baltijosb...s_asortimentas/
Norėjau paklausti tų, kurios pirkot dušo kabinas Ravak. Kokiose parduotuvėse pirkot? Dvarčionių keramikoj visai nėra su kuo pasitarti. Moteriškės nieko nežino, varto katalogus ir pirmą kartą viską girdi. Būtų gerai surasti parduotuvę kur nors kiek pakonsultuotų. Padėkit kas galit

Ravak atstovai yra Muresta(domus galerija).Manyčiau ten tau tikrai kažka patars

QUOTE(mafi @ 2007 03 01, 20:58)