Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

Giga duso padeklai dazniausiai perkami atskirai 4u.gif www.ravak.lt paziurek yra ir giliu padeklu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 10 29, 12:56)
Giga duso padeklai dazniausiai perkami atskirai  4u.gif  www.ravak.lt paziurek yra ir giliu padeklu wink.gif

niu kad arba as ieskoti nemoku, arba keturkampio , tinkamo i ismurita kampa, gilaus nemaciau schmoll.gif einu dar karta jau niolikta knistis po ravako puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 10 29, 13:09)
niu kad arba as ieskoti nemoku, arba keturkampio , tinkamo i ismurita kampa, gilaus nemaciau  schmoll.gif einu dar karta jau niolikta knistis po ravako puslapi smile.gif

ainu ziuret dabar ir as, mazu kur kitur maciau unsure.gif busu viesai apsimelavus doh.gif

http://www.ravak.lt/?page=sabina_lt

http://www.ravak.lt/?page=sabius_lt

tik ne kvadratiniai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 29 spalio 2006 - 12:22
aš tai išsimūrijau dušo kabina su paaukštinta dugno sienele. nelabai supratau apie kokias tu sijas ar ką ten rašai, bet man sakė perpilimą padarys
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 29, 13:22)
aš tai išsimūrijau dušo kabina su paaukštinta dugno sienele. nelabai supratau apie kokias tu sijas ar ką ten rašai, bet man sakė perpilimą padarys

cia tu man rasai? ten ne sijos turejo buti, o speju doh.gif o apie koki perpilima tu rasai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 10 29, 14:02)
cia tu man rasai? ten ne sijos turejo buti, o speju  doh.gif o apie koki perpilima tu rasai ?  g.gif

čia kaip kriauklėse būna auksčiau tokia skilutė, kad kai užškimšta kriauklė per viršų nebegtų, tai papildomas nubėgimas aukščiau.
nes daugiau kaip ir jokių problemų neminėjo.
nes nesukrantu dėl ko tu negali mūryti paaukštinto? šiaip irgi dėl vaiko taip darau, o beto dabar turim dušą, tai padas trijose vietose skilęs
Atsakyti
Pas mus irgi mazas vonios kambarys, tai nusprendem, kad statysim duso kabina su gyliu padekliu, bet dar neapsiprendiem kokia pirkti, uzapvalinta/kampine ar paprasta tipo kvadratine g.gif
Atsakyti
Giga o kodel tu nori buten kvadratines? Pamenu tavo planeli kur nisoj dusas bet jei darytum pusapvale galetum tupet va sau toj pacioj nisoj prie vaiku kol jie pliuskenas ir nereiketu ant praejimo but 4u.gif (berods ten durys pas tave i WC kambari mastau.gif na cia siaip pamastymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 10 29, 19:59)
Giga o kodel tu nori buten kvadratines? Pamenu tavo planeli kur nisoj dusas bet jei darytum pusapvale galetum tupet va sau toj pacioj nisoj prie vaiku kol jie pliuskenas ir nereiketu ant praejimo but  4u.gif (berods ten durys pas tave i WC kambari mastau.gif  na cia siaip pamastymai  4u.gif

gera mintis bigsmile.gif aciu, pasvarstysiu apie tai rolleyes.gif
Atsakyti
Mes namuose pasistetėm Ravak Sabius gilų dušo padėklą. Dabar mums jis labai patinka, tačiau pradžioj tai šokiravo unsure.gif Kadangi prieš tai buvo plieninė vonia, tai labai keista buvo gauti "nestabilų ir minkšta" gaminį. Kol pilnai nepastatėm, neapmūrijom, tai jis girgždėjo ir jau buvo beveik į neviltį įvaręs. Tačiau pastačius ant stovo, apsimūrijus sienelę stovi jis kaip įkaltas ir nebeliko jokių problemų. Labai juo džiaugiuos. Manau vėliau ir leliuką bus galima maudyti ir nereiks jokių vonelių atskirai pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 10 29, 12:19)
ainu ziuret dabar ir as, mazu kur kitur maciau  unsure.gif  busu viesai apsimelavus  doh.gif

http://www.ravak.lt/?page=sabina_lt

http://www.ravak.lt/?page=sabius_lt

tik ne kvadratiniai blush2.gif

Keliu tema i virsu 4u.gif

gal kas dar turi tokiu duso kabinu (padeklu)? Kokie atsiliepimai apie gilius padeklus?
Atsakyti
o man tie gilus padeklai isvis nepatinka schmoll.gif kabina vizualiai negraziai atrodo, ir i ja ilipti sudetinga atrodo, kai taip aukštai koja reikia kelti, o jei dar grindys slapios, tai gali ir pasitiesti verysad.gif
mes vakar irgi nusipirkome duso kabina lietuviska is baltijos brasta, brangi, bet labai gera thumbup.gif kokybe geresne uz ravak bigsmile.gif
Atsakyti