Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

Sveikutės 4u.gif Vėl reikia patarimo ax.gif
Nutarėm užsisakyti dušo sieneles iš Baltijos brastos, tik viena bėda, nes nežinom kokį rinktis stiklą. Galvojam arba rudą, arba raštuotą. Konsultantė sako, kad rudas gražiau, nes raštuotas panašus į plastiką. O aš galvoju, kad raštuotą lengviau prižiūrėti, kad ant jo nesimato nudžiūvusių vandens lašelių. Bet ko gero rudas gražiau....Ką manot? Gal kas turit? Patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2007 03 01, 15:04)
Ingries neturi ravako kabinos biggrin.gif, ji turi kinišką, kuri ir be varžtų apkalimo stovi tvirtai ir veikia puikiai. thumbup.gif

Sveika, labai norim ir mes tos kabinos. Žiūrėjom malaizijos gamybos. Revako tai vien griaučiai kabinos kainuoja tiek ,kiek mūsų žiūrėtos su visais "pričendalais". Vieni giria ,kiti peikia, kad ruošiamės tokiems pakeitimams.Daugiau tų ,kurie peikia verysad.gif .Papasakok tu kaip jau turinti ką nors 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gustaine @ 2007 04 16, 11:38)
Sveikutės  4u.gif Vėl reikia patarimo ax.gif
Nutarėm užsisakyti dušo sieneles iš Baltijos brastos, tik viena bėda, nes nežinom kokį rinktis stiklą. Galvojam arba rudą, arba raštuotą. Konsultantė sako, kad rudas gražiau, nes raštuotas panašus į plastiką. O aš galvoju, kad raštuotą lengviau prižiūrėti, kad ant jo nesimato nudžiūvusių vandens lašelių. Bet ko gero rudas gražiau....Ką manot? Gal kas turit? Patarkit  g.gif

Man atrodo, kad taip kaip ir su plytelėm-kuo tamsesnės, tuo didesnės priežiūros reikia
Atsakyti
Pas mus duše plytelės baltos jau 8 metai ir atroda kaip naujos, priežiūra tikrai paprasta, nematyti jokių vandens lašų nei kalkių. bigsmile.gif
Atsakyti
mes dusa isirinkome su radiju, aukstu padeklu, tuonotu stiklu, masazu kojoms bei kunui, termosiniu maisytuvu, ventiliatorium, bei apsvietimu ax.gif
o atrodo taip :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 04 24, 16:10)
mes dusa isirinkome su radiju, aukstu padeklu, tuonotu stiklu, masazu kojoms bei kunui, termosiniu maisytuvu, ventiliatorium, bei apsvietimu  ax.gif
o atrodo taip :
user posted image

Sveika , ar jau senai turit.Labai norim ir mes tokios.Tik esam nusižiūrėję 1,20\80cm.Bet BIJAU ,KAD TOS SKYLUTĖS VISOS MASAŽŲ NEUŽSIKIMŠTŲ IR BUS PO VISKO g.gif . SAKAU PASIKLAUSIU KAIP YRA KAS JAU TURI.Vyras sako, kas tau pasakys teisybę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 04 24, 15:10)
mes dusa isirinkome su radiju, aukstu padeklu, tuonotu stiklu, masazu kojoms bei kunui, termosiniu maisytuvu, ventiliatorium, bei apsvietimu  ax.gif
o atrodo taip :
user posted image

Man tai nelabai tikisi, kad iš tokios kabinos bus naudos. Žiūriu iš tos pusės, kad vien ta dušo galva viršutinė, normalios firmos nuo 800 Lt. kainuoja. Paprastas dušas irgi kažkur nuo 800 Lt., dureles aš ėmiau stilkines Ifo, tai viena durelė, kainuoja apie 1800 Lt. Tai kaip ir nelabai žinau ko iš tokio daikto galima tikėtis g.gif
Papasakokit kaip naudosis, jei kažkuri ryšis šiam pirkiniui. Jei pasiteisins, tai į kitą butą ir aš tokią surizikuosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 04 16, 11:38)
Sveikutės  4u.gif Vėl reikia patarimo ax.gif
Nutarėm užsisakyti dušo sieneles iš Baltijos brastos, tik viena bėda, nes nežinom kokį rinktis stiklą. Galvojam arba rudą, arba raštuotą. Konsultantė sako, kad rudas gražiau, nes raštuotas panašus į plastiką. O aš galvoju, kad raštuotą lengviau prižiūrėti, kad ant jo nesimato nudžiūvusių vandens lašelių. Bet ko gero rudas gražiau....Ką manot? Gal kas turit? Patarkit  g.gif

Turiu paprasto stiklo ir rusyje rastuoto. Lygu stilka lengviau priziureti - tam tereikia nusipirkti valytuva - buna specialiai dusui, bet manau tinka ir tas, kur langams valyti ir kiekvienas nusimaudes skiria 1 min nubraukti vandeniui - stai ir visa prieziura - nesimato jokiu vandens pedsaku. O su rastuotu perbraukus vistiek kazkas lieka...
Atsakyti
Užsisakėm raštuotą, nežinau, pagyvensim pamatysim. Pažiūrėjau, kad vidinė pusė lygi, grublėtumas bus tik išorėje,tai vandenį reiks nubraukti nuo lygiosios pusės. Dėkui Reg už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 04 24, 15:10)
o atrodo taip :
user posted image

Sorry, bet kiek zinau apie tokias kabinas sakoma:" Kinija vanduo ir elektra - nesuderinami dalykai".. mirksiukas.gif ..Normalių firmų tokios kabinos kaina prasideda ne maziau 6000 +... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 04 28, 16:18)
" Kinija vanduo ir elektra - nesuderinami dalykai"

biggrin.gif thumbup.gif Cia tai geras!!!
Pakratyt truputi gali!!!
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 04 29, 02:14)
biggrin.gif  thumbup.gif Cia tai geras!!!
Pakratyt truputi gali!!!

Pasakymas geras, bet ,kad mes visos kalbam tos, kurios neturim, o kas turi tyli.Tai gal jau tikrai ir pakratė blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes Ifo kabina nusipirkom. Neturiu daug info apie siuos dusus, tai nzn, ar gerai padarem, ar ne. Tik tikiuosi, kad "svediska kokybe" nepaves...
Ar turit kokiu atsiliepimu/nuomoniu apie jas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evansmum: 29 balandžio 2007 - 20:35