Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(So Lucky @ 2007 05 03, 20:04)
Gal galit kas nors mane apšviesti, kur dar Bet ne Vilniuj galima nusipirkti Ravak padeklu dusui. Mums gilaus reikia.Geriausia būtų pirkti Klaipėdoje, bet iš bėdos tiktų ir Panevėžys, Šiauliai, Kaunas.

KLAIPEDOJ:
Vakaru Muresta,
Gulbe,
Morena
Iris
Dvarcioniu keramika
ir daug daug kt. parduotuviu jais prekiauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evansmum: 03 gegužės 2007 - 21:03
O mane netgi labai sudomino garine duso kabina... pasiziurejau internete senukuose tokios yra ir uz 2500... ne tokia jau ir baisi kaina... ar manot kad nieko gero uz tokia kaina nebus?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 05 04, 07:56)
O mane netgi labai sudomino garine duso kabina... pasiziurejau internete senukuose tokios yra ir uz 2500... ne tokia jau ir baisi kaina... ar manot kad nieko gero uz tokia kaina nebus?
g.gif

Šiaip tai paskutiniame Ermitažo leidinyje toks "stebuklas" tik 999 Lt. kainuoja. Irgi ir didelė dušo galva ir 6 masažiniai purkštukai. Nu lyg ir garinė, lyg ir dušo lyg ir kabina.
Nu gi papasakokit jei kas tokių turit 4u.gif
Atsakyti
o neturi galimybes ta dali ermitazo reklaminio leidinuko ideti i interneta (nuskanuoti, nufotkinti)? gal visai nieko, tai nulekciau i vln savaitgali nusipirkti ji... nes kaina tai tikrai labai viliojanti.... ax.gif
Papildyta:
arba bent modeliuko pavadinima parasyk (jeigu ten kas yra...), pasieiskosiu inete.....

Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 05 04, 09:41)
o neturi galimybes ta dali ermitazo reklaminio leidinuko ideti i interneta (nuskanuoti, nufotkinti)? gal visai nieko, tai nulekciau i vln savaitgali nusipirkti ji... nes kaina tai tikrai labai viliojanti.... ax.gif
Papildyta:
arba bent modeliuko pavadinima parasyk (jeigu ten kas yra...), pasieiskosiu inete.....

tą leidinuką pas tėvus mačiau verysad.gif . Jei nebus išmetę, tai antradienį greičiausiai galėčiau įdėt sad.gif
Atsakyti
Vyras buvo vln siandien kaip tik, tai nuvariau ji i ta ermitaza smile.gif
tai sake, kad ta uz 999 nera garine. O garine pigiausiai ~2000 lt. Elektroliukso. Sake, kad visai nieko... simpatiskai atrodo... man tik idomu kaip tie stiklai? Cia ideti tonuoti (melyni). be rasto be nieko... ar neuzkalkeja? ar nesunku valyti? as taip isivaizduoju, kad jeigu butu matiniai, su rastu ar pan. tai ju prieziura lengvesne... g.gif

Nezinau kaip si uz 999, bet teko pas draugu matyti irgi pacia pigiausia hidromasazine su gyliu padeklu kabina (~1300 mokejo)... ne stebuklas.. visu pirma labai pigiai atrodo - visos plastmases tik dunda... ir po keliu menesiu keite visus plastikinius vamzdziu sujungimus i metalinius, nes pradejo lesiti vandeni.. nors jie patys tai nesiskundzia...

Atsakyti
oi.. sorry.. euroliux wink.gif

bet dabar dar vienas klausimas: ar imanoma ta duso kabina patiems parsivezti su lengvaja, ar kiek didesne masiniuke, ar reikia jau normalios krovinines masinos?
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2007 05 03, 21:13)
o jo spėju eilinėse parduotuvėse (senukai, maxima ir pan.) pirkti nėra, ane? unsure.gif

yra senukuose. padeta prie voniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 05 05, 14:23)
oi.. sorry.. euroliux wink.gif

bet dabar dar vienas klausimas: ar imanoma ta duso kabina patiems parsivezti su lengvaja, ar kiek didesne masiniuke, ar reikia jau normalios krovinines masinos?

Jos issiardo, bet su paprasta masina neparsivesit, reikia krovininio mikriuko. Paprastai nusiima stogas, padas, priekiniai stiklai ir nugara.
Papildyta:
QUOTE(cheery @ 2007 05 03, 19:13)
o jo spėju eilinėse parduotuvėse (senukai, maxima ir pan.) pirkti nėra, ane? unsure.gif

senukuose esu macius
Atsakyti
Na busipirkau as Ravak antikalk, paziuresiu ar gera priemone, nes kaina tai didele, mazas butteliukas 25 lt.

Gal kas zinot analogisku ,bet pigesniu priemoniu apsisaugot nuo kalkiu? aciu
Atsakyti
Actas 4u.gif
Atsakyti
Norejau pkalusti gal kas namie turite garine duso kabina. Ar patenkinti ?
Atsakyti