Arba nieks neturi arba neissiduoda...

Kas turit dušo kabiną su stiklo sienelėm? Galvojam apie tokią, bet bijau, kad kasdien nevalant tos sienelės atrodys tragiškai. Ir gražu, ir noriu, bet ir papildomo rūpesčio nesinori. Dar turiu kelias dienas apsispręsti, ar pirkt tokią, ar pirkt tik dureles, o sienos jau plytelės būtų. Patarkit, kas susidūrėt.
nu pasiruosk valyti po kiekvieno duso naudojimo.As tai nematau jokios problemos,dabar yra tokiu geru sluosciu,vienas du ir nuvalyta.
QUOTE(addicted @ 2007 06 04, 12:02)
nu pasiruosk valyti po kiekvieno duso naudojimo.As tai nematau jokios problemos,dabar yra tokiu geru sluosciu,vienas du ir nuvalyta.
O kas per šluostės, kur jų būna pirkti?
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 04, 11:47)
Kas turit dušo kabiną su stiklo sienelėm? Galvojam apie tokią, bet bijau, kad kasdien nevalant tos sienelės atrodys tragiškai. Patarkit, kas susidūrėt.
Jau rasiau - tikrai nieko baisaus. Stikla valau su valytuvu panasiu i toki, kaip ir langams valyti - buna parasyta, kad dusui - jo guma gal siek tiek kietesne. O uztrunka gal 1-2 min. O jei netingiu, tai maisytuva apvalau su mikropluosto sluoste - perku maximoj po 3 lt, melynos tokios. Buna zinomu firmu, tada brangesnes. As tokias sluostes naudoju ir langams, ir veidrodziui ir net metaliniam gartraukiui nuvalyti (kiekvienam turiu atskira) - nepalieka jokiu demiu ir reziu
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 04, 12:06)
O kas per šluostės, kur jų būna pirkti?
as ne Lt gyvenu,tai va tokias sluostes naudoju
turbut ir Lt yra ju pirkti

QUOTE(asara @ 2007 05 18, 11:38)
Norejau pkalusti gal kas namie turite garine duso kabina. Ar patenkinti ?
Keliu tema i virsu, nes mane labai domina atsakymas i si klausima. ziurim ir mes i garines kabinas, ziurim i kainas 2500

QUOTE(Kanareleee @ 2007 06 17, 12:48)
Keliu tema i virsu, nes mane labai domina atsakymas i si klausima. ziurim ir mes i garines kabinas, ziurim i kainas 2500
, ir galvojam, ar apsimoka? ka jos duoda, ar daznai naudojates tuo garu, ar pasiteisino, ar is vis tokia reikalinga? 

mes tokia papirkome, ale pajungsim tik po gero menesio neanksciau va tadu primink pasakysiu kaip ten tas veikimas

QUOTE(Aikutė @ 2007 06 04, 11:47)
Kas turit dušo kabiną su stiklo sienelėm? Galvojam apie tokią, bet bijau, kad kasdien nevalant tos sienelės atrodys tragiškai. Ir gražu, ir noriu, bet ir papildomo rūpesčio nesinori. Dar turiu kelias dienas apsispręsti, ar pirkt tokią, ar pirkt tik dureles, o sienos jau plytelės būtų. Patarkit, kas susidūrėt.
Turiu ir niekad nesigailejau. Kasdien valyti teks, bet cia puses minutes darbas su specialiu irankiu (toks kaip langam valyti). mazdaug karta per 2 menesius reikes praeisi su CIF'u, bet tai irgi 10 min. darbas.
Manau kad vonia valyti DAUG daugiau darbo

Pas mane tik stiklines durys, o grindys, sienos- plytelės. Negrazu tas bliudas duse, o juo labiau telefono budele

QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 18, 09:24)
Turiu ir niekad nesigailejau. Kasdien valyti teks, bet cia puses minutes darbas su specialiu irankiu (toks kaip langam valyti). mazdaug karta per 2 menesius reikes praeisi su CIF'u, bet tai irgi 10 min. darbas.
Pas mane tik stiklines durys, o grindys, sienos- plytelės. Negrazu tas bliudas duse, o juo labiau telefono budele

labas, o gal galėtum įdėti foto kaip atrodo Jūsų dušo kabinos grindys ?