Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(saulutem @ 2007 07 01, 13:52)
valio smile.gif mes jau ja turime  thumbup.gif
o yra kokia instrukcija kaip ja surinkti? isardziau jau dvi dezutes, bet instrukcijos surinkimo dar neradau....  g.gif

aha mes instrukcija jei gerai pamenu tarp stiklu radom lotuliukas.gif bet galiu nuliudinti bet jau ta musu instrukcija tai tokia lieva doh.gif nera tam tikru smulkmenu aprasytu ir siap viskas labai jau trumpai parasyta doh.gif

QUOTE(Nete @ 2007 07 01, 14:01)
pas mano tevukus surinkinejo ir pajunginejo profesionalai. Ne neisivaizduoju ar yra instrukcija ar ne (logiskai mastant turi buti). uz visa darba sumokejo 240(ne Vilniuj), manau tai normali kaina. Man kas nedave ramybes, kad taip ir neissiaiskinau kur ideti CD, nes jose ne tik radijas yra, bet irCD grotuvas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo jo ir as galvojau o kur gi tuos cd kisti smile.gif
pasirodo yra keli laidziukai kurie prie kompaktinio cd grotuvo jungiasi:)
Atsakyti
Labukas visoms, turiu jau 3 metus Baltijos Brastos "Vaiva" penkiakampę dušo kabiną. Ji tonuota,be jokių padėklų 90x90, sienos ir grindys išklotos plytelėmis. Kol kas esu labai patenkinta, ir vandens sutaupom, ir šveist nereikia tiek ,kiek vonią reikėjo( ji buvo sena sena). Įlindau pasiciekavyt,ką db žmonės perka-ir sužinojau apie Ravak Antikalk priemonę! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu ,reiks lėkt į pardę ieškot! Tiesa, mano mažajai lb patinka praustis duše-ji tai daro savarankiškai!- tik pajaučia, kad pampersas pilnas, nusiima jį ir bėga į dušą šaukdama "pliuku-pliuku"....Tenka atsukti vandenį , uždaryti dušą ir pasėdėt keletą minučių, kol dama prausiasi... tongue.gif Kartais tai būna kelis kartus per dieną mirksiukas.gif O kai užsimano ilgėliau pasimaudyt, tai į dušą įkeliam vonelę, ir tiek...
Atsakyti
as tai kakzaip susiradau kazkoki bukleta kur vyras kazkada parveze,tai kainos ten doh.gif kai paziuri,kad kazkas kazkur randa vos uz 1000lt,tai net juokas ima,ten su daline iranga maziausiai apie 4000lt ax.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau kinišką dušo kabiną. Na, kad kiniečių gamybos matosi smile.gif taip ir šaukiasi rankos pridėjimo, bet čia menkniekis. Ptikrinau kompiuterį, viskas berods veikia. Pasitvarkysiu savaip ir manau bus ciki... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sekretore @ 2007 07 01, 17:43)
sveikinam ir gero naudojimo  4u.gif

gal galetumet parasyti, kieno vonios nera super dideles, ar duso kabinai dar daug reikia papildomu cm, jeigu pvz statetes 90x90 kampe?  ax.gif ar ji lygiai tiek ir uzima 90x90cm?  ax.gif
4u.gif

Manau už kokių kelių savaičių galėsiu papasakoti smile.gif o gal ir foto imesti. Vonios l x b = 170 x 150 cm.
Atsakyti
Orsi, labai lauksim tavo įspūdžių
Atsakyti
Sveikos, gal biskutuka nevisai i tema, bet gal kas galite patarti, kur ieskoti nusipirkti pakabinama kampine lentyna i duso kabina, tokia normalesne. Kad nesurudytu po menesio doh.gif na ir aisku ne uz 500 lt. doh.gif
Kaune
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 07 24, 10:55)
Sveikos, gal biskutuka nevisai i tema, bet  gal kas galite patarti, kur ieskoti nusipirkti pakabinama kampine lentyna i duso kabina, tokia normalesne. Kad nesurudytu po menesio  doh.gif  na ir aisku ne uz 500 lt. doh.gif
Kaune

O kam metalinę? Tai stiklinę pirkit, na aišku tvirtinimo elementai vis tiek metaliniai. O stiklinių gražių mačiau senukuose.

Radau kažką smile.gif
http://www.duschy.lt...ex.php?cat_id=9
Deja, dėl kainų reikėtų pasiskambinti ir pasiklausinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orsis: 24 liepos 2007 - 12:21
QUOTE(Orsis @ 2007 07 24, 12:13)
O kam metalinę? Tai stiklinę pirkit, na aišku tvirtinimo elementai vis tiek metaliniai. O stiklinių gražių mačiau senukuose.

Radau kažką  smile.gif
http://www.duschy.lt...ex.php?cat_id=9 
Deja, dėl kainų reikėtų pasiskambinti ir pasiklausinėti.

Aciu labai, butinai reiks apsilankyti rolleyes.gif
Atsakyti
http://www_radomir_lt/index.php?id=23

va tokia pasistatem, tai tikrai thumbup.gif - rusiska (manau tikrai geresne uz kinietiskas)
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 08 01, 11:59)
http://www_radomir_lt/index.php?id=23

va tokia pasistatem, tai tikrai  thumbup.gif - rusiska (manau tikrai geresne uz kinietiskas)

Laukiam įspūdžių apie eksploataciją, beje kiek šitas grožis kainavo?
Jei tokią į mano vonią įkišti, tai tada vargiai beapsisuksi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orsis: 01 rugpjūčio 2007 - 12:18
QUOTE(Orsis @ 2007 08 01, 13:16)
Laukiam įspūdžių apie eksploataciją, beje kiek šitas grožis kainavo?
Jei tokią į mano vonią įkišti, tai tada vargiai beapsisuksi  g.gif

Ekspoatacija buvo tik viena karata, bet thumbup.gif Ji nera didele (1.28x1.28), mes mokejom 7700 su pastatymu+gavom dovanu valymo priemones, bet kai buvau nuvaziavus del statymo man pasirode, kad ji pabrango, tik nezinau kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 08 01, 12:22)
Ekspoatacija buvo tik viena karata, bet  thumbup.gif Ji nera didele (1.28x1.28), mes mokejom 7700 su pastatymu+gavom dovanu valymo priemones, bet kai buvau nuvaziavus del statymo man pasirode, kad ji pabrango, tik nezinau kiek  g.gif

Na o aš žiūriu mano darbų grafikas labai jau netikslus tapo verysad.gif Niekaip nieko nespėju ir vis naujų klausimų iškyla.. kuriems prireikia daug laiko.

Mano vonia 1,70 x 1,50 m, tuom viskas ir pasakyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orsis: 01 rugpjūčio 2007 - 12:43