Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(SoJa @ 2006 07 19, 14:22)
Aš jau žinojau ko noriu kol neperskaičiau šitos temos  lotuliukas.gif
Kažkaip susibalamutinau ar reikia to garo ? Pirtelę vis tiek planuoju papildomai įsirengti  g.gif
Beje, o kur optimaliausia pirkti visą santechniką ? Senukuose ir Ermitaže tai kainos juokingos, bet ir visur parašyta, kad kinietiškos  doh.gif

Ką turi omeny, kad kainos juokingos? Didelės ar mažos g.gif ?

Nereikia bijot tų kinietiškų prekių. Žinoma jų būna visokių vienos pigios, kitos kokybiškos. Kartais kinietiška dar geriau atrodo nei ta europinė. O genda turbūt ir tos, ir tos. Juk niekam nepaslaptis, jog didžioji dalis stambių ir gerai žinomų įmonių savo prekes gamina Kinijoj. Toks jau tas gyvenimas, kad kartais moki už vardą, o realiai gauni Kinijoje pagamintą prekę.

O į klausimą apsimoka ar ne statyt garinę, tai jau tau spręsti. Į pirtį kasdieną neisi, o garu maudydamasi duše kaskart gali pasilepinti, jei tik noro yra. Manau, jei finansai leidžia, rinkis su garu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2006 07 19, 16:00)
Ką turi omeny, kad kainos juokingos? Didelės ar mažos g.gif ?

Nereikia bijot tų kinietiškų prekių. Žinoma jų būna visokių vienos pigios, kitos kokybiškos. Kartais kinietiška dar geriau atrodo nei ta europinė. O genda turbūt ir tos, ir tos. Juk niekam nepaslaptis, jog didžioji dalis stambių ir gerai žinomų įmonių savo prekes gamina Kinijoj. Toks jau tas gyvenimas, kad kartais moki už vardą, o realiai gauni Kinijoje pagamintą prekę.

O į klausimą apsimoka ar ne statyt garinę, tai jau tau spręsti. Į pirtį kasdieną neisi, o garu maudydamasi duše kaskart gali pasilepinti, jei tik noro yra. Manau, jei finansai leidžia, rinkis su garu smile.gif.

Jurgitar, ačiū už atsakymą 4u.gif
Juokingos, nes man pasirodė pigios. Tiesa, labiau žiūrinėjau vonias, tai ten iš tikro už kelis tūkstančius iš tolo ta vonia labai įspūdingai atrodo, o kai prieini pačiupinėti tai pamatai, kad ten visokie taimeriai jau nulūžę ir pan.
O kažko tokio kas tikrai kristų į akį tai ir nemačiau, o kokios specializuotos tos srities parduotuvės būna ir nežinau sad.gif o reikės naujam būstui ne tik dušo bet ir viso kito smile.gif
Atsakyti
Nu aš tai kinietiškos garinės kabinos nė už ką nepirkčiau, pažystamas, prekiaujantis santechnika sakė, kad jų savikaina yra apie 200Lt, tai kokia ten gali būti kokybė schmoll.gif schmoll.gif . Apskritai, jei nėra namie vandens filtro, su garine kabina bus bėdu, kai tos pačios mažiausios garintuvo skylutės užsikimš kalkėmis... mes pirtį kurenam porą kartų į mėnesį, o jos garintuva tenka pravalyt kas pusę metų blink.gif
O dušo kabiną turim RAVAK - kol kas tik džiaugiamės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2006 07 20, 10:25)
Nu aš tai kinietiškos garinės kabinos nė už ką nepirkčiau, pažystamas, prekiaujantis santechnika sakė, kad jų savikaina yra apie 200Lt, tai kokia ten gali būti kokybė    schmoll.gif  schmoll.gif . Apskritai, jei nėra namie vandens filtro, su garine kabina bus bėdu, kai tos pačios mažiausios garintuvo skylutės užsikimš kalkėmis... mes pirtį kurenam porą kartų į mėnesį, o jos garintuva tenka pravalyt kas pusę metų blink.gif
O dušo kabiną turim RAVAK - kol kas tik džiaugiamės  rolleyes.gif

Atrodo vonių temo japie RAVAK skaičiau gerų atsiliepimų. o kas ta Ravak prekiauja ?
Atsakyti
Mes pirkome Sidabriniame krioklyje (vilniuje) - Naugarduko g-je, bet ju katalogu daug kur yra, rodos ir Domus Galerijoje maciau...
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2006 07 18, 10:47)
Mes pasidarėme ne dušo kabina, o tiesiog atitvėrėme su stumdomomis durimis (galima jas pažiūrėti gyvai Celsyje), įeini kaip į kambariuką. Nė tau valyti, nė slidu ir vieots daugiau ir kainuoja maziau ir atrodo graziau. Taigi rekomenduoju. Tik tas kas dės plyteles, turi padaryti toki aukštesni slensti ir paskui grindis toje vietoje iš plytelių su šiek tiek nuolydžio. Jei nepamiršiu, nufotkinsiu ir įdėsiu nuotraukėle.  thumbup.gif
Mūsų draugai net susiruošė plėšti tikrai gerą savo dušo kabiną. tongue.gif

Labai lauksiu nuotraukėlės...tikrai įdomu kaip ten viskas atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2006 07 20, 10:25)
Nu aš tai kinietiškos garinės kabinos nė už ką nepirkčiau, pažystamas, prekiaujantis santechnika sakė, kad jų savikaina yra apie 200Lt, tai kokia ten gali būti kokybė    schmoll.gif  schmoll.gif . Apskritai, jei nėra namie vandens filtro, su garine kabina bus bėdu, kai tos pačios mažiausios garintuvo skylutės užsikimš kalkėmis... mes pirtį kurenam porą kartų į mėnesį, o jos garintuva tenka pravalyt kas pusę metų blink.gif
O dušo kabiną turim RAVAK - kol kas tik džiaugiamės  rolleyes.gif

Nu čia prajuokinai mane. Aš pati dirbu santechnikos srityje ir kainas žinau, nes darau užsakymus. Labai norėčiau pamatyt tas garines kabinas po 200lt ir kur tokių būtų galima gaut. Nereikia skleist melagingos informacijos.
Atsakyti
Labai norėčiau pamatyt tas garines kabinas po 200lt

Tikriausiai tu ne taip mane supratai g.gif As tik pasakiau, kad visos tos kinietiskos garo kabinos, sukurines vonios po 1500lt Kinijoje gaminamos uz 200Lt savikaina - juk ten darbo jega beveik nekainuoja, zaliava pigi (na ca kaip ir kalkuliatoriai kinietiski - pas mus po 10Lt parduodami, o ten pagaminimas kainuoja koki 1Lt daugiausiai) - prisideda muitai, atgabenimas, prekybininku antkainis ir sumele padideja.... Ar tu uzsakymus tiesiai is Kinijos gamyklu darai????
Be to, tikrai cia ne as susigalvojau tokia informacija - taip mane patikino santechnikos imones direktorius unsure.gif

Bet kokiu atveju tikrai nepatikesiu, kad visos Senuku, Ermitazu ir kitu parduotuviu siulomos kiniskos duso kabinos, dvigubai pigesnes uz europietiskas, yra kokybiskos schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2006 07 24, 11:25)
Tikriausiai tu ne taip mane supratai  g.gif  As tik pasakiau, kad visos tos kinietiskos garo  kabinos, sukurines vonios po 1500lt  Kinijoje gaminamos uz 200Lt savikaina - juk ten darbo jega beveik nekainuoja, zaliava pigi (na ca kaip ir kalkuliatoriai kinietiski - pas mus po 10Lt parduodami, o ten pagaminimas kainuoja koki 1Lt daugiausiai) - prisideda muitai, atgabenimas, prekybininku antkainis ir sumele padideja.... Ar tu uzsakymus tiesiai is Kinijos gamyklu darai????
Be to, tikrai cia ne as susigalvojau tokia informacija - taip mane patikino santechnikos imones direktorius  unsure.gif

Bet kokiu atveju tikrai nepatikesiu, kad visos Senuku, Ermitazu ir kitu parduotuviu siulomos kiniskos duso kabinos, dvigubai pigesnes uz europietiskas, yra kokybiskos  schmoll.gif

Supratau teisingai, užsakymus darau iš gamyklų. Bet už 200lt, tai butu mazdaug 70USD, nei masažinės vonios, nei garinės dušo kabinos nenupirksi. Paprasta duša, tai jo galima ir tai bus visai paprastas ne boksas. Nu nesvarbu, nesigincisiu, tik pasakiau ka zinau. Gal musu perkamos prekes brangesnes, nes uz 1500lt nieko neparduodam. Preke prekei nelygi.
Atsakyti
O įdomu kokią garantiją pardavėjas tiems kinietiškiems cūdams taiko ?
Juk jei moki kokius 3000 Lt. už dušą, o su juo kokios problemos, tai vis tiek pardavėjas turi taisyti ar keisti, ane ?
Ar čia pradidėtų prekybininkų išvedžiojimai: "ne taip pastatei, ne ten sutvirtinai" ir pan.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 24, 12:06)
Juk jei moki kokius 3000 Lt. už dušą, o su juo kokios problemos, tai vis tiek pardavėjas turi taisyti ar keisti, ane ?
Ar čia pradidėtų prekybininkų išvedžiojimai: "ne taip pastatei, ne ten sutvirtinai" ir pan.

Pagal Lietuvos istatymus pardavejas suteikia garantijas, o ne gamintojas. Garantija nuo liepos men. privaloma 2 metam.
O del isvedziojimu, tai nuo prekybininku priklaso, juk uz visus negali atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 24, 13:06)

Man tai jus juoka keliat, didziosios zinoves. Apsidairykit savo namuose ir pamatysit, kad didzioji dalis daiktu yra pagaminta Azijoje ir as nekalbu apie Japonija. Pradedant Sony televizoriais baigiant auto detalemis viskas yra is ten. Jeigu norit moketi uz brand'a tai labai prasom. Apie kokia kokybe galit sneketi, jeigu prekes turi iso standartus ir jas pripazista ne tik Europa bet ir Amerika tai jau afygienoms lietuvaitems tos prekes netinka. Jus tik parodot savo zema mentaliteta ir neisprusima. 200 Lt savikaina masazines vonios??? Pasakyk man ta firma as neviena konteineri is ju paimsiu, nes as jau kiek laiko dirbu su kinais, bet tokiu kainu niekas dar nepasiule. Jei bent kiek ismanytumete tarptautini versla tai nereiketu cia susedus bereikalo s... malti. Beja pati turiu ir garini dusa ir masazine vonia, kazkodel dar niekas nesuluzo. O pagaliau man nereikia vonios kuri tarnaus 100 metu nes tiek gyventi nezadu, man patogiau nusipirkti nebrangia vonia, kad kai atsiras nauja technologija tai nebus gaila ismest ir pasiimti nauja.
Atsakyti