Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

QUOTE(girtalyte @ 2006 07 24, 17:50)
Man tai jus juoka keliat, didziosios zinoves. Apsidairykit savo namuose ir pamatysit, kad didzioji dalis daiktu yra pagaminta Azijoje ir as nekalbu apie Japonija. Pradedant Sony televizoriais baigiant auto detalemis viskas yra is ten. Jeigu norit moketi uz brand'a tai labai prasom. Apie kokia kokybe galit sneketi, jeigu prekes turi iso standartus ir jas pripazista ne tik Europa bet ir Amerika tai jau afygienoms lietuvaitems tos prekes netinka. Jus tik parodot savo zema mentaliteta ir neisprusima. 200 Lt savikaina masazines vonios??? Pasakyk man ta firma as neviena konteineri is ju paimsiu, nes as jau kiek laiko dirbu su kinais, bet tokiu kainu niekas dar nepasiule. Jei bent kiek ismanytumete tarptautini versla tai nereiketu cia susedus bereikalo s... malti. Beja pati turiu ir garini dusa ir masazine vonia, kazkodel dar niekas nesuluzo. O pagaliau man nereikia vonios kuri tarnaus 100 metu nes tiek gyventi nezadu, man patogiau nusipirkti nebrangia vonia, kad kai atsiras nauja technologija tai nebus gaila ismest ir pasiimti nauja.

Nueik į Ermitažą ir pažiūrėk kaip ekspozicijoj atrodo tos kinietiškos vonios. o jos net nenaudotos pagal paskirtį, o jau su nulaužytom detalėm, nutrintos. Tai įsivaizduok kaip atrodys tokia namuose po metų doh.gif Jau greičiau 100 metų Tu pragyvensi, ko Tau iš visos širdies linkiu, nei ji tau 5 metus pratarnaus. Aš tai tikrai nepažįstu sadomozachistų, kurie turėtų noro užsiimti remontais ir keisti santechniką vos atsiras kokia nauja technologija doh.gif
taip, kad pati nejuokink žmonių lotuliukas.gif Kinietiška prekė gali būt gera tiek pat kiek ir bloga. Tavo žiniai Amerika gauna kitokios kokybės kinietiškas prekes nei mes, todėl ir norisi apsidrausti maximaliai, kad nereikėtų per prievartą, iškilus būtinybei vaikytis naujų technologijų.
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad prekė prekei nelygi - aišku, kad didžiausi brandų fabrikai nestovi kur nors Austrijoje, o yra Kinijoje, ir jų kokybė atitinka visus reikalavimus, tačiau vietinių gamyklėlių šlamštas sėkmingai patenka į mūsų rinką. Lygiai taip pat ir kiniškos dušo kabinos - jei supranti, kad daiktas kokybiškas, tai valioo smile.gif Bet jei perki tik todėl, kad jis pigus.... g.gif
Protingiausia būtų turėti šalia patikimą santechniką, kuris padėtų išsirinkti kokybišką (nebūtinai ir brangiausią) daiktą...man šiuo atžvilgiu pasisekė thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2006 07 25, 08:53)
Aš taip pat manau, kad prekė prekei nelygi - aišku, kad didžiausi brandų fabrikai nestovi kur nors Austrijoje, o yra Kinijoje, ir jų kokybė atitinka visus reikalavimus, tačiau vietinių gamyklėlių šlamštas sėkmingai patenka į mūsų rinką.  Lygiai taip pat ir kiniškos dušo kabinos - jei supranti, kad daiktas kokybiškas, tai valioo  smile.gif  Bet jei perki tik todėl, kad jis pigus.... g.gif
Protingiausia būtų turėti šalia patikimą santechniką, kuris padėtų išsirinkti kokybišką (nebūtinai ir brangiausią) daiktą...man šiuo atžvilgiu pasisekė  thumbup.gif

Va matau jau truputeli mastymai pasikeite, pasirodo jau ne visos tos kinietiskos prekes yra blogos kokybes. Jei Ermitazas "atrabotkes" veza tai tik jiems patiems nuo to blogiau nes jie ju neparduos. Kazkodel mano parduotuvej esancios vonios ir dusai neatrodo taip kaip Ermitaze. Taip, kad nereikia i viska taip kritiskai ziureti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekas ir nesakė, kad viskas, kas kinietiška - tai š.... , greičiau - viskas, kas pigu, nereiškia - patikima ir kokybiška smile.gif
Atsakyti
Mes nusižiūrėjom garinę dušo kabiną,jau ir pirkt žadėjom,bet dabar sėdim ir klausimą turim:Kur išvest iš kabinos garą? Ta prasme,ar užtenka tos vent. angos,kur yra butuose? doh.gif Sėdim ir mąstom,o sumąstyt turim iki pimadienio doh.gif
Tai prašau,patarkit,kurios turit,ar esat mačiusios,kaip tokia kabina pajungta blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Ohoho kiek cia visko prisiskaiciau.Mes irgi radom senukuose ta garine duso kabina.Labai uz padoria kaina.Kilo itarymu kodel ji jau tokia pigi,nes salia stovejo kita labai panasi su tais paciais navarotais tik dvigubai brangesne.Mums paaiskino,kad ta pigesne kinietiska o brangesne italiska.berniukas pasake,kad kiniskas labai perka ir kolkas nusiskundimu nebuvo.Nezinau ka ir daryti.Labai jau jos uzsimanem tos navarotnos duso kabinos,bet paskaicius atsiliepimus tai net nezinau.Ir beto garantija tik metam.as tikrai neturiu nieko pries kinietiskas prekes,bet kadangi neturiu zalio supratimo apie situos dalykus todel apsispresti tikrai nelengva.Tuo labiau,kad nuomones labai skirtingos.Turbut,kad pabandysim pirkti jei nusivilsim tai nusivilsim.
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
Renkuosi va duso kabina ir man klausimeliai kyla:
1. kaip ir prie ko tvirtinamas akrilinis padeklas? Pas mus kol kas OSB plokste (ant medines perdangos 4u.gif ) , tai va mastau ar ten klijuot plyteles ar neverta? fool.gif Kas pirko is Amonitos ar nesigailit? paziurejus man rodos vienas pigesniu variantu, o pinigeliu perteklius nekankina blush2.gif Man biski gaila uz dusa 5 t moket (net ir 3 t gaila blush2.gif )
2... nezinau kol kas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 03 spalio 2006 - 20:39
Na, kinietiškos kinietiškom, bet juk pigesnes garines dušo kabinas gamina ir estai pvz. Už kinietiškas brangesnės tikriausiai, bet kaina gan padori. Ir atrodo gerai.
Gal kuri turite? Ar nenuvylė jų kokybė?
Atsakyti
Man atrodo,kad geriau išbetonuoti arba plytelėm iškloti g.gif maža ką,jei pradėtų per kur nors leisti vandenuką taigi ta OSB išsipūs arba supus ax.gif

Gyvas pavyzdys,vienas pažįstamas prieš kokį mėn. nusipirko kitaiską dušo kabiną už 3t su masažais,muzikėle viduj ir t.t. keikiasi ne tas žodis,sakė didžiulis š.... ta dušo kabina verysad.gif Gal jam tiesiog nepasisekė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninar @ 2006 10 06, 14:24)
Man atrodo,kad geriau išbetonuoti arba plytelėm iškloti g.gif maža ką,jei pradėtų per kur nors leisti vandenuką taigi ta OSB išsipūs arba supus ax.gif

Gyvas pavyzdys,vienas pažįstamas prieš kokį mėn. nusipirko kitaiską dušo kabiną už 3t su masažais,muzikėle viduj ir t.t. keikiasi ne tas žodis,sakė didžiulis š.... ta dušo kabina verysad.gif Gal jam tiesiog nepasisekė doh.gif

O delko š? Kas atsitiko?
Atsakyti
Estiškomis dušo kabinomis prekiauja UAB"Skuvita" -K.Ladygos1/Kubiliaus 3 ir Domus galerijoje.
Atsakyti
gal zinosite, gal padesite- pas mus numatyta ismuryta nisa dusui, tai buvom apsisprende daryti is plyteliu, t.y. be pado, bet paskui uzsigalvojau, kad gal butu gerai su giliu padu, kad vaikai galetu tiurkstis , maziau vandens nei vonioje sunaudotu, bet tada is plyteliu nelabai tinka, nes gi seju nera is plyteliu darytas dugnas toks pat svelnus kaip akrilo pvz? o duso padekliu giliu keturkampiu niekur nemaciau, ri is viso giliu duso padeklu atskirai nemaciau tik su visa kabina.
tai jei kas turite ka patarti siuo klausimu- labai lauksiu ax.gif
Atsakyti