QUOTE(girtalyte @ 2006 07 24, 17:50)
Man tai jus juoka keliat, didziosios zinoves. Apsidairykit savo namuose ir pamatysit, kad didzioji dalis daiktu yra pagaminta Azijoje ir as nekalbu apie Japonija. Pradedant Sony televizoriais baigiant auto detalemis viskas yra is ten. Jeigu norit moketi uz brand'a tai labai prasom. Apie kokia kokybe galit sneketi, jeigu prekes turi iso standartus ir jas pripazista ne tik Europa bet ir Amerika tai jau afygienoms lietuvaitems tos prekes netinka. Jus tik parodot savo zema mentaliteta ir neisprusima. 200 Lt savikaina masazines vonios??? Pasakyk man ta firma as neviena konteineri is ju paimsiu, nes as jau kiek laiko dirbu su kinais, bet tokiu kainu niekas dar nepasiule. Jei bent kiek ismanytumete tarptautini versla tai nereiketu cia susedus bereikalo s... malti. Beja pati turiu ir garini dusa ir masazine vonia, kazkodel dar niekas nesuluzo. O pagaliau man nereikia vonios kuri tarnaus 100 metu nes tiek gyventi nezadu, man patogiau nusipirkti nebrangia vonia, kad kai atsiras nauja technologija tai nebus gaila ismest ir pasiimti nauja.
Nueik į Ermitažą ir pažiūrėk kaip ekspozicijoj atrodo tos kinietiškos vonios. o jos net nenaudotos pagal paskirtį, o jau su nulaužytom detalėm, nutrintos. Tai įsivaizduok kaip atrodys tokia namuose po metų

taip, kad pati nejuokink žmonių