QUOTE(Kina @ 2008 04 07, 14:55)
Reikia patarimo... Sudėjome sienų plyteles DK Xeno, tarpelius pasirinkome šviesius. Kol tie tarpeliai užtepti buvo neišdžiūvę, gražiai atrodė, bet paskui pašviesėjo, tai susiliejo į vieną spalvą su plytelėmis. Žodžiu, daug gražiau būtų tamsesni. Gal žinote, ar yra koks nors būdas tuos tarpelius patamsinti? Gal kokiais dažais emulsiniais galima nutepti, o paskui Atlas delfin, kad nenusitrintų? Bijau padaryti dar blogiau 

Paklauskit nueje i panasiu prekiu parduotuve apie kazkoki daikta, kuris isvalo ta glaista is tarpeliu, tai ta sena iseme nauju uztepsit. (Tikiuos, nepameluosiu, bet lyg ir girdejau kazka apie toki daikta kalbant)
Iš patirties galiu pasakyti, kad brangesnės plytelės dažniausiai pasižymi tuo, kad jos būna gražesnės
. Jei rimtai, tai didelė dalis tiesos yra. Bet tai galioja tik plytelėms, kurios kainuoja virš 50Lt/m2. Pigesnės labai priklauso nuo gamintojo. Dauguma gamintojų "sutelpa" į ES standartus, bet brangesnės būna "švaresnių" spalvų.
Gražiausias, mano nuomone, gamina italai, kainos ir grožio santykis gal pas ispanus ir pora DK serijų geresnis.
Kaip sako patys italai - "grožis yra viskas", taip kad patiko ir perkat:), nes gaminio kokybė suvienodėjus. O jei meistras pasakys, kad plytelės blogos: prastam šokėjui, padeda geras chirurgas
.

Gražiausias, mano nuomone, gamina italai, kainos ir grožio santykis gal pas ispanus ir pora DK serijų geresnis.
Kaip sako patys italai - "grožis yra viskas", taip kad patiko ir perkat:), nes gaminio kokybė suvienodėjus. O jei meistras pasakys, kad plytelės blogos: prastam šokėjui, padeda geras chirurgas

QUOTE(E.V. @ 2008 05 22, 16:17)
Iš patirties galiu pasakyti, kad brangesnės plytelės dažniausiai pasižymi tuo, kad jos būna gražesnės
. Jei rimtai, tai didelė dalis tiesos yra. Bet tai galioja tik plytelėms, kurios kainuoja virš 50Lt/m2. Pigesnės labai priklauso nuo gamintojo. Dauguma gamintojų "sutelpa" į ES standartus, bet brangesnės būna "švaresnių" spalvų.
.

QUOTE(E.V. @ 2008 05 22, 16:17)

šita mintis mane labiausiai guodžia remonto metu

sveikutes
gal kas ka idomaus galite pasiuliti su mozaikos plytelem...
vonios kamabarys nera didelis 5.2 kv
Planuoju klijuoti duso kabina jom ,ir aolink spinteles vietoj dekoro ....
MANO VONIA
gal kas ka idomaus galite pasiuliti su mozaikos plytelem...
vonios kamabarys nera didelis 5.2 kv
Planuoju klijuoti duso kabina jom ,ir aolink spinteles vietoj dekoro ....
MANO VONIA
Sveikutės, aš irgi visai pasimetusi su ta vonia..... galvoju grindis ryškiai raudonomis plytelėmis klijuoti, o sienas baltomis, bet ar neatrodys per šaltai, ar geriau sienas baltomis plytelėmis, o grindis DK colore salotinėmis plytelėmis (nes koridorius iš kurio patenkame į vonią panašia žaslva spalva dažytas), na gal kas patars, vonios patalpa labai didelė.
QUOTE(laisve76 @ 2008 09 29, 12:05)
Sveikutės, aš irgi visai pasimetusi su ta vonia..... galvoju grindis ryškiai raudonomis plytelėmis klijuoti, o sienas baltomis, bet ar neatrodys per šaltai, ar geriau sienas baltomis plytelėmis, o grindis DK colore salotinėmis plytelėmis (nes koridorius iš kurio patenkame į vonią panašia žaslva spalva dažytas), na gal kas patars, vonios patalpa labai didelė.
O tai tu nori sienas visiskai baltas daryt?Labai jau sterilu butu

QUOTE(laisve76 @ 2008 09 29, 13:11)
Tai aš irgi neapsisprendžiu, iš tikrųjų tai vyro toks noras pareikštas, man tai labiau prie širdies, šiltesni tonai, nes kita vonia tai DK aveniu, tamsiai ruda su balintos kavos, tai man norisi kažko gaivesnio, šiltesnio. Oi kaip sunku apsispręsti ir dar greitai 

Sunku kai reikia greitai apsisprest,per skubejima po to galima ilgai gailetis

QUOTE(laisve76 @ 2008 09 29, 14:05)
MAN LABAI GRAZU .....

o salia miegamuju nusprendem baltas derinti su mozaika

čia su mozaika visai idomiai sugalvota, mūsų vonia su palėpinėmis lubomis, o kampinė vonia yra tiesiai po nuožulna (jei suprantate ką aš čia paistau) ar kas yra bandęs mozaikines plyteles klijuoti būtent ant tokio tipo lubų, nes bijome, kad gali labai nusitaškyti. Be to, norėjau paklausti ar kas yra klijavęs mozaikines plyteles estų gamybos, nes aš Baughauf parduotuvėje užmačiau berods 50 Lt už kvadratą, kai kitos nuo 150 -800 už kv. m. kainuoja.