Sveiki, noriu patarimo, gal kas yra daręs tokią nesamonę, kaip kad aš sumasčiau
Taigi,vonios kambaryje išmetėme vonia ir "atitvėrėme" kampą dušo kabinai... tiesa pačios kabinos nėra, tik meistras pamūrijo bortelį, padėklui. Žodžiu sienos yra iš plytelių... ant jų ir vanduo bėga... Esmė ta, kad man tos plytelės baisiai nepatinka, tiksliau jų spalva, ir aš jas noriu nudažyti. Kaip manote, kokius dažus turėčiau naudoti, ar jie laikysis, juk pastoviai bėgs vanduo...
Čia gal tėtukai labiau techninę pusę išmano, bet idomu bet kokia nuomonė

Taigi,vonios kambaryje išmetėme vonia ir "atitvėrėme" kampą dušo kabinai... tiesa pačios kabinos nėra, tik meistras pamūrijo bortelį, padėklui. Žodžiu sienos yra iš plytelių... ant jų ir vanduo bėga... Esmė ta, kad man tos plytelės baisiai nepatinka, tiksliau jų spalva, ir aš jas noriu nudažyti. Kaip manote, kokius dažus turėčiau naudoti, ar jie laikysis, juk pastoviai bėgs vanduo...
Čia gal tėtukai labiau techninę pusę išmano, bet idomu bet kokia nuomonė

O mes tai patenkinti DK plytelemis, senajame bute pries 10 m. jas klijavom, viskas super iki siol, dabar nama isirenginejam, i viena vonia nupirkom DK plyteles Colore kolekcija irgi fainos-ir dizainere mums rekomendavo jas, nes sake,kad tikrai geras kokybes ir kainos santykis, ir meistras, kuris klijuoja, sake, kad DK tikrai geros-jei jas klijuoja, tai ramu, visad lygios grazios, jokiu nesamoniu nebuna,o gal kam kreivos pakliuvo,jei kokia nekondicija pirko ar siaip neapsiziurejo-ten reikia labai darbuotojas priziuret (bent jau Vilniuje)-prikisa brudo visokio, paveiksliukui pridejo vienodu plyteliu ir pan, kai pradedi banga kelt, tai dar nustemba-tipo "o koks jums skirtumas?"...zodziu-DK plyteles rekomenduoju, o ju darbuotojas drozt uz darbo kokybe taip pat patariu

neperseniausiai remontavausi savo butuka, tai teko apsilankyti keliose parduotuvese, tai tik sugebejau issirinkti Eurotope, nors kainos ir ne pacios maziausiso, bet salono vadybininke padeta surasti iseiti ir pakankamai lankscios nuolaidoms, dar patiko Linea prekes, bet nepavyko susitarti del nuolaidu, beto ir konsultantes pasirode negraziausioje formoj
o kuo nuvalyti tą vašką ar parafiną, kur ant plytelių paradinės pusės

Reikia patarimo... Sudėjome sienų plyteles DK Xeno, tarpelius pasirinkome šviesius. Kol tie tarpeliai užtepti buvo neišdžiūvę, gražiai atrodė, bet paskui pašviesėjo, tai susiliejo į vieną spalvą su plytelėmis. Žodžiu, daug gražiau būtų tamsesni. Gal žinote, ar yra koks nors būdas tuos tarpelius patamsinti? Gal kokiais dažais emulsiniais galima nutepti, o paskui Atlas delfin, kad nenusitrintų? Bijau padaryti dar blogiau

QUOTE(Kina @ 2008 04 07, 13:55)
Reikia patarimo... Sudėjome sienų plyteles DK Xeno, tarpelius pasirinkome šviesius. Kol tie tarpeliai užtepti buvo neišdžiūvę, gražiai atrodė, bet paskui pašviesėjo, tai susiliejo į vieną spalvą su plytelėmis. Žodžiu, daug gražiau būtų tamsesni. Gal žinote, ar yra koks nors būdas tuos tarpelius patamsinti? Gal kokiais dažais emulsiniais galima nutepti, o paskui Atlas delfin, kad nenusitrintų? Bijau padaryti dar blogiau 

nežinau

turiu likusius 7kv. m vonios plyteliu, šviesiai melsvos spalvos. jei kas susiodomes, parasykite, atsiusiu nuotraukas.
Sveikos,
prisiruošėm remontui...
kadani butas sename smetoniame name, tai užduoda ir tam tikrą interjerą...
Į vonią ir virpuvės zonoje norėtume dėti baltas / juodas plyteles (kažkur žurnale mačiau).... man tai labai...bet nėra pasirinkimo.....
arba į vonią šešiakampes, bet tokių iš viso nerandu....
gal kas patartumėt, kur Kaune tokių ieškoti?
Iš anksto ačiū....
prisiruošėm remontui...

Į vonią ir virpuvės zonoje norėtume dėti baltas / juodas plyteles (kažkur žurnale mačiau).... man tai labai...bet nėra pasirinkimo.....
Iš anksto ačiū....

QUOTE(Kristuks @ 2008 04 11, 21:28)
Sveikos,
prisiruošėm remontui...
kadani butas sename smetoniame name, tai užduoda ir tam tikrą interjerą...
Iš anksto ačiū....

prisiruošėm remontui...

Iš anksto ačiū....

laba diena

nelabai suprantu pasakymo, kad smetoniškas namas interjerą užduoda...

juoda-balta mačiau kelis variantus hansa plytelių turguje, bazėje, tai va ten kiek kitokios plytelės, nei senukuose, dk ir t.t., ai dar mačiau gražių juodų-baltų tūkstantyje plytelių, savanoriuose, bet ir kaina dar gražesnė... nuo 200 kv/m

QUOTE(Ewute @ 2008 04 13, 07:23)
juoda-balta mačiau kelis variantus hansa plytelių turguje, bazėje, tai va ten kiek kitokios plytelės, nei senukuose, dk ir t.t., ai dar mačiau gražių juodų-baltų tūkstantyje plytelių, savanoriuose, bet ir kaina dar gražesnė... nuo 200 kv/m

Ačiū labai. būtinau nuvažiuosim apžiūrėti...

o juoda/balta-raudona nenorit, labai gražių plytelių yra