Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

O kuo Dvarcioniu keramika yra taip blogai?
Atsakyti
Aš girdėjau iš meistrų, kad DK plytelės yra geros kokybės, matmenys tikslūs,o nuo lenkiškų liepė bėgt toli, toli...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 04 03, 16:55)
Aš girdėjau iš meistrų, kad DK plytelės yra geros kokybės, matmenys tikslūs,o nuo lenkiškų liepė bėgt toli, toli...

Mes irgi pirkom DK plyteles is naujos colore kolekcijos, wub.gif jau baigia sudet ir tikrai viskas grazu, lygu, o ir meistras nieko blogo apie jas nesake.
Atsakyti
Mes irgi kaip tik šiuo metu DK plyteles klijuojam ir viskas gerai. Tikrai neblogas kainos ir kokybės santykis. Beje, vyras mano pats meistras ir daug įvairių jam yra tekę klijuoti, tai sako, kad kaina dar ne pagrindinis kokybės rodiklis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 04 03, 18:55)
Mes irgi pirkom DK plyteles is naujos colore kolekcijos,  wub.gif jau baigia sudet ir tikrai viskas grazu, lygu, o ir meistras nieko blogo apie jas nesake.

O kas čia per kolekcija? Jų tinklalapyje tokios nėra. Gal gali nuotrauką įdėti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 04 03, 13:42)
Savaitgalį buvom Irise tai matėm, kad Dvarčionių keramika pradėjo daryti tokius gėlinius susidedančias iš kelių plytelių paveikslėlius. Ir kaina jų pasirodė maženė nei užsienietiškų. Bet vis gi DK ir yra DK, mes nesiryžom jų imti. Beje gėlių taip pat, nes dabar jos žaviai atrodys, o po kelių metų nesinorės į jas žiūrėti, kai nusibos ir išeis iš mados. Geriau jau šiaip gelytes vonioj pamerkt jei jau taip norisi.

drinks_cheers.gif mano nuomone atkartojai
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 04, 00:51)
O kas čia per kolekcija? Jų tinklalapyje tokios nėra. Gal gali nuotrauką įdėti?  rolleyes.gif

Ju tinklalypyje dar nera tos kolekcijos. Gaila bet nuotraukos neturiu. Mes nuvaziavom pirkti kitu plyteliu i dvarcionis ir pamatem ka tik isklijuota colore kolekcija. Mums labai patiko wub.gif Plyteles ryskios oranzines, rausvos, zalios ir baltos su islietais zoliu/geliu motyvais. O dar juodos labai grazios buvo wub.gif , bet musu vonia nedidele, tai iskart atkrito. Mes pasirinkom zalias ir baltas.
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 04 04, 09:35)
Ju tinklalypyje dar nera tos kolekcijos. Gaila bet nuotraukos neturiu. Mes nuvaziavom pirkti kitu plyteliu i dvarcionis ir pamatem ka tik isklijuota colore kolekcija. Mums labai patiko wub.gif Plyteles ryskios oranzines, rausvos, zalios ir baltos su islietais zoliu/geliu motyvais. O dar juodos labai grazios buvo  wub.gif , bet musu vonia nedidele, tai iskart atkrito. Mes pasirinkom zalias ir baltas.

Tikriausiai tokios, kokių aš laukiu, kad sudėtų mano miestelyje DK pardėje. Gal yra sudėta paveikslas iš plytelių, Ten gėlės pastelinių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 04 03, 16:39)
O kuo Dvarcioniu keramika yra taip blogai?

Nežinau ar labai jau blogai, bet pažįstamas plytelių klojėjas sakė, kad ne kartą klojant jų kraštai nubyrėdavo blink.gif Tai jei jau klojant jos tokios trapios tai įdomu kas iš jų liktų po kelių metų ? g.gif Beto ir draugė dirba su statybinėm medžiagom, tai sakė, kad jos nelygios ir geriau jų nesirnkti. Nors šiaip tai kaip tik DK plytelėm galėjo geriausią nuolaidą suteikti.
Atsakyti
Siandien buvau Hansa plyteliu turguj - nesuper didelis pasirinkimas, bet normalios kainos. Tik labai jau daug plyteliu II rusies, ir aisku visos kurios patiko.
Atsakyti
Visai pasimečiau...Vieni DK giria, o kiti...
Atsakyti
Pas mano mama vonioje Aparici plyteles pries 12 metu sudetos, tai atrodo kaip naujos, puikiai valosi thumbup.gif , o tualete cekiskos plitkos, taip pat viskas tvarkoje. Kadangi buvo pasirinktos sviesios splavos, ir dabar vonios ir tualeto interjeras atdodo gan siuolaikiskai, dar neatsibodo. Ir savo voniai zadu pirkti tik Aparici.
Atsakyti