Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

QUOTE(pumis @ 2006 07 25, 12:19)
Suku dabar galva g.gif kokios plyteles geriau ir graziau ir praktiskiau-matines ar blizgios?
Taip pat del matmenu kiek suprantu mazos mazina erdve,dideles optiskai didina,o dedant istrizai grindu plyteles manau irgi paplatina erdve g.gif
Kas tuo klausimu galetu patarti ax.gif

Praktiskiau blizgancios, bet graziau matines (bent jau man biggrin.gif ), todel tiek vonioj, tiek virtuvej dejom matines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 07 25, 12:18)
Praktiskiau blizgancios, bet graziau matines (bent jau man biggrin.gif ), todel tiek vonioj, tiek virtuvej dejom matines ax.gif

O kodėl praktiškiau blizgančios? g.gif Juk ant jų labai matosi nučiupinėjimai, lašai... Mes virtuvėj dėjom ispaniškas dideles matines. Valosi labai gerai, o bičiulis užėjęs niekaip nenorėjo sutikti, kad tai plytelės lotuliukas.gif . Sakė, kažkokią nematytą plokštę dėjot. Kol kas esu labai patenkinta, nors pasielgiau senoviškai ir visą virtuvę išdėjau plytelėm.
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 07 25, 23:13)
O kodėl praktiškiau blizgančios? g.gif  Juk ant jų labai matosi nučiupinėjimai, lašai... Mes virtuvėj dėjom ispaniškas dideles matines. Valosi labai gerai, o bičiulis užėjęs niekaip nenorėjo sutikti, kad tai plytelės lotuliukas.gif . Sakė, kažkokią nematytą plokštę dėjot. Kol kas esu labai patenkinta, nors pasielgiau senoviškai ir visą virtuvę išdėjau plytelėm.

laukiam foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 07 26, 17:03)
laukiam foto  4u.gif

Kai bus baldai blush2.gif
Atsakyti
O mes visgi išsirinkom Dvarčiūnių plyteles XENA rusvos ir rudos. Dizainerė "dėlioja" kompe, norim suspėti iki akcojos pabaigos - su santechnika -15 proc. nuolaida. Vonia ~9 m2, sudėjo grindis šviesias, bet kai pamačiau jų parduotuvėj Ukmergės g. tas plyteles doh.gif - numindžiotos, purvinos, griežtai liepiau grindis dėlioti tamsias. O kaip, jūsų nuomone, praktiškiau?
Atsakyti
QUOTE(JolkaM @ 2006 07 27, 14:22)
O mes visgi išsirinkom Dvarčiūnių plyteles XENA rusvos ir rudos. Dizainerė "dėlioja" kompe, norim suspėti iki akcojos pabaigos - su santechnika -15 proc. nuolaida. Vonia ~9 m2, sudėjo grindis šviesias, bet kai pamačiau jų parduotuvėj Ukmergės g. tas plyteles  doh.gif - numindžiotos, purvinos, griežtai liepiau grindis dėlioti tamsias. O kaip, jūsų nuomone, praktiškiau?

mes irgi šitas sienines išsirinkom biggrin.gif pardavėja sakė "kas jums visiems pasidarė? visi perka tas pačias" bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkaM @ 2006 07 27, 16:22)
O mes visgi išsirinkom Dvarčiūnių plyteles XENA rusvos ir rudos. Dizainerė "dėlioja" kompe, norim suspėti iki akcojos pabaigos - su santechnika -15 proc. nuolaida. Vonia ~9 m2, sudėjo grindis šviesias, bet kai pamačiau jų parduotuvėj Ukmergės g. tas plyteles  doh.gif - numindžiotos, purvinos, griežtai liepiau grindis dėlioti tamsias. O kaip, jūsų nuomone, praktiškiau?

Ant tamsiu grindu kiekvienas vandens laselis matysis schmoll.gif as manau grindims sviesios praktiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2006 07 27, 20:06)
Ant tamsiu grindu kiekvienas vandens laselis matysis schmoll.gif as manau grindims sviesios praktiskiau mirksiukas.gif

O ant šviesių kiekvienas plaukas mirksiukas.gif . Dėkit per viduriuką, nei labai tamsias, nei labai šviesias 4u.gif O be to namai juk ne parduotuvė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaika: 27 liepos 2006 - 19:43
QUOTE(boruzhe @ 2006 03 13, 19:43)
Apie lenkiškas nieko pasakyti negaliu schmoll.gif Bet Dvarčionių keramikos plytelės man visai patiko. Pas mane ir vonioj ir virtuvėj buvo sudėtos ir yra tongue.gif tai laiko puikiai, nei spalva keičiasi nei kas kita joms darosi ax.gif

O dabar naujam bute kitokias dėjau smile.gif Jei kam Klaipėdoj reikia plytelių pardės geros, su pasirinkimu ir idėjom, tai tijrai galiu pasakyti kur nuvažiuoti thumbup.gif Ten tai rasit ko norit, o jei nerasit tai supjaustys taip kaip norėsit iš kelių padarys tokią kokios niekas daugiau niekad ir neturės thumbup.gif

Mes issirinkom plyteles Vakaru pakrantes aide, irgi labai patiko parduotuvike.... Labai sauniai aptarnauja ir projektuoti padeda smile.gif

QUOTE(pumis @ 2006 07 25, 12:19)
Suku dabar galva g.gif kokios plyteles geriau ir graziau ir praktiskiau-matines ar blizgios?
Taip pat del matmenu kiek suprantu mazos mazina erdve,dideles optiskai didina,o dedant istrizai grindu plyteles manau irgi paplatina erdve g.gif

Man atrodo, kad matines praktiskiau  g.gif

Musu vonia bus orandzine su baltais "langais" ir trupuciu dekoru. Kazkaip paskutiniuoju metu esu pamisusi del orandzines spalvos  4u.gif
Kas tuo klausimu galetu patarti ax.gif

Atsakyti
O aš irgi esu l.patenkinta DK plytelėmis. Tiesa jos pas mus rūsyje, bet kokybe tai tikrai nelabai nusileidžia itališkom ar ispaniškom. Valosi jos išties puikiai, o kainavo 4 ar 5 kartus mažiau negu importinės...
Atsakyti
gal kam teko matyti marmuro imitacijos smaragdo spalvos su baltu intarpu plyteles?noriu iškloti vonią. kaip manot kaip tokia spalva voniai?
Atsakyti
as tai neysivaizduoju tos smaragdo spalvos schmoll.gif
Atsakyti