Merginos gal galit kas patarti?
turiu nusiziurejus vonios kambario grindims toki varianta: ant kinklelio suklijuoti akmenukai, klausimas ar tai yra praktiska? akmenukai sviesus at neisigertu purvas juose?ar neusziters glaisto tarpeliai tarp akmenuku, ar praktiskas toks variantas..gal kas susiduret?
QUOTE(Pakeliautoja @ 2006 08 19, 11:08)
Merginos gal galit kas patarti?
turiu nusiziurejus vonios kambario grindims toki varianta: ant kinklelio suklijuoti akmenukai, klausimas ar tai yra praktiska? akmenukai sviesus at neisigertu purvas juose?ar neusziters glaisto tarpeliai tarp akmenuku, ar praktiskas toks variantas..gal kas susiduret?
Nelabai praktiškas... Į pačius akmenukus purvas gal ir neįsigers, bet tarpeliai tai vistiek laikui bėgant apsineš (kaip ir tarp plytelių, tik tarp plytelių tų tarpukų žymiai mažiau). Na nebet tų akmenukų dėti labai nedaug, kaip dekorą.
Tai vat man irgi atrodo kad nepraktiska
ale vyras uzsiozeves nori tokiu ir viskas... nu gal dar rasim kita varianta, nes ir irengimas sudetingesnis nes glaistyti reikia per 2 kartus, beto butina impregnuoti kad neisigertu purvas o tarpai tai bus ne kiek platesni kiek ju bus daaaug daugiau....tai vat ir suku sau galvele kaip cia ka, nes plotas ne toks ir mazas 10m kvd, is ju duse kur pastoviai bus begamas vanduo ant ju
eh kaip sunku apsispresti

Labas
Klausimą turiu
. Toms, kurių plytelės voniose jau sudėtos. Ar pabaigus dėjimą, sustačius santechniką meistrai pas jus impregnavo plyteles, tiklsliau jų sujungimus?

Klausimą turiu

QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 06:28)
Labas
Klausimą turiu
. Toms, kurių plytelės voniose jau sudėtos. Ar pabaigus dėjimą, sustačius santechniką meistrai pas jus impregnavo plyteles, tiklsliau jų sujungimus?

Klausimą turiu

Taip. Nežinau kas per daiktas tai buvo, ale sakė, kad jei bus potvynis vonioje, tai kaimynams neteks nei lašo.
QUOTE(cute @ 2006 08 21, 07:06)
Taip. Nežinau kas per daiktas tai buvo, ale sakė, kad jei bus potvynis vonioje, tai kaimynams neteks nei lašo.
O aš kiek žinau, tai tas impregnavimas skirtas tam, kad taip greitai visokios vandens nuosėdos nesikauptų ant plytelių tarpų ir tos vietos netamsėtų

O dėl kaimynų (mums tai nebaisu

QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 08:53)
O aš kiek žinau, tai tas impregnavimas skirtas tam, kad taip greitai visokios vandens nuosėdos nesikauptų ant plytelių tarpų ir tos vietos netamsėtų
) apliejimo, tai pas mus prieš klojant plyteles meistrai dėjo kažkokią baseininę medžiagą. Nu ten net ne medžiaga, o skystis kažkoks, kuriuo išmauzoji betoną.

Kadangi patys klijavom plyteles, tai pati ir impregnavau su Atlas delfin. Toks skystis kaip pienas, paėmiau teptuką ir perėjau per tarpelius. Vienas pažįstamas sakė, kad galima impregnuoti visas plyteles, bet aš nemačiau tikslo.
QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 08:53)

Taip, impregnuojama "atlas delfinu" tam, kad ne taip visokie purvai kauptųsi tarpeliuose ir kad lengviau nusivalytų. Mes ir virtuvėj tepėm, ir vonioj tepsim. Liuks dalykas

QUOTE(Žemaika @ 2006 08 21, 11:49)
Vienas pažįstamas sakė, kad galima impregnuoti visas plyteles, bet aš nemačiau tikslo.
Visas impregnuoja (na ne tik tarpelius) tik neglazūruotas plyteles.
Papildyta:
QUOTE(Pakeliautoja @ 2006 08 19, 14:36)
Tai vat man irgi atrodo kad nepraktiska
ale vyras uzsiozeves nori tokiu ir viskas... nu gal dar rasim kita varianta, nes ir irengimas sudetingesnis nes glaistyti reikia per 2 kartus, beto butina impregnuoti kad neisigertu purvas o tarpai tai bus ne kiek platesni kiek ju bus daaaug daugiau....tai vat ir suku sau galvele kaip cia ka, nes plotas ne toks ir mazas 10m kvd, is ju duse kur pastoviai bus begamas vanduo ant ju

Tai va, kad tų tarpelių bus labai daug. O kad ir impregnuosi, tai vistiek laikui bėgant apsineš...O jei dar duše

Gal aš ne į temą
- plytelės plytelėmis - svarbiausia kad geri meistrai būtų, nes mas taip sugadino grindines plyteles, kad jau nervinuosi nuo trečiadienio..... Kai parašiau ištaisyti broką - niekšeliai, dirbantys su patentu pagal sudarytą sutartį, pabėgo .......
Va ir pirk geras plyteles - pas mus akmens masės plytelės marmurinės po 110 Lt, dekoriukai tokie pat po 20 Lt - sugadino 36 kv.m. ir nėra net iš ko kompensacijos paprašyti .......
Taip kad sėkmės......

Taip kad sėkmės......

QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 08 21, 14:23)
Gal aš ne į temą
- plytelės plytelėmis - svarbiausia kad geri meistrai būtų, nes mas taip sugadino grindines plyteles, kad jau nervinuosi nuo trečiadienio..... Kai parašiau ištaisyti broką - niekšeliai, dirbantys su patentu pagal sudarytą sutartį, pabėgo .......
Va ir pirk geras plyteles - pas mus akmens masės plytelės marmurinės po 110 Lt, dekoriukai tokie pat po 20 Lt - sugadino 36 kv.m. ir nėra net iš ko kompensacijos paprašyti .......
Taip kad sėkmės......

Taip kad sėkmės......

Saulyte, užuojauta

Na aš tai taip tikrai nepalikčiau. Kreipkis į vartotojų teises, dėl broko, dėl melavimo, kad nesakė, jog patentas jau pasibaigęs. Nepalik to taip. Mūsų vieniems draugams patentitinkai darė virtuvę ir kur įmontuojamas šaldytuvas paliko 1 cm. tarpą, tai priėjo iki to, kad draugai kreipėsi į VT ir finiše, virtuvę jiems perdarė.
QUOTE(daliela @ 2006 08 21, 14:09)
Saulyte, užuojauta
. Bet tai blyn, niekšai...visai nesiskaito...O tai kaip taip nįsisvaizduoju jie tas plyteles sugadino, kaip viską kreivai išklojo, ar kaip...
Na aš tai taip tikrai nepalikčiau. Kreipkis į vartotojų teises, dėl broko, dėl melavimo, kad nesakė, jog patentas jau pasibaigęs. Nepalik to taip. Mūsų vieniems draugams patentitinkai darė virtuvę ir kur įmontuojamas šaldytuvas paliko 1 cm. tarpą, tai priėjo iki to, kad draugai kreipėsi į VT ir finiše, virtuvę jiems perdarė.

Kadangi plyteles reikėjo suvedinėti su parketlentėmis - tai kėlė ant 1 cm klijų, bet tai ne esmė - plytelės išsikraipė, tarpai nuo 0 mm

Kai paskaitai kaip dirba firmos, tai pradedi galvoti, kad pats sau dėdamas labiau pasistengtum ir geriau susidėtum(nors aš esu už tai, kad kiekvienas dirbtų tai ką sugeba).