Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

QUOTE(zis @ 2006 07 25, 12:18)
Praktiskiau blizgancios, bet graziau matines (bent jau man biggrin.gif ), todel tiek vonioj, tiek virtuvej dejom matines ax.gif

o mano nuomone tai atvirksčiai, gražiau blizgančios, bet praktiškiau tik matinės ir nevienspalvės faktūros
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 02, 21:20)
o mano nuomone tai atvirksčiai, gražiau blizgančios, bet praktiškiau tik matinės ir nevienspalvės faktūros

mano galva taip pat wink.gif Mesi buta pirkom matines, nu tikrai nesiskundziu kas link valymo, bet... grozio graziau kai blizga,bet kai blizgios nenusveistos tai vel grozio ner, o si matinem jokios bedos wink.gif
Dabar kokias rinktis nesimanau, bet jauciu rinksiuos grozi blush2.gif (ir paskui sveisiu sveisiu sveisiu iki pazaliavimo doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 08 02, 18:30)
gal kam teko matyti marmuro imitacijos smaragdo spalvos su baltu intarpu plyteles?noriu iškloti vonią. kaip manot kaip tokia spalva voniai?

mastau.gif

QUOTE(happy @ 2006 08 02, 19:30)
as tai neysivaizduoju tos smaragdo spalvos  schmoll.gif

man rodos turi but tamsiai zalios unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
O as labai nusivyliau Dvarcioniu keramika schmoll.gif
niekuomet niekam nesiulyciau ir pati neatsisukciau i ta puse. Po 3 metu eksploatacijos vonios kambaryje - baisu. Sienines nusidauze nuo dziovyklos nesiojamos, o grindiniu virsutinis sluoksnis atskeldejo nuo kazin ko doh.gif
O galvojom - o! sutaupysim!
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 08 02, 22:14)
mano galva taip pat wink.gif Mesi buta pirkom matines, nu tikrai nesiskundziu kas link valymo, bet... grozio graziau kai blizga,bet kai blizgios nenusveistos tai vel grozio ner, o si matinem jokios bedos wink.gif
Dabar kokias rinktis nesimanau, bet jauciu rinksiuos grozi  blush2.gif  (ir paskui sveisiu sveisiu sveisiu iki pazaliavimo  doh.gif )
Papildyta:

mastau.gif
man rodos turi but tamsiai zalios  unsure.gif  mastau.gif

O aš dabar turiu ir blizgias ir matines- tai abi labai gerai valos, nėr jokio skirtumo. Tos blizgios yra ten kur dušas, tai thumbup.gif , jokių nuosėdų nesimato ax.gif
Atsakyti
Kadangu mano pajamos neperdidziausios, tai as pirkau lenkiskas plyteles. Tuo metu ju kainos buvo nuo 30 iki 36 Lt. uz kv. m priklausomai nuo rusies, o grindiniu apie 40Lt. Po remonto praejo jau 3,5 metu, bet vaizdas nei kiek nepasikeite, neziurint i tai kad dalis is ju, taupymo sumetimais, antros rusies.
Manyciau kad labai daug kas priklauso ir nuo meistro, kuris jas klijuoja. Teko matyt ir labai brangias plyteles, bet jos taip suklijuotos, kad vaizdas ne is maloniausiu. O, tiesa, pas mano seseri toms plytelesm gal jau kokie 5 m, bet nieko niekur neatskilo, neisbluko.
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 02, 20:20)

ir dar mano pastebejimu, sviesios. nes ant tamsiu labai matosi kalkės. na , nebent jos jus neerzina, arba turite laiko jas sveisti.
Atsakyti
Sveikos,mamytes smile.gif

Gal kas nors galetumete rekomenduoti plyteliu parduotuves?
Atrodo, kad tokiu parduotuviu ant kiekvieno kampo, bet kai reikia kazka issirinkti, labai sudetinga:tai kas patinka, brangu, o kas pigu negrazu.

Gal kas zinote kur kainos ir kokybes santykis geriausias? smile.gif

Atsakyti
tai smargdo spalva
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lelija @ 2006 08 04, 00:21)
Sveikos,mamytes smile.gif

Gal kas nors galetumete rekomenduoti plyteliu parduotuves?
Atrodo, kad tokiu parduotuviu ant kiekvieno kampo, bet kai reikia kazka issirinkti, labai sudetinga:tai kas patinka, brangu, o kas pigu negrazu.

Gal kas zinote kur kainos ir kokybes santykis geriausias? smile.gif

Man visai patiko Hansa plyteliu turgus netoli senuku (Vln), Decor salonas (Ukmerges gtv), o siaip visuose didziuosiuose prekybos centruose yra nuo pigiausiu iki brangiausiu, didelis pasirinkimas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 08 04, 14:50)
tai smargdo spalva
user posted image

user posted image

tai kaip tokios spalvos plytelės vonioj?
Atsakyti
o gal kuri žino, ar galima ant tų žalių gipskartonio plokščių, kurios yra atsparios drėgmei, klijuoti plyteles?Gal kuri bandėte? g.gif
Atsakyti
Lenkų kokybė ne ką geresnė nei kiniečių... Tik tiek, kad kiniečiai ne plyteles, o daiktus gamina... Jei nori būt 100% įsitikinusi, kad viskas bus liuks tada geriau nepataupyk, nes vonia, tai ne barbė lėlė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maza_kate @ 2006 08 11, 09:53)
o gal kuri žino, ar galima ant tų žalių gipskartonio plokščių, kurios yra atsparios drėgmei, klijuoti plyteles?Gal kuri bandėte?  g.gif

Plyteles tik ir galima ant žalių gipskartonio plokščių klijuot. Viskas gaunasi super. Klijuokit ir nesibaiminkit. 4u.gif
Atsakyti