Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

QUOTE(Rucelie @ 2005 09 05, 13:37)
ane, nagi sakyk kas per bos  rolleyes.gif

Bos irgi yra iš tokių naujovių.Be chloro,su kazkokiu vandenilio priedu,kuris išima dėmes,balina.Jį naudojant reikia dėt mažiau skalbimo miltelių ax.gif
Dėzutė truputį didesnėuz Balio ir kainavo 2.20lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 09 05, 12:49)
Bos irgi yra iš tokių naujovių.Be chloro,su kazkokiu vandenilio priedu,kuris išima dėmes,balina.Jį naudojant reikia dėt mažiau skalbimo miltelių ax.gif
Dėzutė truputį didesnėuz Balio ir kainavo 2.20lt. smile.gif

ax.gif reiks kada pasidairyt ir šito. o tik dėžutė didesnė, ar ir baliklio ten daugiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2005 09 06, 15:10)
ax.gif reiks kada pasidairyt ir šito. o tik dėžutė didesnė, ar ir baliklio ten daugiau?  biggrin.gif

Ir dėžutė didesnė ir baliklio daugiau-300g.Vienam plovimui į automatinę reikia bert 50-60ml.
O pirkti yra Mendyje smile.gif Ten iš vis galima rast įdomių dalykėlių.Štai vakar nusipirkau ekonomišką koncentruotą ūkinį muilą.Na,tikrai-muilini ir nemažėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Na patikot man visos su tais balikliais thumbup.gif eisiu ieškoti, nes kaip čia kažkuri išsireiškėt iki šiol nesiryžau prasidėti su tais smirdinčiais chloriniais balikliais..........
Atsakyti
Dėl Balio -- nežinau, nebandžiau, o BOC jau anksčiau išbandžiau -- patiko. Jis tik rašosi va šitaip, nes tai rusiškas gaminys. O dabar visai baikliu nenaudoju, nes draugai iš Vokietijos normalių "Ariel" miletlių atvežė, tai išplauna tikrai gerai.
Atsakyti
ačiū už Balio "reklamą", tikrai thumbup.gif dalykas. Vaikai tiek gražių drabužių buvo išpeckioję, Balis viską išvalė thumbup.gif . Dar reiks pabandyti ir BOC, nes Balio man tik 2 skalbimams užteko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 09 06, 15:02)
Ir dėžutė didesnė ir baliklio daugiau-300g.Vienam plovimui į automatinę reikia bert 50-60ml.
  O pirkti yra Mendyje smile.gif

Jo, pabandziau paskaiciuoti, kiek kainuoja tie balikliai vienam skalbimui, tai BOC labiau apsimoka. Papugele, kur cia tokia parduotuve rasti ? Pirma karta girdziu jos pavadinima. Cia Vilniuje ?
Atsakyti
QUOTE(aqua-Leta @ 2005 09 13, 08:54)
Jo, pabandziau paskaiciuoti, kiek kainuoja tie balikliai vienam skalbimui, tai BOC labiau apsimoka. Papugele, kur cia tokia parduotuve rasti ? Pirma karta girdziu jos pavadinima. Cia Vilniuje ?

Mendžio parduotuvės yra Kaune smile.gif
Bet gal to BOC yra ir kitose pirkt,tiesiog aš nesidomėjau,visad ten nusiperku..
Atsakyti
Mane tas Balis irgi užkabino, eisiu šiandien ieškoti. smile.gif
O kaip jeigu ant tamsaus drabužio dėmė ar bandyti, ar geriau nebandyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 14, 17:12)
O kaip jeigu ant tamsaus drabužio dėmė ar bandyti, ar geriau nebandyti? 4u.gif

Gali naudot drąsiai-jis tinka ir baltiems,ir visų spalvų audiniams,taip pat ir vilnai bei šilkui.Išima kavos,arbatos,vyno dėmes.. smile.gif
Atsakyti
....o kur tas MENDIS?, kurioje miesto dalyje>? blink.gif
Atsakyti
Ačiū, Rucelie, už Balio reklamą, eisiu ryt jo ieškot, nes pilna gražių rūbelių išmorkuotų ir išoboliuotų, bandysiu juos atnaujint smile.gif Tikiuosi, mežiukės neišbers g.gif
Atsakyti