Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

Kaip gerai, kad aš čia paskaičiau apie tuos baliklius. O tai aš pirkdavau Vanish oxi max. Labai geras, bet ir labai brangus. Reiks išbandyti ir balį ir BOC. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Maniau, kad gana daug daikciuku rasiu isliaupsintu, o cia vien apie balikli, kai gyvenime nenaudoju jokiu...
Atsakyti
Nusipirkau Jyske lempą kurios viduje plaukioja ištirpusio vaško burbuliukai, o Akropolio maximoj geltoną šviestuvą. Pakabinau virtuvėj, tai dabar kiekvieną vakarą vakarieniaujame apšviesti saulės. Toks jausmas, kad vakare leidžiasi saulė ir šviečia į kambarįsmile.gif O kai įsijungiam lempą tai išvis romantika:)))
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 10 06, 11:58)
Nusipirkau Jyske lempą kurios viduje plaukioja ištirpusio vaško burbuliukai, o Akropolio maximoj geltoną šviestuvą. Pakabinau virtuvėj, tai dabar kiekvieną vakarą vakarieniaujame apšviesti saulės. Toks jausmas, kad vakare leidžiasi saulė ir šviečia į kambarįsmile.gif O kai įsijungiam lempą tai išvis romantika:)))

tai ko gi čia dabar tokia paslaptinga? cool.gif gal ir kaina pasakytum, juk ekonominiai motyvai irgi svarbūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 09 20, 09:54)
Dar viena parduotuvė yra prie Kalniečių žalio turgelio, netoli naujojo pašto smile.gif

yra ir centre viena parduotuvė. kęstučio gatvė, netoli sustojimo, kuris yra priešais fontaną. beveik priešais mediją.

katik nusipirkau Balį Droge. Mokėjau 1,19 lyg. Maximoj kaina buvo 1,69 - specialiai pažiūrėjau (čia Kaune, Mole). bandysiu...
Atsakyti
nu jei cia i ta tema,tai vienas dar toks neblogas dalykas,kai siulo i skalbimo masinas pilti calgono,kad ten tas neuzkalketu,bet tas calgonas labai jau brangus,pas mus tokia beda buvo,uz pakeitima sumokejom 20 lt tai tas meistras sako,kad jei 4 metus atlaike ir nieko,tai neverta pirkti to calgono,nes i metus daugiau nei 20 lt sumokesit,bet pasiule atitikmeni HIGEJOS Milteliai nuosedoms valyti,nebrangus,maza dezute,naudoti taip pat kaip calgona,o dar geriau,ideti ten tu milteliu ir uzstatyti pilna virinimo programa bet be jokiu rubu,tai reikia daryti kazkur 1 kart per menesi ir sake bus viskas tvarkoj... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2005 10 13, 16:23)
nu jei cia i ta tema,tai vienas dar toks neblogas dalykas,kai siulo i skalbimo masinas pilti calgono,kad ten tas neuzkalketu,bet tas calgonas labai jau brangus,pas mus tokia beda buvo,uz pakeitima sumokejom 20 lt tai tas meistras sako,kad jei 4 metus atlaike ir nieko,tai neverta pirkti to calgono,nes i metus daugiau nei 20 lt sumokesit,bet pasiule atitikmeni HIGEJOS Milteliai nuosedoms valyti,nebrangus,maza dezute,naudoti taip pat kaip calgona,o dar geriau,ideti ten tu milteliu ir uzstatyti pilna virinimo programa bet be jokiu rubu,tai reikia daryti kazkur 1 kart per menesi ir sake bus viskas tvarkoj... thumbup.gif

Aš irgi iš meistrų tą patį girdėjau, kad daug pigiau bus vieną kartą per kelis metus pasikeist tą spiralę, negu nuolat calgoną pilt ax.gif
Atsakyti
ikisiu ir as savo trigrasi.Jei naudojat kokybiskus skalbimo miltelius, juose jau buna ideta vandeni minkstinanciu priemoniu, taip kad to calgon'o kaip ir nebereikia
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 14, 10:20)
Aš irgi iš meistrų tą patį girdėjau, kad daug pigiau bus vieną kartą per kelis metus pasikeist tą spiralę, negu nuolat calgoną pilt  ax.gif

Aha biggrin.gif mano puskė pirko tą calgoną ir vistiek po 2 metų užkalkėjo ir turėjo keist spiralę. Meistras juokėsi biggrin.gif Ai visi mes reklamos aukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 10 14, 15:03)
Aha biggrin.gif mano puskė pirko tą calgoną ir vistiek po 2 metų užkalkėjo ir turėjo keist spiralę. Meistras juokėsi biggrin.gif Ai visi mes reklamos aukos doh.gif

Čia matyt nuo vandens priklauso - pas mano tėvus Electrolux skalbyklė stovi jau apie 10 metų thumbup.gif (vakar kaip tik pasitikslinau, prieš kiek laiko pirko smile.gif ) - ir tik dabar pirmą kartą keitė spiralę thumbup.gif O skalbia tai tikrai nemažai - vien be manęs, kol dar ten gyvenau, dar yra du broliai ir tėvas, taigi tris vyrus apskalbt... blink.gif Ir niekad jokio Calgono nepirko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2005 10 11, 13:02)
katik nusipirkau Balį Droge. Mokėjau 1,19 lyg. Maximoj kaina buvo 1,69 - specialiai pažiūrėjau (čia Kaune, Mole). bandysiu...

nu ir kaip g.gif sunaudojau net 2 dėžutes, bet jokio efekto nepastebėjau, dėmės kur buvo, ten ir liko....
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 16, 15:08)
Man Balis irgi kai kurių dėmių neišplovė, bet aš dėjau mažiau negu parašyta ant pakelio, bet skalbiau ant 90laipsn.
Dar vieną prekę žinau rekomenduojamą. Indų ploviklį - Liudwik (berots taip rašosi), didelis butelys kainuoja apie 5-6Lt. Beveik tiek pat kiek Fairy, bet kiekis vos ne dvigubai didesnis ir nei kiek ne daugiau reikia nei Fairy. Mums jo užtenka 0,5m. dviese su vyru ir indų plauname tikrai nemažai. Jo būna tik Maximose.

Aš jį taip pat bandžiau - labai geras! thumbup.gif
Atsakyti