Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

QUOTE(katyte mamyte @ 2005 09 14, 21:01)
....o kur tas MENDIS?, kurioje miesto dalyje>? blink.gif

Mendis yra prie Girstupio,tam pastate,kur paštas.Taip pat 2 parduotuvės yra urmo bazėje,na ir dar kitur.Dabar neatsimenu.. smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar Balio, čia forume rašėte, kad jo užtenka 3 kartam, betpasiskaičiau ir supratau, kad jeigu viską daryti pagal instrukciją, tai reikia beveik viso pakelio, nes iš viso yra 100g, o reikia dėti 80-85g. Aš įdėjau 4 arbatinius šaukštelius ir sumaišiau su milteliais. Skalbiau vyro kojines, rankšluoščius. Tai rankšluoščiai lyg ir balti, bet kojinės (baltos) vis tiek vietomis liko užnešiotos, matyt, jau tikrai gerai užnešiota buvo. biggrin.gif
Bet šiaip mano manymu priemonė nebloga.
Atsakyti
Nusipirkau šiandien Senukuose BOC, buvo dvi pakuotės - 300 ir 600 g tai jau pasidavusi reklamai griebiau visus 600, nes Balio tai tik porai skalbimu užteko. O kad BOC labiau apsimoka, tai ko gero tikrai, nes 600 g kaina apie 5.80 Lt o jo atrodo šiek tiek maziau reikia deti skalbiant.
Atsakyti
o man arba koks netikęs Balis pasitaikė, arba pomidorų dėmės atsparesnės sad.gif Neišskalbė, nors per du kartus skalbiau. Gal per mažai dėjau? O gal reikia aukštoje temp. skalbti?
Atsakyti
Man Balis irgi kai kurių dėmių neišplovė, bet aš dėjau mažiau negu parašyta ant pakelio, bet skalbiau ant 90laipsn.

Dar vieną prekę žinau rekomenduojamą. Indų ploviklį - Liudwik (berots taip rašosi), didelis butelys kainuoja apie 5-6Lt. Beveik tiek pat kiek Fairy, bet kiekis vos ne dvigubai didesnis ir nei kiek ne daugiau reikia nei Fairy. Mums jo užtenka 0,5m. dviese su vyru ir indų plauname tikrai nemažai. Jo būna tik Maximose.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 09 16, 13:00)
o man arba koks netikęs Balis pasitaikė, arba pomidorų dėmės atsparesnės  sad.gif Neišskalbė, nors per du kartus skalbiau. Gal per mažai dėjau? O gal reikia aukštoje temp. skalbti?

as taip pat nusivyliau, nors 1-am skalbimui supyliau visa maiseli schmoll.gif
Atsakyti
Balis man labai patiko thumbup.gif Išskalbė mano mažosios labai mėgstamą išmorkuotą megztuką, kurį jau norėjau "palaidoti". Bet dar vienas pastebėjimas: Maximkose jis dabar užbrangęs iki 1,49 Lt blink.gif , visa laimė, kas aš prieš tai Norfoj nusipirkau už 0,95 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
o aš vat rekomenduoju HARPIC ir tuos muiliukus tualetui ir gelį valymui... valo tikrai gerai, o nuo muiliuko draugės tualetas kvepia kaip po gaiviklio purškimo ir švarus lieka.... tik vat pirkt sunkiau gaut...
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2005 09 19, 10:34)
o aš vat rekomenduoju HARPIC ir tuos muiliukus tualetui ir gelį valymui...

Ar čia tie,kur dabar pradėjo per tv reklamuot?Na,kur nieks nenori eit į wc,kol nepakabintas tas Harpic 2in1? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte mamyte @ 2005 09 14, 21:01)
....o kur tas MENDIS?, kurioje miesto dalyje>? blink.gif

Dar viena parduotuvė yra prie Kalniečių žalio turgelio, netoli naujojo pašto smile.gif
Atsakyti
aš įsisenėjusias dėmes su Baliu išskalbiau tikrai thumbup.gif , prieš tai pamirkiusi bliude, o tik paskui į skalbimo mašiną.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2005 09 19, 09:34)
o aš vat rekomenduoju HARPIC ir tuos muiliukus tualetui ir gelį valymui... valo tikrai gerai, o nuo muiliuko draugės tualetas kvepia kaip po gaiviklio purškimo ir švarus lieka.... tik vat pirkt sunkiau gaut...

thumbup.gif labai fainas dalykėlis, aš vakar nusipirkau, tai tualetas labai skaniai kvepia. O kodėl rašei, kad negalima gauti nusipirkti- jų yra pilna visur.
Atsakyti