Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

QUOTE(Mama forever @ 2005 08 30, 09:22)
sveikos, mamos ir busimos mamos... zinot, esu labai patenkinta isigijusi viena smulkmenele namams ir negaliu su jumis tuo nepasidalinti... praeitais metais is vieno didelio prekybos centro issigyjau padekliuka vazoninems gelems - dziaugiausi juo labai - patogumas vaklant namus, perkeliant geles - super! taciau tuo dziaugiausi neilgai - jis buvo kinietiskas, prastos kokybes... taciau siais metais parodoje pamaciau viena imone, kuri siule (is kart buvo matyti) patvarius padekliukus - ir tai tiesa- turiu juos vieneri metai - ir esu labai patenkinta, taigi norejau visoms parekomenduoti sia maza ir itin praktiska smulkmenele namams- p-atikekit- busit patenkintos... (o ta imone tai tokia "Nilma" kaune)

French, ar tik omenyje neturėjai padėkliuko su ratukais didelėms gėlėms? Aš žiūrėjau tokį dalykėlį, bet dar abejoju.
Mamytės, pasigirkit ir apie kitus stebuklingus daikčiukus buičiai palengvinti.
Vat aš labai džiaugiuosi tuo sieteliu daržovėms pjaustyti (žinau, kad tai nenaujiena), bet kiek darbo atsimeta ir laiko susitaupo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 10 06, 10:58)
Nusipirkau Jyske lempą kurios viduje plaukioja ištirpusio vaško burbuliukai, o Akropolio maximoj geltoną šviestuvą. Pakabinau virtuvėj, tai dabar kiekvieną vakarą vakarieniaujame apšviesti saulės. Toks jausmas, kad vakare leidžiasi saulė ir šviečia į kambarįsmile.gif O kai įsijungiam lempą tai išvis romantika:)))

thumbup.gif geras thumbup.gif kaip fainai, o neuzknisa kai tie taskiukai plaukiojantys sviesa uzstoja, ar jie ten nedaug uzstoja?
Atsakyti
O aš nori paklausti ar verta įsigyti? Ar naudojate kas dulkėms valyti tokius vaivorykštės spalvos šepetukus? Na tokie ant ilgo koto ryškių spalvų, išpakavus išsiskleidžia į tokią ilgą šluotelę... tikiuosi supratot apie ką aš čia blush2.gif Man jie atrodo kad tik dulkes sukelia, kurios paskui vėl nusėda atgal, bet pagalvojau, kad tenka matyti ir prekybos centruose valo lentynas su jais, tai gal tų plaukų sudėtis kažkiokia ypatinga gal jie kažkaip sutraukia tas dulkes g.gif o tas šepetys kažkaip valomas kai dulkių prisisiurbia??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 10 28, 08:38)
O aš nori paklausti ar verta įsigyti? Ar naudojate kas dulkėms valyti tokius vaivorykštės spalvos šepetukus? Na tokie ant ilgo koto ryškių spalvų, išpakavus išsiskleidžia į tokią ilgą šluotelę... tikiuosi supratot apie ką aš čia blush2.gif Man jie atrodo kad tik dulkes sukelia, kurios paskui vėl nusėda atgal, bet pagalvojau, kad tenka matyti ir prekybos centruose valo lentynas su jais, tai gal tų plaukų sudėtis kažkiokia ypatinga gal jie kažkaip sutraukia tas dulkes g.gif o tas šepetys kažkaip valomas kai dulkių prisisiurbia??? blink.gif

Turėjau nusipirkusi vienspalvį (gal spalva kokybei ir neįtakoja), bet labai juo nepatenkinta. Dulkėms naudojau tik pora kartų. Paskui jis susivėlė, įsielektrino. doh.gif Dar keleta kartų panaudojau voratinkliams surinkti ir išmečiau visą murziną. Žodžiu nepasiteisino blink.gif
Bet jis buvo labai pigus. Gal yra brangesnių, geriau atliekančių savo darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2005 10 28, 10:29)
Turėjau nusipirkusi vienspalvį (gal spalva kokybei ir neįtakoja), bet labai juo nepatenkinta. Dulkėms naudojau tik pora kartų. Paskui jis susivėlė, įsielektrino. doh.gif Dar keleta kartų panaudojau voratinkliams surinkti ir išmečiau visą murziną. Žodžiu nepasiteisino  blink.gif
Bet jis buvo labai pigus. Gal yra brangesnių, geriau atliekančių savo darbą  smile.gif

ačiū, nuraminai 4u.gif nors jie iš tiesų tik iki poros litų tekainuoja, tačiau kad jau išbandyta tai aš gal ir palikisiu tuos litukus piniginėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 10 28, 07:38)

Esu patenkinta.Bet ju ivairiu firmu esama( as gi ne Lietuvoj, nors jie visi is Kinijos ir pan. atkeliauja).Ju principas - pritraukti isielektrinant.Gal pigia mesa sunes eda?Pas mus pasirode tokiu, kaip sepetelis siukslem i siupele sustumti, tik vietoj seriu antistatine servenele kaspinais sukarpyta, ja sutersus nauja maunama.Tai zymiai geriau per baldus vaziuojant.Bet voratinklius sekmingai renku su ta vaivorykstine made in China, manau, kad ta pacia turi.
Papildau, klausei del valymo - nagi iseinu kieman ir isdulkinu i stulpa padauzydama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalia: 28 spalio 2005 - 09:51
QUOTE(jolaxus @ 2005 10 28, 07:38)

O aš iš draugių girdėjau gerų atsiliepimų, ypač jeigu namuose mažas vaikas. Turiu ir pati, bet kažkaip dar neišbandžiau blush2.gif
Atsakyti
As turiu vaivorykstini sepeti, naudoju kokius 4 metus- nepakeiciamas daiktas.
Atsakyti
nu va, pasirodo ir kitokių nuomonių esama blink.gif panašu, kad mano piniginė vistik suplonės pora litų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 10 28, 12:22)
nu va, pasirodo ir kitokių nuomonių esama blink.gif panašu, kad mano piniginė vistik suplonės pora litų biggrin.gif

As ir turiu toki uz pora litu. Anksciau turejau brangesni kazkoki, kai tas susivele po kokiu 3 metu pirkau is Jysko uz 2 litus lyg, tada nuolaida buvo, o siaip gal 4 lt. Vyras irgi net naudoja telikui ir kompui valyti. Ypac gerai, kad parp visokiu daiciuku ant lentynu galima prakisti.
Tik dar buna pirkti is rudos vistos plunksneliu- tai sito nepirkit, jis kazkur 20 Lt ir daugiau kainuoja, bet paskui pradeda byreti tos plunksnos ir jokios naudo- kiek nuvalai- tiek pribyra.
Atsakyti
Noriu pasiūlyti super daikčiuką.
Kadangi negaliu pakęst, jokių pupkų ant rūbų(ypač megstinių), įsigijau ''clatronic'' firmos tokį mažą aparačiuką(mini-cleaner). Pirkau ''senukuose'', mokėjau 8,4lt. Būna ir didesnių.
Ir vėl megstiniai kaip nauji thumbup.gif . O seniau kiek pravargdavau, kol rankom rankiodavau doh.gif . Vienu žodžiu, atradau stebuklą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2005 10 28, 18:00)
Noriu pasiūlyti super daikčiuką.
Kadangi negaliu pakęst, jokių pupkų ant rūbų(ypač megstinių), įsigijau ''clatronic'' firmos tokį mažą aparačiuką(mini-cleaner). Pirkau ''senukuose'', mokėjau 8,4lt. Būna ir didesnių.
Ir vėl megstiniai kaip nauji  thumbup.gif . O seniau kiek pravargdavau, kol rankom rankiodavau  doh.gif . Vienu žodžiu, atradau stebuklą  biggrin.gif

Na va, aš irgi tokiu daikčiuku gundausi. Juolab kad Maximos kataloge irgi mačiau, reiškia Maximoje irgi galima rasti. Nu gal reiks prie progos įsigyti, jei daiktas geras ax.gif
Atsakyti