Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Citas,ramaus ir grazaus laukimo 4u.gif

Kaip kitos mergaites laikosi,kokios naujienos pas jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 02, 11:36)
As jau po isodinimo. 2vnt 7 lasteliu ir 1vnt 5 lasteliu.
Liepa7 kaip sekesi???  4u.gif

Saunuoliai tavo thumbup.gif Dabar ramiu dvieju savaiteliu.. wub.gif ir abi lauksim rezultatu.. nestuke.gif nestuke.gif
As irgi jau namuciuose, idejo ta vienintele 3 lasteliu.. wub.gif tikiuosi jai patiks "vaiku kambarys" pas mane ir ten pasiliks 9 menesiukams.. wub.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 02, 15:37)
Saunuoliai tavo  thumbup.gif  Dabar ramiu dvieju savaiteliu.. wub.gif  ir abi lauksim rezultatu..  nestuke.gif  nestuke.gif
As irgi jau namuciuose, idejo ta vienintele 3 lasteliu.. wub.gif  tikiuosi jai patiks "vaiku kambarys" pas mane ir ten pasiliks 9 menesiukams.. wub.gif  ax.gif

tikrai patiks,is visos tau sirdeles to linkiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Liepa7 ir Tau gero ir ramaus nesiojimo nestuke.gif
Atsakyti
Aciu zynaida wub.gif
Aciu allisa wub.gif
Atsakyti
Liepa 7 ir Citai ramių jums dviejų savaitėlių 4u.gif ir linkiu ilgų 9 mėnesių nešiojimo wub.gif wub.gif
Atsakyti

Aciu Zynaida, allisa, laimuze509 uz linkejimus 4u.gif 4u.gif

Liepa7 geri jie bigsmile.gif tik gleivine pavedineja blink.gif , bet aisku optimizmas visada padeda.
Matai tavo maziau lasteliu todel kad diena anksciau isodino tau, nes biologe man sake, kad vakar jie visi buvo 3-4 lasteliu.

Linkiu jiems ryt per mamyciu diena isikibti ten pas mus tvirtai tvirtai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 02, 21:27)
Matai tavo maziau lasteliu todel kad diena anksciau isodino tau, nes biologe man sake, kad vakar jie visi buvo 3-4 lasteliu.

Linkiu jiems ryt per mamyciu diena isikibti ten pas mus tvirtai tvirtai  tongue.gif

Aha, per I IVF man isodino 3 diena, buvo 8/6 lasteliu..
Kas cia zino, kuri ta diena geresne, bet pasidziaukim nors sia diena--juk mes su savo vaikais thumbup.gif

Laimuze509.... tikimes tavo virusiukas suveiks mums abiems.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 02, 15:37)
Saunuoliai tavo  thumbup.gif  Dabar ramiu dvieju savaiteliu.. wub.gif  ir abi lauksim rezultatu..  nestuke.gif  nestuke.gif
As irgi jau namuciuose, idejo ta vienintele 3 lasteliu.. wub.gif  tikiuosi jai patiks "vaiku kambarys" pas mane ir ten pasiliks 9 menesiukams.. wub.gif  ax.gif

Liepa7- ramaus nesiojimo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visas esamas ir busimas mamytes su mamyciu dienele wub.gif
Linkiu,kad visos kurios svajoja apie vaikiuka,kitais metais pirma geguzes sekmadieni,jau supuotu maza angeliuka 4u.gif
Atsakyti

Juk kūdikio verksmas gražiausia daina,
Juk kūdikio džiaugsmas-mamos dovana
Ir nemigo naktys netenka reikšmės..
Kai lūpos mažylio tau “mama” šnibždės!

Linkiu visoms šitame skyrelyje išgirsti tą žodį iš savo mažylio lūpų... wub.gif
Atsakyti
Linkiu,kad Liepos7 ir Allisos palinkejimai neitu tiesiai Dievuliui i ausi ir mes visos pataptumem nestuke.gif 9menesiukam
Atsakyti