Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 07, 19:07)
o as norejau jau penktadieni pasidaryti testa, bet mano vyras neleidzia biggrin.gif
Liepe laukti pirmadienio, kuomet bus 13 diena po isodinimo tongue.gif
O gydytoja liepe daryti testa tik treciadieni, penkiolikta diena po isodinimo. o tai bus geguzes 13, mano maytes gimimo diena bigsmile.gif  Sakau, gal Dievas duos ir bus  thumbup.gif  dovana ir man ir mamai lotuliukas.gif

tai ir lauk geguzes 13 biggrin.gif tada ta diena turi but sekminga smile.gif
Atsakyti
o as norejau jau penktadieni pasidaryti testa, bet mano vyras neleidzia biggrin.gif
O gydytoja liepe daryti testa tik treciadieni, penkiolikta diena po isodinimo. o tai bus geguzes 13, mano maytes gimimo diena bigsmile.gif  Sakau, gal Dievas duos ir bus  thumbup.gif  dovana ir man ir mamai lotuliukas.gif

na juk testas dar gali ir nieko neparodit ir tu pradesi nervintis,o tai gi visai negerai schmoll.gif bet jeigu labai norisi tai juk galima vyrui nieko ir nesakit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 07, 18:07)

tai tu anksciau nueikir kraujo tyryma pasidaryk,juk nesuzinos,o tada kai reiks jam ir testa paduosi biggrin.gif
Atsakyti
palauksiu iki pirmadienio, o tada ziuresiu, kol kas gyvenu grazia viltimi, nenoriu visko sugadinti wub.gif
siaip ar taip reikes skambinti netrukus gydytojai, nes crenonas baiginejasi, tai kaip ji pasakys, taip ir darysiu ax.gif Ji juk profesionale, be to skaiciau, kad lengva ranka turi bigsmile.gif
Atsakyti
O Laimuzes labai labai gaila verysad.gif
Kad tik naujienos pasikeistu i gera, gal dar viskas pasitaisys 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Laikykitės merginos, viskas turi būti gerai. Svarbiausia -tikėti ir laukti smile.gif Jau baigiu atsigauti po antro nesėkmingo IVF ,bet tikiuosi,kad trečias kartas nemeluos.
Papildyta:
Selli,kuo didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 05 07, 19:17)
na juk testas dar gali ir nieko neparodit ir tu pradesi nervintis,o tai gi visai negerai schmoll.gif bet jeigu labai norisi tai juk galima vyrui nieko ir nesakit mirksiukas.gif

As nesuprantu merginos kaip jis gali nerodyti 12-13 diena? jai nescia esi, jum taip buve? nezinau ar as keista ar ka, bet man 11 diena jau ziba abi ryskiai raudonai, o 8-9 dienomis juostele gal kiek blyskesne buna... Juk testui uztenka 25 hcg norma kad butu, tai juk tokia diena jai pastojusi esi tikrai tiek turi jo buti. Man 11 diena hcg 350 buvo, tai kaip testas gali nerodyti? Nu gal kitom maziau bet vistiek manau hcg jau yra ir salpime tikrai nemzai. Nezinau isaiskinkit man durnai kodel jus taip velai tuos testus darot..
Atsakyti

Zvejuke kazin ar tu islauksi iki tos 13d lotuliukas.gif man gydytoja sake darytis 15d, bet irgi savo kantrybe abejoju tongue.gif

QUOTE(selli @ 2009 05 07, 20:35)
kodel jus taip velai tuos testus darot..

As ir manau kad testai 10dpi jau tikrai kazka rodo, bet zinai kaip buna, norisi ilgiau pagyventi su ta viltimi kad esi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 07, 20:44)
Zvejuke kazin ar tu islauksi iki tos 13d  lotuliukas.gif  man gydytoja sake darytis 15d, bet irgi savo kantrybe abejoju  tongue.gif
As ir manau kad testai 10dpi jau tikrai kazka rodo, bet zinai kaip buna, norisi ilgiau pagyventi su ta viltimi kad esi  nestuke.gif  wub.gif

Taip suprantama smile.gif
Atsakyti
As nesuprantu merginos kaip jis gali nerodyti 12-13 diena? jai nescia esi, jum taip buve? nezinau ar as keista ar ka, bet man 11 diena jau ziba abi ryskiai raudonai, o 8-9 dienomis juostele gal kiek blyskesne buna... Juk testui uztenka 25 hcg norma kad butu, tai juk tokia diena jai pastojusi esi tikrai tiek turi jo buti.  Man 11 diena hcg 350 buvo, tai kaip testas gali nerodyti? Nu gal kitom maziau bet vistiek manau hcg jau yra ir salpime tikrai nemzai.  Nezinau isaiskinkit man durnai  kodel jus taip velai tuos testus darot..

Is nestukiu skyrelio nukopinau:
"hCG levels are also higher in women carrying a female fetus when compared to women carrying a male fetus, so it is possible that the pregnancy test becomes positive later in women carrying a male fetus "

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2009 05 07, 20:44)
man gydytoja sake darytis 15d, bet irgi savo kantrybe abejoju  tongue.gif

ta pacia diena bigsmile.gif bijau, kad ir as neiskentesiu doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 07 gegužės 2009 - 19:50
As nesuprantu merginos kaip jis gali nerodyti 12-13 diena? jai nescia esi, jum taip buve? nezinau ar as keista ar ka, bet man 11 diena jau ziba abi ryskiai raudonai, o 8-9 dienomis juostele gal kiek blyskesne buna... Juk testui uztenka 25 hcg norma kad butu, tai juk tokia diena jai pastojusi esi tikrai tiek turi jo buti.  Man 11 diena hcg 350 buvo, tai kaip testas gali nerodyti? Nu gal kitom maziau bet vistiek manau hcg jau yra ir salpime tikrai nemzai.  Nezinau isaiskinkit man durnai  kodel jus taip velai tuos testus darot..

selli sveikinu, nu ir stipruoliukai ten pas tave mirksiukas.gif

as tai prisiekiau, kad daugiau gyvenime jokiu NT schmoll.gif tik pasidarydavau, kai veluoja mm, po IUI, ar IVF visada nelabosios atsivelka kita ryta doh.gif
ir dabar man jos veluoja pora dienu, sedziu su mintim o gal... rolleyes.gif
ryt einu pas gine, derinsim laparaskopijos data [slapta svajoju gal neprireiks] ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 07 gegužės 2009 - 19:58
QUOTE(Madissa @ 2009 05 07, 20:56)

ir dabar man jos veluoja pora dienu, sedziu su mintim o gal... rolleyes.gif
ryt einu pas gine, derinsim laparaskopijos data [slapta svajoju gal neprireiks] ax.gif

oi, kaip linkiu, kad neprireiktu wub.gif wub.gif kraujuka nuleisk ir bus aisku.. blush2.gif
Atsakyti