Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liepa7 @ 2009 05 07, 20:50)
Is nestukiu skyrelio nukopinau:
"hCG levels are also higher in women carrying a female fetus when compared to women carrying a male fetus, so it is possible that the pregnancy test becomes positive later in women carrying a male fetus "
Papildyta:
ta pacia diena  bigsmile.gif  bijau, kad ir as neiskentesiu  doh.gif  wub.gif

As ir dabar va rankose turiu testa tongue.gif lotuliukas.gif bet dar taip ziauriai nenukvakau kad daryciaus lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 05 07, 20:56)
selli sveikinu, nu ir stipruoliukai ten pas tave mirksiukas.gif

as tai prisiekiau, kad daugiau gyvenime jokiu NT schmoll.gif tik pasidarydavau, kai veluoja mm, po IUI, ar IVF visada nelabosios atsivelka kita ryta doh.gif
ir dabar man jos veluoja pora dienu, sedziu su mintim o gal... rolleyes.gif
ryt einu pas gine, derinsim laparaskopijos data [slapta svajoju gal neprireiks] ax.gif

As taip pat linkiu is visos sirdies kad ta mintis pasitvirtintu wub.gif

Tik manau kad jai lemta taip ar vienaip testai tikrai nekalti biggrin.gif
Atsakyti
As net neturiu dar to testo ir nusipirkusi biggrin.gif
Bet dabar isisvaizdavau, kad eiciau darytis, tai net baisu pasidare, kad uuu!
Baisu suzinoti rezultata, nes tiek kartu jis nuvyle, todel nenuostabu, kad dabar sedziu ir megaujuosi, savo sviesia viltimi, kad gal esu nestuke.gif
O siaip suprantu visas, kurios yra prietaringos ir.t., nes po tokiu keliu sutapimu, tikrai imi tiketi visokiais prietarais.
Pvz, kazkada pries kokius 7-8 metus as du kartus lankiausi pas burtininkus, kurie man zinoma nesamoniu "pribure", bet ne tai norejau pasakyti, tiesiog po kiekvieno apsilankymo is karto kita diena mano gyvenime ivykdavo kazkas tikrai baisaus, viena karta mire artimas zmogus, o antra karta isdave pats brangiausias tuo metu buves asmuo.
Tai nuo to laiko prisiekiau - jokiu burtininku!!! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas bureja buvau viena karta pries kokius 10 metu, tai pasake, kad turesiu 2 vaikucius smile.gif tai tegul jau jie dabar ir kabinasi pilvelyje nes kitaip labai nusivilsiu burimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 07, 21:23)
Pas bureja buvau viena karta pries kokius 10 metu, tai pasake, kad turesiu 2 vaikucius  smile.gif  tai tegul jau jie dabar ir kabinasi pilvelyje nes kitaip labai nusivilsiu burimais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi pas bureja buvau viena karta visai neseniai, sake kad antras vaikelis netoli, aisku nepatikejau,ale jai va pasiseks tai mazu nenusivilsiu ir as , tikekimes Citas kad dar jie kazka nuburia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 07, 21:29)
As irgi pas bureja buvau viena karta visai neseniai, sake kad antras vaikelis netoli, aisku nepatikejau,ale jai va pasiseks tai mazu nenusivilsiu ir as , tikekimes Citas kad dar jie kazka nuburia  lotuliukas.gif

wub.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 07, 21:29)
As irgi pas bureja buvau viena karta visai neseniai, sake kad antras vaikelis netoli, aisku nepatikejau,ale jai va pasiseks tai mazu nenusivilsiu ir as , tikekimes Citas kad dar jie kazka nuburia  lotuliukas.gif

o man tas aferistas tada sake, kad as po triju metu pagimdysiu vaika ir pati nezinosiu nuo ko lotuliukas.gif isivaizduojat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zvejuke,o kokios gydytojos gera ranka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 07, 21:33)
o man tas aferistas tada sake, kad as po triju metu pagimdysiu vaika ir pati nezinosiu nuo ko lotuliukas.gif isivaizduojat lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu cia tai pagerintas burejas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 21:34)
zvejuke,o kokios gydytojos gera ranka? ax.gif

na as skaiciau, kad usonienes blush2.gif paziuresim, ar tikrai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(selli @ 2009 05 07, 21:35)
Nu cia tai pagerintas burejas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu as irgi taip sakau lotuliukas.gif
ir dar ji cia rode ne per seniausiai tokioj durnoj laidoj apie vaiduokliu medziotojus, tai zvengiau ziureama i tuos a la medziotojus priesaky su aferistu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 07, 21:35)
na as skaiciau, kad usonienes blush2.gif paziuresim, ar tikrai ax.gif

Is patirties sakau usonienes gera thumbup.gif man pavyko smile.gif pavyks tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 07, 21:38)
Is patirties sakau usonienes gera  thumbup.gif  man pavyko  smile.gif  pavyks tikrai  thumbup.gif

tikrai?? tu irgi pas ja ir tau pavyko?? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti