Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

klausiu,nes mano kolege vis kartoja,kad gydytojos ranka turi but gera,nes kitaip schmoll.gif as visus kartus dariausi pas G.Bogdanskiene verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 21:41)
klausiu,nes mano kolege vis kartoja,kad gydytojos ranka turi but gera,nes kitaip  schmoll.gif as visus kartus dariausi pas G.Bogdanskiene  verysad.gif

Zynaida, kokia tavo istorija? ar gali trumpai nusviesti, nes as pamirsau blush2.gif Ka tu dabar darai - lauki proceduros, ar rezultatu, ar ka?
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 07, 21:40)
tikrai?? tu irgi pas ja ir tau pavyko?? thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

zinoma, prie ja kelis kartus kitos gydyt dare ir nepavyko, o pas usoniene pavykoooooo ! taip kad pavyks ir tau smile.gif tikrai pavyks
Atsakyti
zvejuke,as po6 ivf verysad.gif atmete man balandzio10.kai bent ateis mm,skaiciuosiu 2-3 men ir bandysiu vel
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 21:48)
zvejuke,as po6 ivf  verysad.gif  atmete man balandzio10.kai bent ateis mm,skaiciuosiu 2-3 men ir bandysiu vel

nu ir patirtis doh.gif septintas kartas tikrai turi buti TAS LAIMINGASIS!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal is tikruju pabandyk pas JA tuomet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 07, 21:54)
nu ir patirtis doh.gif septintas kartas tikrai turi buti TAS LAIMINGASIS!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal is tikruju pabandyk pas JA tuomet ax.gif

as dabar visas jus palaikau thumbup.gif o paskui bandysiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 21:48)
zvejuke,as po6 ivf  verysad.gif  atmete man balandzio10.kai bent ateis mm,skaiciuosiu 2-3 men ir bandysiu vel

visus kartus pas ta pacia spec. dareisi? taip ir darai kas trys menesiai? neperdaznai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 05 07, 22:03)
visus kartus pas ta pacia spec. dareisi? taip ir darai kas trys menesiai? neperdaznai? g.gif

buvo ir pertrauku.per vienus metus,dariausi 4 kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 22:06)
buvo ir pertrauku.per vienus metus,dariausi 4 kartus  ax.gif

Jei nepaslapitis, kokios problemos - vyriskos ar moteriskos?
Atsakyti
taip,visus kartus pas ta pacia verysad.gif as kartais puolu i nevilty.kartais manau,kad reik keist gydytoja,kita kart galvoju,bet juk ji pazysta jau mano organizma verysad.gif pasimetusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 07, 21:45)
zinoma, prie ja kelis kartus kitos gydyt dare ir nepavyko, o pas usoniene pavykoooooo ! taip kad pavyks ir tau  smile.gif tikrai pavyks

Selli!!! Aciu tau tongue.gif tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bedos tik moteriskos,as neturiu tubu verysad.gif taip kad tik ivf man gali padeti
Atsakyti