Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 22:13)
bedos tik moteriskos,as neturiu tubu  verysad.gif taip kad tik ivf man gali padeti

zynaida:4u: septyni magiskas skaicius, bus tau laimingas wub.gif
jei pasitiki savo gydytoja, gal ir nevertetu keisti. svarbiausia kad tu tiketum wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 22:13)
bedos tik moteriskos,as neturiu tubu  verysad.gif taip kad tik ivf man gali padeti

o kas tie tubai? blush2.gif atsiprasau, jei tai perdaug asmeniska blush2.gif
Zynaida, nebijok, tiek iskentus reikia kazka keisti..
Permainos ne visada i bloga, kartais tai gali buti kazko naujo ir stebuklingo pradzia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites ,dar norejau paklaust ax.gif nes as dabar viskam smalsi g.gif ar yra kuriai po isodinimo leide vaistukus,kad neatmestu embrionu?
Papildyta:
man buvo du negimdiniai nestumai.po vieno paskutinio pasalino abi tubas.tai tas pats,kai nugriaut tilta ,jungianti du krantus.gimdos negali pasiekt spermiukai,nes nera tilto,jis nukirptas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 22:22)
mergaites ,dar norejau paklaust  ax.gif nes as dabar viskam smalsi  g.gif ar yra kuriai po isodinimo leide vaistukus,kad neatmestu embrionu?

na as tai dar nepatyrus, cia mano tik pirmas IVF (ir tikiuosi paskutinis ax.gif ), bet man jokiu vaistu neleidzia, tik liepe vartoti crenona, vaginalini kremuka.
Atsakyti
"Tubos" dar kitaip vadinasi kiaušintakiai mirksiukas.gif
O del vaistų po įsodinimo labai visoms skirtingai duoda arba ne.
Atsakyti
ir nereik Tau tos patirties verysad.gif nes kuo daugiau zinai,tuo sunkiau.viskas ,nes uzkresiu as jus cia bloga nuotaika,o jums grazuolytes nestuke.gif reikia tik geru emociju
Atsakyti
Tubos - kiausintakiai mirksiukas.gif

Zynaida, as po keliu nesekmingu bandymu pakeiciau ne tik gydytoja, bet ir klinika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 22:29)
ir nereik Tau tos patirties  verysad.gif nes kuo daugiau zinai,tuo sunkiau.viskas ,nes uzkresiu as jus cia bloga nuotaika,o jums grazuolytes  nestuke.gif  reikia tik geru emociju

Baik tu mirksiukas.gif auksciau nosyte, ismesk sypsenyte 4u.gif viskas tau bus super, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
dabar svajoju,kad Jums butu gerai 4u.gif ir tada man gris pasitikejimas victory.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 22:42)
dabar svajoju,kad Jums butu gerai  4u.gif ir tada man gris pasitikejimas  victory.gif

ax.gif Tu labai labai gera wub.gif wub.gif o geriems zmonems visada atlyginama geru smile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 07, 22:51)
ax.gif Tu labai labai gera  wub.gif  wub.gif  o geriems zmonems visada atlyginama geru  smile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Citas, pritariu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 22:25)
mergaites ,dar norejau paklaust  ax.gif nes as dabar viskam smalsi  g.gif ar yra kuriai po isodinimo leide vaistukus,kad neatmestu embrionu?
Papildyta:
man buvo du negimdiniai nestumai.po vieno paskutinio pasalino abi tubas.tai tas pats,kai nugriaut tilta ,jungianti du krantus.gimdos negali pasiekt spermiukai,nes nera tilto,jis nukirptas  blush2.gif

sveikute, man buvo du nesivystantys, todel po ju dariausi AFS tyrimus, patvirtino man AFS. tai gavau gerti du menesius aspirino ( jei butu nepadeje kita karta butu teke gerti stipresnius vaistus), plius sako visai gerai su snaigutemis bandyti tokiu atveju , kai organizmas atmetineja, nes su snaigutemis daroma nenaturaliame cikle, paslopinama naturali organizmo reakcija (geriant estrofen nuo pat ciklo pradzios) ir dar po isodinimo man skyre Pregnil injekcijas- gaunu kad 3 dienas po puse ml. Jos siek tiek iskraipo karujo atsakymus, bet labai nedaug- apie 20 vienetu. Tai padeda implantuotis ir vystytis pirmomis dienomis
Atsakyti