Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(axa @ 2009 06 08, 10:44)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
na nuo šiandien ir aš jau ponia biggrin.gif roomba nuo ryt namus valys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2009 06 08, 18:37)
na nuo šiandien ir aš jau ponia biggrin.gif  roomba nuo ryt namus valys smile.gif

Kur pirkot? ir butu idomu atsiliepimus isgirst mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirkom iš firmos, norejom kad su garantija butu... o kaip veikia, galesiu pasakyt po kelių dienų... biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi iš firmos, garantija jau pasinaudoti teko...
Šiaip puikus dalykas minusiukų pora - gan garsiai veikia ir valant reikia nemažai išardyt - šepetėlius nuo plaukų išvaduot, ratukus.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 06 08, 20:30)
Šiaip puikus dalykas minusiukų pora - gan garsiai veikia ir valant reikia nemažai išardyt - šepetėlius nuo plaukų išvaduot, ratukus.

raganele,pas tave gi roombo g.gif ka jus ten tiek isardot g.gif pas mane nepasakyciau,kad garsiai jis veiktu.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 06 08, 21:30)

Veikia kaip ir netyliai, bet palyginkim su tais įprastais siubliais ir tada jo darbas pasirodys tylus miško ošimas:).
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 06 08, 21:30)

o man roombos garsas visai netrukdo, netgi vaikas miega ir neatsibunda kai salia kambarys yra siurbiamas smile.gif o del valymo, tai MB visada ji valo, tai man gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2009 06 09, 11:48)
raganele,pas tave gi roombo  g.gif ka jus ten tiek isardot  g.gif pas mane nepasakyciau,kad garsiai jis veiktu.

taip roomba 560 - ardosi šepetėliai, galiukai jų na viską reikia "nuplaukint"

QUOTE(Jolyte @ 2009 06 09, 12:46)
Veikia kaip ir netyliai, bet palyginkim su tais įprastais siubliais ir tada jo darbas pasirodys tylus miško ošimas:).

įprastais siurbliais greičiau praeini viską, šitas ridinėjasi valandą, tai paprastai paleidžiu prieš einant į lauką, arba kol kitam aukšte būnam.
Atsakyti
Na, ateinu pasidžiaugt savo roomba thumbup.gif Ana pas mus jau gavo vardą - namų šeimininkė Konsuella smile.gif Su MB dar apšnekėjom - nugi liuks daiktas. MAn nesvarbu, kad ana lėčiau sukas, nei aš su siurbliu praeičiau.. aš su vaikais į lauką - o ana lai siurbliuoja triobas biggrin.gif Žodžiu liuks daiktas... Tik dar su virtualiom sienom neisšbandžiau, spėju būtų efektyvesnis valymas g.gif Pasirodo, nemažai dulkių ir plaukų pas mus per dieną "iškrenta"..
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2009 06 10, 22:21)
Na, ateinu pasidžiaugt savo roomba thumbup.gif  Ana pas mus jau gavo vardą - namų šeimininkė Konsuella smile.gif Su MB dar apšnekėjom - nugi liuks daiktas. MAn nesvarbu, kad ana lėčiau sukas, nei aš su siurbliu praeičiau.. aš su vaikais į lauką - o ana lai siurbliuoja triobas biggrin.gif Žodžiu liuks daiktas... Tik dar su virtualiom sienom neisšbandžiau, spėju  būtų efektyvesnis valymas g.gif Pasirodo, nemažai dulkių ir plaukų pas mus per dieną "iškrenta"..

pas mur kai pastebejau tai plauku pilna.. ir kitokiu dulkiu.. aisku plaukai visi mano kol kas doh.gif o mes sieneliu dar ne neisbandem, kazkaip nereikia ju man... dazniausiai po viena kambary prasiurbliuoju, o i lauka eidama paleidziu virtuveje ir koridoriuje smile.gif

aij tiesa, nusipirkom kilima salione, tai neuzlipa ant jo verysad.gif nu aukstas jis... dar sonai kazkaip kai uzlenkti tai is vis... bet uz tai kilimas labai grazus biggrin.gif tai va su juo itariu gali reikt sieneles.. pastatysiu kad nenuvaziuotu nuo kilimo kol neissiurbs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 11 birželio 2009 - 09:53
senukuose akcija kaskokie sumanukai po 369LT. Manau verta bandyti nes kaina juokinga. O jei kam akumai nuduso, tai ne naujus pirkite ir tarpininkus maitinkite o atnaujinti duokite, jei Vilniuje tai tokia Jankovskio firma Graiciuno gatveje yra speju apie 100Lt kainuotu nauju akumu baterijos sulitavimas. Esu keites ivairiems daiktams taip akumus - ir kamerai ir valdymo blokui. Iprastai 10x1,2V baterijos kainuoja 90LT, o Roomba (turiu 560 modeli is ebay pirkta uz 175GBP) akumuliatorius is 12x1,2V elementu sudarytas tai iki 20% brangiau nuo anksciau minetu gautusi, ir garantija gausite akumui 6 men
Atsakyti