QUOTE(spiglys @ 2009 06 17, 10:09)
Na, kadangi esu aktyvi pardavėja, su tokia formuluote tikrai nesutinku arba matyt jau be kailio esu ir senai iš jo išsivertus
Kainos ebay tikrai mažesnės, tačiau yra atsiuntimo mokestis . Viską sudėjus porą šimtų gaunsi pigiau , bet neturit garantijos gaminiui. Tiksliau ją turit , bet sugedus siūsit atgal.Yra forumiečių , kurios siuntėsi ir apie tai jau rašė.
Senukininis robotukas tai tas pats Sumanukas( pigesnis modeliukas), tik jau orginaliu pavadinimu
Senukinis variantas nesvarstomas nes neturi siurblio. I automatizuota sepeti ziuriu skeptiskai - nebent vaikams nusipirkti, kad kate gasdintu. Pagal analogija panasus i SDS+ (beje, dar ir brangesnis uz ji), jei lyginote su SDS3 - esate neteisi(-us).
Del Roombos: 1,5x mazesne kaina gaunasi jau su transporto kastais, uz likusi 500LTL skirtuma galima dar 2-3 kartus nusiusti siurbli garantiniam remontui apmokant siuntimo islaidas. Beje man tai neaktualu - pakankamai daznai bunu Vokietijoje darbo reikalais. Tikslas buvo paprasyti pagalbos apsisprendziant ar verta moketi papildomus 400LTL uz Roomba.
P.S. "Aktyvus pardavejai" - tai komplimentas. Bet kokio biznio tikslas yra gauti pelna. Jei Jus sugebate uzdirbti 1,5x daugiau negu Vokietijos pardavejai - pagarba jums. Ir jokio sarkazmo!
Papildyta:
QUOTE(opyte @ 2009 06 17, 01:20)
asmeniskai as patarciau pirkti roomba. pati turiu sumanuka, bet dabar noriu roombos

teko matyti jo prezentacija. pliusai ir minusai sudelioti praeitame puslapyje. beje atradau dar viena minusa pas sumanuka. nepatinka tai kad negaliu jo palikti dirbti vieno, nes pastoviai turiu gelbeti, nuolatos kur nors istringa, ar uzvaziuoja ant ko nors

taip atsitinka todel, kad kliuties jis nepastebi tol kol i ja neatsitrenkia (kas irgi nemazai erzina), o roomba kliuti pamato is toli ir speja pasitraukti, bent jau taip teige prezentacijos metu. beje roomba baiges bet kokia programa vaziuoja i namus, o sumanukas tik po pilnos programos gryzta namo, o po trumpesnes sustoja ir pypsi
zodziu reziume, dabar pirkciau tik roomba
Aciu labai uz nuomone! Mums tikrai reikia daikto sugebancio atlikti darba savarankiskai ir be papildomos prieziuros.