Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(abejingas @ 2009 06 15, 17:35)
senukuose akcija kaskokie sumanukai po 369LT. Manau verta bandyti nes kaina juokinga.

Na , jei turit Roomba, tai galit palygint su Senukuose parduodamų robotukų kokybe. Man, tai asmeniškai net mintis nekiltų tokių siūlyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 15 birželio 2009 - 21:47
Sveikos, gal kuriai taip buvo, kad robotukas neberenka siuksliu i didiji konteineri, kame reikalas g.gif ? Visos dulkes ir siuksles pasilieka filtre... Gal reikia filtriuka keisti.. unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

saziningai atskaicius visus puslapius (atmetus 80% puslapiu, kur yra tik tarpusavio ginciai) prasosi isvados:

Roomba 560:

- Aktyvus pardavejai (is kailio issiverciantis kad nustumti daikta belekokia kaina)
- 1,5x karto didesne kaina negu bet kur kitur Europoje (Patikrintas UK ir DE ebay. Pasiulymu daugiau negu pakankamai). Nieko blogo cia nematau - tokios LT tradicijos, paskutiniu metu net rubus su batais perku uzsienije (kokybe geresne o kaina gerokai mazesne).
- siektiek galingesnis siurblys
- labai brangus akumuliatorius (uz tokia kaina sulituociau bloka is LiON akumuliatoriu kurie turi 2-3x didesne talpa negu NiMh)

Sumaniukas:

- neaiskus OEM gamintojas (savaime tai nera trukumas)
- silpnesnis siurblys
- gana nebrangus (klonai is ebay kainoja tik 15..20% pigiau, veztis neapsimoka)
- neaiskus garantiniai isipareigojimai ir servisas (kas kur kaip ...)
- beprasme UV lempa (bet, kaip supratau, bent sviecia graziai - atjungus turetu padideti veikimo laikas g.gif )

Senukinis:

- neturi siurblio (tik sepetys) todel pigus
- kruva kitu trukumu (sis siurblys kolkas yra vienintelis kuri ciupinejau "gyvai")

Padekite suformuoti nuomone prasau. Butu labai neblogai isgirsti nuomone tu kurie yra mate veikiant abu kurinius.

P.S. Raso oazes MB...
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2009 06 16, 22:17)
Sveiki,

saziningai atskaicius visus puslapius (atmetus 80% puslapiu, kur yra tik tarpusavio ginciai) prasosi isvados:

Roomba 560:

Sumaniukas:

Senukinis:

asmeniskai as patarciau pirkti roomba. pati turiu sumanuka, bet dabar noriu roombos biggrin.gif teko matyti jo prezentacija. pliusai ir minusai sudelioti praeitame puslapyje. beje atradau dar viena minusa pas sumanuka. nepatinka tai kad negaliu jo palikti dirbti vieno, nes pastoviai turiu gelbeti, nuolatos kur nors istringa, ar uzvaziuoja ant ko nors schmoll.gif taip atsitinka todel, kad kliuties jis nepastebi tol kol i ja neatsitrenkia (kas irgi nemazai erzina), o roomba kliuti pamato is toli ir speja pasitraukti, bent jau taip teige prezentacijos metu. beje roomba baiges bet kokia programa vaziuoja i namus, o sumanukas tik po pilnos programos gryzta namo, o po trumpesnes sustoja ir pypsi doh.gif
zodziu reziume, dabar pirkciau tik roomba
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2009 06 16, 22:17)
- Aktyvus pardavejai (is kailio issiverciantis kad nustumti daikta belekokia kaina)
- 1,5x karto didesne kaina negu bet kur kitur Europoje (Patikrintas UK ir DE ebay. Pasiulymu daugiau negu pakankamai).

Na, kadangi esu aktyvi pardavėja, su tokia formuluote tikrai nesutinku arba matyt jau be kailio esu ir senai iš jo išsivertus lotuliukas.gif
Kainos ebay tikrai mažesnės, tačiau yra atsiuntimo mokestis . Viską sudėjus porą šimtų gaunsi pigiau , bet neturit garantijos gaminiui. Tiksliau ją turit , bet sugedus siūsit atgal.Yra forumiečių , kurios siuntėsi ir apie tai jau rašė.
Senukininis robotukas tai tas pats Sumanukas( pigesnis modeliukas), tik jau orginaliu pavadinimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 17 birželio 2009 - 09:10
QUOTE(spiglys @ 2009 06 17, 10:09)
Na, kadangi esu aktyvi pardavėja, su tokia formuluote tikrai nesutinku arba matyt jau be kailio esu ir senai iš jo išsivertus  lotuliukas.gif
Kainos ebay tikrai mažesnės, tačiau yra atsiuntimo mokestis . Viską sudėjus porą šimtų  gaunsi pigiau , bet neturit garantijos gaminiui. Tiksliau ją turit , bet sugedus siūsit atgal.Yra forumiečių , kurios siuntėsi ir apie tai jau rašė.
Senukininis robotukas tai tas pats Sumanukas( pigesnis modeliukas), tik jau orginaliu pavadinimu mirksiukas.gif

Senukinis variantas nesvarstomas nes neturi siurblio. I automatizuota sepeti ziuriu skeptiskai - nebent vaikams nusipirkti, kad kate gasdintu. Pagal analogija panasus i SDS+ (beje, dar ir brangesnis uz ji), jei lyginote su SDS3 - esate neteisi(-us).

Del Roombos: 1,5x mazesne kaina gaunasi jau su transporto kastais, uz likusi 500LTL skirtuma galima dar 2-3 kartus nusiusti siurbli garantiniam remontui apmokant siuntimo islaidas. Beje man tai neaktualu - pakankamai daznai bunu Vokietijoje darbo reikalais. Tikslas buvo paprasyti pagalbos apsisprendziant ar verta moketi papildomus 400LTL uz Roomba.

P.S. "Aktyvus pardavejai" - tai komplimentas. Bet kokio biznio tikslas yra gauti pelna. Jei Jus sugebate uzdirbti 1,5x daugiau negu Vokietijos pardavejai - pagarba jums. Ir jokio sarkazmo! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(opyte @ 2009 06 17, 01:20)
asmeniskai as patarciau pirkti roomba. pati  turiu sumanuka, bet dabar noriu roombos  biggrin.gif  teko matyti jo prezentacija. pliusai ir minusai sudelioti praeitame puslapyje. beje atradau dar viena minusa pas sumanuka. nepatinka tai kad negaliu jo palikti dirbti vieno, nes pastoviai turiu gelbeti, nuolatos kur nors istringa, ar uzvaziuoja ant ko nors  schmoll.gif  taip atsitinka todel, kad kliuties jis nepastebi tol kol i ja neatsitrenkia (kas irgi nemazai erzina), o roomba kliuti pamato is toli  ir speja pasitraukti, bent jau taip teige prezentacijos metu. beje roomba baiges bet kokia programa vaziuoja i namus, o sumanukas tik po pilnos programos gryzta namo, o po trumpesnes sustoja ir pypsi  doh.gif
zodziu reziume, dabar pirkciau tik roomba

Aciu labai uz nuomone! Mums tikrai reikia daikto sugebancio atlikti darba savarankiskai ir be papildomos prieziuros.
Atsakyti
[quote=oaze 2,2009 06 17, 17:36]
Senukinis variantas nesvarstomas nes neturi siurblio. I automatizuota sepeti ziuriu skeptiskai - nebent vaikams nusipirkti, kad kate gasdintu. Pagal analogija panasus i SDS+ (beje, dar ir brangesnis uz ji), jei lyginote su SDS3 - esate neteisi(-us).
[/quote]
Lyg šį modeliuką mačiau senukuose
user posted image
Tai čia Sumanukas SDS+
[/quote]
Del Roombos: 1,5x mazesne kaina gaunasi jau su transporto kastais, uz likusi 500LTL skirtuma galima dar 2-3 kartus nusiusti siurbli garantiniam remontui apmokant siuntimo islaidas. Beje man tai neaktualu - pakankamai daznai bunu Vokietijoje darbo reikalais. Tikslas buvo paprasyti pagalbos apsisprendziant ar verta moketi papildomus 400LTL uz Roomba.
[/quote]
Nepamenu nico, bet šioj temoj kažkas rašė, jog siuntėsi ir labai mažas skirtumas gavosi g.gif Nežinau, aš neskaičiavau kiek ten lt tauposi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 17, 18:48)
Nepamenu nico, bet šioj temoj kažkas rašė, jog siuntėsi ir labai mažas skirtumas gavosi  g.gif Nežinau, aš neskaičiavau kiek ten lt tauposi  tongue.gif

bigsmile.gif Aš, ane bigsmile.gif

Aš užsakiau tiesiai iš USA, iš parduotuvės, kurioje prekiauja robotukais. Tuos pinigus, kurios bučiau mokėjusi už siuntimą ir neaišku kiek laukusi, paprašiau tos pačios merginos, kuri man ji ir pirko, kad geriau aš jai sumoku tą pati sumą ir kad ji pati atveža.

Reziume: gavau ne tą modelį, kurį buvau užprašiusi. Ir man gavosi 1300 Lt viso. Garantija kaip ir yra metams, bet prasidėti siusti per ką, kaip g.gif vargas ir tiek, taigi garantijos kaip ir neturiu. Taigi bučiau viska tą iš anksto žinojusi, pirkčiau LT, 200 Lt tai ne tie pinigai, dėl kurių verta buvo rizikuoti.

Dar Medinis rodos rašė, kad užsakė iš UK, jam išėjo 1000 Lt. Tas pats 560 modelis. 500 Lt skirtumo kaip ir neblogai skamba.
Atsakyti
Gal kas galite atsiūst robot Roomba 560 vartotojo instrukcija lietuvių kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2009 06 26, 18:54)
Gal kas galite atsiūst robot Roomba 560 vartotojo instrukcija lietuvių kalba ax.gif

Prašau 4u.gif
500 serijos robotų vartotojo žinynas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 26 birželio 2009 - 21:43
Jau galima įsigyti Irobot 562 Pet modeliuką 1625 lt ir Irobot 625 modelį 2900 lt
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 30, 13:26)
J........ Irobot 625 modelį 2900 lt

O ką jis daro už tokią kainą, gal 2 viename?
Atsakyti