Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

Mano robotukaui jau tuoj bus metai ir vis negaliu juo atsidžiaugti, veikia vos ne kasdien (buvo 3 mėn pertrauka dėl subjektyvių priežasčių), dabar jau susiprogramavau kasdieninim darbui, kai aš būnu darbe. Ankščiau grindis plaudavau kasdien be išimčių, dabar 2-3 kartus į savaitę, žodžiu man jis tikras pagalbininkas smile.gif. Mano irobot.
Atsakyti
sveiki,gal kas esate isigije robotuka Infinuvo Cleanmate QQ-2 ?Butu idomu suzinot ,kaip sekasi naudoti.Beveik jau apsisprendziau ji isigyti,tik dar noretusi isgirsti nuomone kitu, jau naudojanciu ji.Ar visi perkate tik roombas ir sumanukus?
Atsakyti
uzsisakyk prezentacija i namus abieju ir zinosit kuris geresnis thumbup.gif thumbup.gif g.gif as tik zinau irobot tel.865062280 o kito reiks paieskoti paciai.
Atsakyti
QUOTE(Ina37 @ 2009 11 20, 13:58)
uzsisakyk prezentacija i namus abieju ir zinosit kuris geresnis thumbup.gif  thumbup.gif  g.gif    as tik zinau irobot tel.865062280 o kito reiks paieskoti paciai.

NA JAU PER PLATINTOJUS NEGALVOJU PIRKTI.APSIZIUREJAU INTERNETU PREKYBA.
Atsakyti
jau isigijau Cleanmate QQ-2 .esu laaabai patenkinta .Daiktas vot good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emulsija: 26 lapkričio 2009 - 23:43
QUOTE(Emulsija @ 2009 11 27, 00:43)
jau isigijau Cleanmate QQ-2 .esu laaabai patenkinta  .Daiktas vot  good.gif

Ir kaip siurbia? Neprasčiau už iRobot?
Atsakyti
QUOTE(Lolo_ @ 2009 11 30, 00:43)
Ir kaip siurbia? Neprasčiau už iRobot?

siurbia lb gerai. Nesu turejus tu roombu,tad geriau-blogiau pasakyt negaliu,bet priekaistu neturiu jokiu.Viska svariai surenka,baze randa.Viskas taip pat akuratniai,kaip parodyta intenete video medziagoje.Bijojau del talpos siuksliu,bet uztenka ,nemanau,kad reikalinga didesne.
Atsakyti
o kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Na, kadangi niekas neatsako, kiek kainuoja - pati paieskojau: http://www.baldumani...nmate-qq-2.html

cia 650 Lt, o skelbimuose radau ir uz 600. Idomu, gal ir dar pigiau galima rasti? g.gif

O sumanukai dabar tik du reklamuojami - SDS+ ir Vaasa. Kiek cia skaiciau, buvo lyg daugiau modeliu?

Ir niekaip neapsisprendziu, ar man reikia siurbiancio robotuko, ar plaunancio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2009 12 02, 23:47)

Ir niekaip neapsisprendziu, ar man reikia siurbiancio robotuko, ar plaunancio  doh.gif

Mano nuomone tai siurbiam dažniau nei plaunam mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, geriau pagalvojus ir mano nuomone tokia pati... Tuo labiau du sunys namie, butu labai gerai, kad kas nors nuolat siurbtu rolleyes.gif . O plaunancio noreciau del blizgiu plyteliu - galetu blizgint ir blizgint jas robotukas ax.gif
Dabar reikia apsispresti koki ta siurbianti robotuka pirkti - man Emulsijos variantas visai patinka (Cleanmate) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2009 12 02, 23:47)
Na, kadangi niekas neatsako, kiek kainuoja - pati paieskojau: http://www.baldumani...nmate-qq-2.html

cia 650 Lt, o skelbimuose radau ir uz 600. Idomu, gal ir dar pigiau galima rasti?  g.gif

O sumanukai dabar tik du reklamuojami - SDS+ ir Vaasa. Kiek cia skaiciau, buvo lyg daugiau modeliu?

Ir niekaip neapsisprendziu, ar man reikia siurbiancio robotuko, ar plaunancio  doh.gif

Kiek zinau Sumanukas jau tu SDS3 kur su UV nebeiveza, ir as savo pas juos pirkau... Man labai jis patinka naudoju beveik metai mirksiukas.gif jokiu problemu Turiu dar viena nauja SDS3 nes perdaug nupirkau vienu vienetu (galvojau mamai Kaledu dovana padaryti, o broliai panasiai sumaste irgi toki nupirke pasirodo jau laiko lotuliukas.gif gerai kad pasikalbejom, o tai butu buve juoko per sventes doh.gif ) Tad galiu parduoti viena, kaina 750Lt garantija ir saskaita israsysiu nuo tos dienos kai pirksit, nes turiu imone ir turiu tokia teise... Tad kam jei reikia i AZ nes temos nelabai turiu laiko sekti.
Atsakyti