Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Violeta, o pas tave žiuriu pilnavidurės - ar daug priežiūros reikia nurankiojant žiedelius ir pan.? juk tau čia ir pasiekti sunkiau. nors bendrai laistyt tai reikia... matyt pasieki.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 29, 10:09)
Dabar dar ne per vėlu pelargonijų šakelių prisidaigint..Krūminės kompaktinės duos stabilumo loveliams, plius padės nuo uodų gintis. Apie grožį net nebekalbu.

Pelargonijų temoj padariau fotoreportažą su daug foto - ten pamatysit, kaip verta tas gėlės augint smile.gif

user posted image

Oi kaip graziai ir gausiai jau zydi wub.gif O pas mane dar tik pirmas ziedelis tik skleisis unsure.gif turbut saules ir silumos pas mane mazokai, nes siaures-rytu puse ir dar vejuota daznai...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 29, 09:29)
Violeta, o pas tave žiuriu pilnavidurės - ar daug priežiūros reikia nurankiojant žiedelius ir pan.? juk tau čia ir pasiekti sunkiau. nors bendrai laistyt tai reikia... matyt pasieki.

Nieko siekt nereikia stengtis - atidarau balkono langus ir viskas smile.gif

laistau atsinešus kibirą su stiklainiu..taip patogiausia.Neprisitaško, langai lieka be dėmių nuo vandens..

pas mane pusiau pilnavidurės - nuotraukos tą 'suvalgo' - nemoku fotkint iš arti, bet tikrai gražūs skėčiai - daug gražesni nei paprastų - jie tokie "tankesni", labai ilgai laikosi ir nužydėjus vėjas nubarsto tarkim vieną žiedą - į jo vietą iškart iš apačios kitas užima..Patogios..Šitie skėčiai jau trečia savaitė, dar nieko neskyniau..Kai visiškai nužydinės, būtinai skinsiu, nes sėklų krovimas lėtina žydėjimą ir man labai negražu..bet tai irnesakyk.gif niekas grynas...Nu juk nėr tokių gėlių kur visai nė piršto nereik pridėt..Petunijos surfinijos bakopos lobelijos man vargas..prisninga nuo jų..liek neliejęs..neatsparios niekam..skabyt reikia...Aš tinginė ir auginu tinginių gėles..kas be ko, jos geriausiai ir atrodo victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 29 gegužės 2010 - 10:38
Labas rytas wink.gif Aš pas jus naujokė smile.gif Bet gal priimsit? smile.gif Ateinu pasirodyti su savo balkonu wink.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveika, mielai prašom 4u.gif

Gražus jaukus balkonas..

Braškės sužavejo bigsmile.gif

O kodėl palangių neišnaudojate- kaip suprantu, balkonas šiltas ir labai šviesus, saulės daug...tai galima augint daug visko kas mėgsta kaitrią saulę..
Atsakyti
Aciu uz silta priemima.Na balkone saule buna tik ryte,o palanges taip vyras pritvirtino doh.gif ,kad jos tik del vaizdo,ant ju niekas nesilaiko-ciuozia verysad.gif
Vis prasau,kad sutvarkytu,bet metai eina o...Galvoju jas is viso nuimti -padaugetu vietos,bet dar vis turiu vilti,kad sutvirtins smile.gif
Atsakyti
grande, nuostabios tavo nasturtos wub.gif bet tu pasakyk ka tu su jomis padarei, kad jos nesliaustu? ar cia kazkokia kitokia veiksle? nes as pernai kai turejau, tai istyso man jos kaip vijoklis po balkona doh.gif

Bje, gal kas nors zino, kaip nuimti seklas petunijoms? nusipirkau labai graziu daigeliu, noreciau pabandyt kitiems metams seklyciu nusiimt g.gif
Atsakyti
[quote=Žanė,2010 04 30, 21:05]
booože kaip gražu wub.gif

čia kokios šios:
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti

Čia gi aiškiai matyt fotošopo darbas rolleyes.gif Įsižiūrėkite kaip žiedukai pasukinėti ir jų ryškumas toks nevienodas...Nu įgudusi akis iškart atskirs..
Atsakyti
Lorijura, jaukus balkonas ir palergonija super thumbup.gif

nu kai pasakėt, kad foto pagražinta, tai ir aš jau įžiūriu. ale toks žiedynas būtų gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2010 05 29, 13:15)
grande, nuostabios tavo nasturtos  wub.gif  bet tu pasakyk ka tu su jomis padarei, kad jos nesliaustu? ar cia kazkokia kitokia veiksle? nes as pernai kai turejau, tai istyso man jos kaip vijoklis po balkona  doh.gif

nu kad nieko n edariau, palieku augti kaip jos nori, jos daugiau man žemyn svyra, nes nėra kur kabintis. dabar jau žiedus skleidžia po biškutį...
Atsakyti
pries kelis metus ir auginau nasturtas balkone, bet i vasaros pabaiga uzpuole viksrai (nuo kopustiniu drugeliu), tai kazkaip nemalonu prisimint net... nepadejo nei purskimas, nei rinkimas, nors is toli tai graziai atrode balkonas - ryskiai zydejo ax.gif
Atsakyti