QUOTE(Violeta* @ 2010 05 29, 10:09)
Dabar dar ne per vėlu pelargonijų šakelių prisidaigint..Krūminės kompaktinės duos stabilumo loveliams, plius padės nuo uodų gintis. Apie grožį net nebekalbu.
Pelargonijų temoj padariau fotoreportažą su daug foto - ten pamatysit, kaip verta tas gėlės augint

Pelargonijų temoj padariau fotoreportažą su daug foto - ten pamatysit, kaip verta tas gėlės augint

Oi kaip graziai ir gausiai jau zydi

QUOTE(Žanė @ 2010 05 29, 09:29)
Violeta, o pas tave žiuriu pilnavidurės - ar daug priežiūros reikia nurankiojant žiedelius ir pan.? juk tau čia ir pasiekti sunkiau. nors bendrai laistyt tai reikia... matyt pasieki.
Nieko siekt nereikia stengtis - atidarau balkono langus ir viskas

laistau atsinešus kibirą su stiklainiu..taip patogiausia.Neprisitaško, langai lieka be dėmių nuo vandens..
pas mane pusiau pilnavidurės - nuotraukos tą 'suvalgo' - nemoku fotkint iš arti, bet tikrai gražūs skėčiai - daug gražesni nei paprastų - jie tokie "tankesni", labai ilgai laikosi ir nužydėjus vėjas nubarsto tarkim vieną žiedą - į jo vietą iškart iš apačios kitas užima..Patogios..Šitie skėčiai jau trečia savaitė, dar nieko neskyniau..Kai visiškai nužydinės, būtinai skinsiu, nes sėklų krovimas lėtina žydėjimą ir man labai negražu..bet tai

Sveika, mielai prašom
Gražus jaukus balkonas..
Braškės sužavejo
O kodėl palangių neišnaudojate- kaip suprantu, balkonas šiltas ir labai šviesus, saulės daug...tai galima augint daug visko kas mėgsta kaitrią saulę..

Gražus jaukus balkonas..
Braškės sužavejo

O kodėl palangių neišnaudojate- kaip suprantu, balkonas šiltas ir labai šviesus, saulės daug...tai galima augint daug visko kas mėgsta kaitrią saulę..
Aciu uz silta priemima.Na balkone saule buna tik ryte,o palanges taip vyras pritvirtino
,kad jos tik del vaizdo,ant ju niekas nesilaiko-ciuozia
Vis prasau,kad sutvarkytu,bet metai eina o...Galvoju jas is viso nuimti -padaugetu vietos,bet dar vis turiu vilti,kad sutvirtins

Vis prasau,kad sutvarkytu,bet metai eina o...Galvoju jas is viso nuimti -padaugetu vietos,bet dar vis turiu vilti,kad sutvirtins

grande, nuostabios tavo nasturtos
bet tu pasakyk ka tu su jomis padarei, kad jos nesliaustu? ar cia kazkokia kitokia veiksle? nes as pernai kai turejau, tai istyso man jos kaip vijoklis po balkona
Bje, gal kas nors zino, kaip nuimti seklas petunijoms? nusipirkau labai graziu daigeliu, noreciau pabandyt kitiems metams seklyciu nusiimt

Bje, gal kas nors zino, kaip nuimti seklas petunijoms? nusipirkau labai graziu daigeliu, noreciau pabandyt kitiems metams seklyciu nusiimt

[quote=Žanė,2010 04 30, 21:05]
booože kaip gražu
čia kokios šios:

booože kaip gražu

čia kokios šios:

Čia gi aiškiai matyt fotošopo darbas

QUOTE(marimacho @ 2010 05 29, 13:15)
grande, nuostabios tavo nasturtos
bet tu pasakyk ka tu su jomis padarei, kad jos nesliaustu? ar cia kazkokia kitokia veiksle? nes as pernai kai turejau, tai istyso man jos kaip vijoklis po balkona

nu kad nieko n edariau, palieku augti kaip jos nori, jos daugiau man žemyn svyra, nes nėra kur kabintis. dabar jau žiedus skleidžia po biškutį...
pries kelis metus ir auginau nasturtas balkone, bet i vasaros pabaiga uzpuole viksrai (nuo kopustiniu drugeliu), tai kazkaip nemalonu prisimint net... nepadejo nei purskimas, nei rinkimas, nors is toli tai graziai atrode balkonas - ryskiai zydejo