Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Psiimu Sima is darzelio, vaziuojam namo:
Simas:-Mama, vaziuojam i parduotuve.
As: -Ne siandien nevaziuosim i parduotuve.
Simas:-Kodel?
As:-Neturiu pinigu.
Simas:-Pametei pinigine?
As:-Ne nepameciau.
Simas:-Tai kodel nera pinigu.
As:-Neuzdirbau.
Simas:-Tai kam i darba vaziavai?

tiksliai kam as i ta darba kas diena vazineju ? lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif saunuoliukai - snekuoliukai thumbup.gif

Snekuciuojames su Azuoliuku.
- tai sakyk, kaip karve daro?
- va taip( traukia nosi i vidu)
- blink.gif nea, muuukia juk.!?
- taip, bet ir bubius i vidu traukia...
mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš šiandien dviejų mergaičiukių pokalbio klausiausi apie plaukų spalvą smile.gif
- o tai kokia mano plaukų spalva? - klausia Nedutė. - blondinė aš?
- ne. - atsako Silvutė. - tavo plaukai žmoniškos spalvos, o va jos (rodo į draugę) blondiniški biggrin.gif
Atsakyti
SOKINEJAM SU AZUOLU ANT BATUTO
- MAM, TAU PIENAI NEISBEKS? g.gif
biggrin.gif
DOVYDAS PASIZIUREJES TV SHOP, "REKLAMUOJA" TRENIRUOKLI MAN:
- ZINAI YRA TOKS SPORTUOTUI DALYKAS fitness4.gif , TEN JI REKLAMUOJA MOTERIS JUODAI APSIRENGUS IR VA CIA TRUPUTI BALTA (RODO I KAKTA). JI YRA SESUO, NA NIEKIENO, BET JI SEIP SAU SESUO (VIENUOLE lotuliukas.gif ). TEN TOKS GERAS DALYKAS! JIS PAKEITE JOS PILVA, NU, ZINAI PADARE PLONESNI. TAI IR TAU PADETU, IR UZPAKALI PADARYTU TOKIO DYDZIO KAIP MANO, IR PAPUS TRUPUTI PAKEISTU smartass.gif . BET JEIGU TAU NEDARYS JIS NIEKO PER 12 DIENU, TAI TU GRAZINSI IR TAU PINIGUS ATIDUOS sunglasses2.gif
Atsakyti
Rengiuosi vonioj, dukrytė įkišus nosį pro duris spokso. Sakau: "Negražu žiūrėti, kaip žmonės rengiasi". Įsižeidus patempia lūpą ir sako: "Šia ne šmoniai, šia mama."
Atsakyti
Mielos, supermamytės 4u.gif

turite nuostabius superšnekučius... wub.gif todėl į jus ir kreipiuosi mirksiukas.gif

Birželio 29 d. 20 val. Šiuolaikino meno centro kiemelyje bus rengiamas Muzikinio klubo ,,Brodvėjus'' 6 metų gimtadienis. Renginio metu bus geriausių atlikėjų nominacijos ir labai norime, kad atlikėjus paskelbtų 6 metų ar panašaus amžiaus vaikai. (reikia 8 vaikų)
Jeigu turite drąsų, šnekų, nebijantį scenos vaiką gal leistumete jam sudalyvauti šiame renginyje ir paskelbti nominaciją. g.gif

Būtų idealu jei vaikas mokėtų groti pianinu ir galėtų tai padaryti ant scenos. t.y. sugroti kokį trumpą (gal būt džiazinį) kūrinėlį.

Renginys yra padėka muzikantams ir klubo lankytojams, tad galima sakyti kaip ir labdaringas, todėl už vaiko pasirodymo uždarbio schmoll.gif verysad.gif

Bet.... renginys bus filmuojamas, todėl vaikai turės galimybę pamatyti save per TV, taip pat galės paspausti ranką muzikos ,,žvaigždėms'' mirksiukas.gif

Jeigu ką nors sudominau ir norite bei galite sudavauti, prašau rašykite man į A.Ž.

Laukiu Jūsų žinučių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes smile.gif
As pradejau mokytis ikimokyklini ugdyma, nes jauciu didele meile vaikuciams,pati ju neturiu, tad reikia jusu pagalbos ax.gif
turiu parasyti darba apie vaiku kalbos keistus zodzius,
gal ka pastebejote is savo vaikiuko ar kaimynes ar siaip is aplinkos, butu idomu suzinoti. Kaip jie vadina daiktus savais vardais ar pan.
labai dekoju ,tikiuosi man padesit, or tarpusavy palyginsit ar jusu vaikiukai sneka tom paciom kalbom
thumbup.gif
Atsakyti
Pavyzdžiui mūsiškis papūgą vadindavo "pūpa"
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 09 19, 07:48)
Pavyzdžiui mūsiškis papūgą vadindavo "pūpa"

o maniškis ėjimą miegot vadina "pupa" biggrin.gif čia dėl lopšinės smile.gif sako, "noria pupa" biggrin.gif
dar obuolį, kažkodėl, vadina "budū"..
o kai nori gert, sako "kaaar" ax.gif
Atsakyti
Gal šitą temą reikėjo dėti į forumą "1-3 metai" g.gif
Atsakyti
kamuoliukas "pum"
eiti miegoti "aa pupa"
skrenda lėktuvas "ūžia ū"
bitė, širšė, musė "zyzia"
traktorius "brrr pa pa pa"
mašina "dži dži"
meškiukas "bu bu bu"