Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Maniske valgo tirsta zirniu sriuba ir sako, kokia jinai stora doh.gif

Seimoj mes snekam lietuviskai, o vyresnioji sako, o kazi kai sese uzaugs kaip snekes rusiskai ar lietuviskai g.gif nieks nezino nieks lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar panelytė iš kažkur prisigaudė įvairių bajeriukų ir mandrų žodelių,tai dažnai moka vietoj juos pritaikyt.3,5m.
Gryztu vakare is parduotuves,nupirkus maisto ir viso kito.Panelyte kaip visada iškraustyt puola maišelį ir randa sulčių buteliuką.nubėga į kambarį :
-Tėti žiūrėk,mama nupirko kubus sulčių.GERULĖ.

Arba dar.Važiuojam troleibusu.pasodinau i kėdę ir liepiau sėdėt,o aš einu pirkti bilietą.šalia kėdė liko viena laisva.aš laukiu ir vis dirsteliu ar sėdi,o ji žiuriu kažko nerimauja.mat įlipo žmoniu ir viena moteriškė norėdama prasilenkti su žmogumi ilindo į tarpa tarp kėdžių,o panelytė pagalvojo turbut,kad ta moteris taikosi atsisėsti šalia jos.žiūrėjo,žiūrėjo ir taip garsiai sako,kad visas troleibusas nuskambėjo lotuliukas.gif .
-Čia mano mama sės.
Gerai,kad moteris papuole supratinga,tai tik nusišypsojo.sako gerai šaunuolė,kad saugai mamytei vietą.
Bet jau man taip juokas paėmė,kad mačiau ir kiti žmonės ilgai šypsojosi pažiūrėję i ją.

nuotaika man pakėlė visam vakarui.

Atsakyti
Cia dar tarybiniais laikasi mano mam sodino sese i trulika, kad pas mociute nuvaziuotu. Mociute turejo stoteleje pasitikti. Mama aiskina, kad sustojimas bus prie Lenino aikstes, kur tokia juoda skulptura su iskelta ranka vidury raudonos aikstes stovi ir ten islipti reikia.
Mano sesuo ir sako:
-A, ta zinau, kur sako stok, neik, nevaziuok? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beveik šešių metukų mergina kažkodėl labai pradėjo domėtis, iš kur ji atsirado. Žino, kad mama pagimdė, kad ji pilvuke augo....
Atvaro pas mane į virtuvę ir klausia:
- mama, o kaip aš tam tavo pilvuke atsidūriau?
- tėtis padarė.
- o kaip jis mane darė?
- eik pas tėtį ir paklausk, jis geriausiai žino.
Nuvaro ji pas tėtį ir klausia (o aš tarpdury ausis ištempus klausau):
- tėti, a tėti, klausyk, o kaip tu mane padarei, kad aš pas mamą pilvuke atsidūriau?
- na žinai vaikeli, aš labai mylėjau mamą, ir tave padariau iš labai didelės meilės g.gif
- aaaa, tai aš labai myliu mamą, tai dabar pas ją pilvuke irgi yra leliukas, o aš būsiu jo mama.
Matau, kaip ji labai smarkiai galvoja, galvoja, paskui atlekia pas mane ir klausia:
- mama, o pas tave pilvuke jau gyvena mano leliukas?
- žinoma, kad ne.
- o tai aš gi tave myliu, tai turi būt ir leliukas (jaučiu, kaip ji pradeda pykti).
- kad būtų leliukas, reikia jį padaryt ir labai laukti ir mylėti, kad jis gimtų.
Tada vėl ji lekia pas tėtį ir klausia:
- tėti, o iš ko tu mane padarei?
- galvą iš kopūsto, akytes iš braškių, rankytes ir kojytes iš bananų.
- o pirščiukus?
- iš žirniukų.
- tai aš labai skani, ania?
Tėtis susimąsto....
- o tai kaip tu mane iš kopūstų ir bananų mamai į pilvą sukišai?
- aj, nežinau, labai seniai jau tai buvo, tai neprisimenu. Gal mama prisimena, eik paklausk schmoll.gif
Kitą dieną, pareinam iš darželio, žiūrim teliką, ir ji taip mums tiesiai šviesiai ir sako:
- kaip jums negėda, tokie dideli ir nežinot kaip aš atsiradau schmoll.gif
- o kaip? Primink mums.
- kai manę dar nebuvo tavo pilvuke, aš gyvenau danguj ir buvau maža žvaigždutė. Tada aš pamačiau tave ir užsimaniau, kad tu būtum mano mama. Tada nakti, kai tu miegojai, aš atskridau pas tave, pabučiavau tavo bambą ir ji atsidarė, nu va taip vat (ir kažką ten rankomis parodo), tada aš per bambą įlindau į pilvuką ir bamba užsidarė, tada aš gyvenau jau pilvuke ir augau. Kai man jau buvo per mažai vietos, aš pradėjau belstis ir tu mane pagimdei. Va taip ir atsiradau bigsmile.gif
- tiksliai, gerai, kad priminei, būtent taip ir atsiradai doh.gif
- o kas tau priminė?
- auklėtoja Onutė biggrin.gif

Va tep vat būna, kai tėvai pamiršta, iš kur jų vaikai atsiranda blush2.gif

-
Atsakyti
prieš keletą dienų pagaliau prisiruošiau eit sportuot.kadangi neturiu kur palikt pupytes pasiimiau ją kartu.o ji pas mane tokia bendraujanti,tai žaidimų kambarį ilgai neužsibuvo.išpradžių vaikštinėjo visur paskui,o paskui nusižiūrėjo sau tinkamą "auką" ir pradėjo kalbinti.
girdžiu jau giriasi apie kažką.paskui taip pasididžiuodama sako:
-žiūrekit mano mamytė sportuoja!
moteriškė sako matau matau.bet jai dar negana:
-ateikit pažiūrekit kaip sportuoja!
nu man vos iš rankų neiškrito treniruokliai doh.gif .galvojau kur čia jau reiks bėgti slėptis blush2.gif bet jai turbūt norėjosi visiems parodyt kaip jos mamytė sportuoja. tongue.gif
kaip kažkur skaičiau ..."kiekvienam vaikui savo mama yra super thumbup.gif ..."
Atsakyti
Guldžiau prieš kelias dienas saviškį miegoti. Jau žiovauja, bet dar nepasiduoda smile.gif
Aiškinu:
- Gulėk ramiai, jau miegelis ateina
Vis tiek vartosi, spardosi, nors jau atrodo, kad burna plyš, taip žiovauja.
Aš:
- Miegelis jau ateina, atbėga tiesiog.
Linas:
- O ką, vėluoja? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mano sūnui greit keturi bus. Jo teta neseniai dukrytės susilaukė, o kadangi viename name gyvename ir visą procesą vaikas stebėjo, tai dabar pagrindinė tema - nėštumas ir leliukai. Ateinu vakar į kambarį kažką kramtydama. Klausia:
-Mama, ką tu valgai?
- Mėsytę.
_O kodėl?
- kad stora būčiau.
- aaaa, tai stora būsi ir sesę pagimdysi...
- tai gal tau tėtis pagimdys, jo pilvas irgi nemažas.
- Nea. Man tėtis brolį gimdys. Su dantimis.
nestuke.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif vat, kad su dantimis, tai aisku isskirtinis bruozas, mama tokio nesugebetu brolio pagimdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatag @ 2006 03 03, 10:27)
Noriu prisijungti prie šnekučių.
Vyresnioji dukra (13m) guli ligoninėje po operacijos su sugipsuota koja ir katetriu rankoje. Nueinam aplankyti su mažuoju- Tadas 4m. Po lova padėtas basonas su dangčiu ir ilga rankena. Tadas pažiūrėjo ir klausia- mama, o kam ta keptuvė čia reikalinga?

Po kiek laiko sesė prašo paduoti sulčių pakelį . Tadas paėmė ir sako:
-Bet tu vaikeli lotuliukas.gif  neatsidarysi, nes rankos negali sulenkti

keptuve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
cool.gif O MANO MAZOJI TAI SAKO KAI AS BUVAU MAZA TAI MANO VISI DANTYS ISKRITO biggrin.gif
O KAI AS SAKAU KAD NEZIURI KUR EINI TAI JI SAKO NEMATAU KUR ZIURIU
Atsakyti
vakar vaziuojam pro hyper,o mano mazoji tokia parduotuviu fanatike doh.gif ,tai nebezinodama kaip mus prikalbinti:
-mama,mes tik truputuka i cia ,ir viskas,vaziuojam namo.
Atsakyti
šiandien dar kartą įsitikinau, kaip vaikus veikia televizija. blink.gif sėdim su vyru virtuvėj, durys pravertos į kambarį, girdim, kaip dukterėčia Ieva, kuriai ką tik suėjo 5 metai, pasisodinus mano sūnų labai rimtu žinių pranešėjos balsu aiškina:
- į Lietuvą ateina paukščių gripas. ir ne tik į Lietuvą. Paukščiai miršta visame pasaulyje :LENKIJOJE, Anglijoje ir kžmukuku, blkmuku (ar kažkaip panašiai, vaikas daugiau šalių pavadinimų neprisiminė). tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ir dar apie tą baisųjį paukščių gripą. prieš kokį mėnesį mane iškvietė pasiimti vaiko į darželį, nes jam temperatūra buvo virš 39 laipsnių sukilusi. rengiu tą savo nelaimėlį ir kalbuosi su auklėtoja, kad tik nebūtų vaikui gripas (bijojau, kad neužkrėstų mėnesio amžiaus vyro sesers dukrytės). O ta pati mano dukterėčia (kartu lanko su sūnumi darželį), mirtinai persigandusiu balsu sako:
- Aš prie paukščiukų daugiau nesiliesiu....

(supraskit, vaikas paukščių gripo išsigando ir galvojo, kad pusbrolis juo užsikrėtė!) g.gif smile.gif
Atsakyti