Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

QUOTE(Alchemie @ 2006 03 31, 21:16)
lotuliukas.gif vat, kad su dantimis, tai aisku isskirtinis bruozas, mama tokio nesugebetu brolio pagimdyti lotuliukas.gif

taip, mano vaikiną daba labai kankina klausimai, iš kur jam sesę ar brolį gaut. Ir dar pagerintą. g.gif Tai kurią čia dieną jis su pussesere diskutavo, kas vaikus gimdo. Tai galiausiai pas mani atbėga sūnus ir klausia:
- Mama, o kai aš užaugsiu, ar galėsiu vaikus gimdyt? nestuke.gif
- nu ne, tik mamos vaikus gimdo.
Tai mano vyrui tik lūpa atvipo, akis užraudo, verysad.gif mat iki šiol, pasirodo, buvo šventai įsitikinęs, kad tėčiai kuo puikiausiai gali vaikus gimdyt (ir jis tokią šviesią viltį turėjo). Pirmas susidūrimas su lyčių nnelygybe. schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutėskarotoji: 02 balandžio 2006 - 17:47
Mano sunus (4 metai) susitryne pusle ant pedos. Siandien jam ta pusle truko. Tai jis pasiziurejo pasibaisejes i ta trukusia pusle ir sako: "Mama, tu turesi nusipirkti kita Dominyka, nes as suplysau..." lotuliukas.gif
Atsakyti
Ieva (4,5) m. tikra filmukų fanatikė. prieš kiek laiko buvo pamišus dėl Šreko, tai gal 10 kartų žiūrėjo. ten yra tokia scena, kai filmuko gale atskrenda drakonė pas savo asilą ir dar daug asildrakoniukų atsiveda. tai vaikas išrutuliojo mintį:
- mama, o tai kai žmona drakonė, jos vyras visada - asilas? wub.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dominykui labai patinka multikas"Tomas ir dzeris".Paskutiniu metu vis dazniau pakalbam apie broli(seses sake nereik). As klausiu: koks bus brolio vardas? Vaikas atsako:Tomas. As sakau:tai kad tecio vardas Tomas. Vaikas atsako: ai,tada Dzeris. doh.gif
Atsakyti
Parnesiau savo grazuolem pries velykas "kaciuku" is misko. Kamile (3,5m) apziurejo, apciupinejo ir sako:
- Mama, o cia kailiukai?
Atsakyti
Pauksciu gripo tema,tai mano dukryte vistiena nebesako,o kai parduotuvej noriu nupirkt vista,sako mama nepirk pauksciu gripo biggrin.gif
Atsakyti
Komentuojant apie berniuku vilti gimdyti, tai as maza buvau isitikinusi, kad kai uzaugsiu, tai turesiu barzda ir ja skusiu. Man jos labai reikejo doh.gif
mano vaikis parejo is kiemo ir pasakoja:
-Mama, as maciau toki maza berniuka vezimelyje. Jo vardas Mergaite. doh.gif blink.gif (ka reiskia, kai vaikiukas yra vyriskos gimines zodis)

Del Sreko, tai pas mus buvo tokia isvada padaryta:
Princese pavirto Sreku, nes valge ziurkes. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 30 balandžio 2006 - 14:56
Ruošiu vakariene virtuvėje ir klausausi savo mažių ir vyro pokalbio kambaryje. Adomas (3 m.) sako:
- Aš tai turėsiu va tiek vaiku! - ir rodo tris pirštukus.
Vyras klausia:
- O tu Gabyte kiek turėsi?
- Aš vaikų neturėsiu, nes man nereikia vyro. - atrėžia ši.
- O gal turėsi... Sutiksi gera žmogu, pamilsi ir ištekėsi. - Bando įtikinėti tėtis.
- Hmmm.... na gal tada ir turėsiu - susimąsto Gabija (5 m.).
Adomas rimtu veidu klausėsi jų pokalbio ir klausia:
- Gabija, o tas tavo vyras mane kaip tėtis pamėtis? doh.gif lotuliukas.gif

Grižęs iš darželio Adomėlis ateina su manimi pasimyluoti. Padaro šilta šilta "mylumilu", duoda daug bučkiu ir nei iš šio nei iš to sako:
- Tu busi mano žmona... doh.gif
Atsakyti
Jonukas (2m. 10 mėn.) nešiojasi mažą lemputę. Aiškina:
-Jei ją įjungsi į šaltinį, ji degs. Bet kadangi šalčio nėra, ji - nedega lotuliukas.gif

Tėtis kalba su draugu, kad lubose suks gipso kartono plokštes. Jonas:
-Tėti, tai kam tu tą gipsą gipsuosi??? biggrin.gif
Atsakyti
Sūnus (3 m.) atneša man gėlę pauostyt ir kiša prie nosies :,,mama,pasmirdink" cool.gif
Atsakyti
4 metų sūnus paklausė iš kur jis atsirado. Paaiškinau, kad man perpjovė pilvuką, jį ištraukė ir po to susiūvo.
Sūnus dažnai prašo broliuko, tad šįryt paklausė:
-Mamyte, jei pas tave pilvelis susiūtas, tai pro kur tau vaikutis į pilvą įlys?
Atsakyti
Su mazuoju nuvedem vyresneli i darzeli. Sis stovi rubinej ir verkslena:
- Noriu, kad broliukas butu su manimi....
- Neverk. Darzeli daug turi draugu, jie bus su tavimi! - raminu.
- Bet jie ne tos pacios MAMOS!!! - susirupines atkerta.

Siandien rengiasi darzely ir pasakoja:
- Kai as uzaugsiu didelis didelis, didesnis uz dangu, didesnis uz saule, pasiimsiu akmeni ir nulaimesiu drakona!!!
Atsakyti