Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(lialia:) @ 2009 05 21, 10:13)
as tai savaitgali i kauno dienas isvarau

ooo...tai tau irgi smagu bus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
man kaip nepastovios mmm,tai jau snd ryte vel dariausi NT,bet deje vienas bruksnelis cray.gif cray.gif cray.gif ,nieko nebeliek tik sulaukti savo nelemtu mmm,kurios labai skausmingos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 21, 11:01)
Labas rytelis 4u.gif
man kaip nepastovios mmm,tai jau snd ryte vel dariausi NT,bet deje vienas bruksnelis cray.gif  cray.gif  cray.gif ,nieko nebeliek tik sulaukti savo nelemtu mmm,kurios labai skausmingos unsure.gif

console.gif 4u.gif , o kada mmm tau turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 21, 10:01)
Labas rytelis 4u.gif
man kaip nepastovios mmm,tai jau snd ryte vel dariausi NT,bet deje vienas bruksnelis cray.gif  cray.gif  cray.gif ,nieko nebeliek tik sulaukti savo nelemtu mmm,kurios labai skausmingos unsure.gif

console.gif o gal dar neatkeliaus mmm verysad.gif
Atsakyti
noreciau tiketi,bet...
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 21, 10:44)
ooo...tai tau irgi smagu bus smile.gif

kaip cia pasakius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 21, 11:03)
console.gif  4u.gif , o kada mmm tau turetu buti?

pagal mano paskaiciavimus nuo 17 iki 22 tai tiksliai pasakyti negaliu,geriau daug skysciu su citrina,gal ir uzlaiko mmm,o gal vel kokios bedos, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 21, 11:39)
pagal mano paskaiciavimus nuo 17 iki 22 tai tiksliai pasakyti negaliu,geriau daug skysciu su citrina,gal ir uzlaiko mmm,o gal vel kokios bedos, verysad.gif

Jei rytoj nesulauki mmm, tai iseina, kad jau veluoja smile.gif , o NT parodyti gal dar anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 21, 12:32)
Jei rytoj nesulauki mmm, tai iseina, kad jau veluoja  smile.gif , o NT parodyti gal dar anksti  g.gif

deja,pradejo jau pilvo apacia mausti verysad.gif ,manau,kad snd sulauksiu tu nelemtu,prakeiktu mmm,taciau pasinervuosiu ir vel po mmm darbuosimes is peties cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 21, 12:48)
deja,pradejo jau pilvo apacia mausti verysad.gif ,manau,kad snd sulauksiu tu nelemtu,prakeiktu mmm,taciau pasinervuosiu ir vel po mmm darbuosimes is peties cool.gif

Nesinervuok 4u.gif , nes tai daugiau kenkia nei padeda ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
as ir suirzus tiek is peties ND atliekam o O net nesiteikia ivykt verysad.gif jauciu jau si cikla nieko nebus verysad.gif
Atsakyti