Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 08:18)
labas rytas visiems 4u.gif
aciu, kad priemet )
o pas mane si karta irgi be rezultatu, kadangi negaliu apskaiciuoti ovuliacija del pailginto ir nereguliaraus ciklo, o BT irgi nelabai moku skaiciuoti tai nusipirkau mikroskopa maybe baby, ir vakar lyg ir maciau papartelius, bet negalejom  wub.gif , nes turejom daug sveciu is uzsienio, o siandien ryte jau nera tu paparteliu, taip gaila sad.gif o mano ciklas dar super ilgas..sad.gif ech...belieka tiketis , kad greitai susilauksim..

dar pastebejau, kad man jau vaziuoja stogas, as visada apsizliumbiu kai matau nescias ar jaunas mamytes, o kai suzinojau, kad DAR viena drauge nescia (kuri net neplanavo) tai aisku pasveikinau, bet tiktai namo atejau puoliau zliumbti, visa vakara isterija tesesi..na zodziu, turbut jus, mergaites,mane suprantat ir palaikot..

pabandykit bent kuri laika atsipalaiduoti ir tiesiog negalvojant apie pastojima megautis lytiniu (ir ne tik) smile.gif gyvenimu.
Mano asmenine patirtis: mano ciklas visada buvo labai nereguliarus (30-52 d.), teko karta netgi pusmeti be MM prabuti. Zodziu, hormonai siaucia.
Bet kazkaip nesureiksminau to ir po vedybu praejus metukams, pradejom planuoti vaikeli abu. Niekur neskubejom, galvojom kada gausis tada. Ir ka jus galvojat - po poros menesiuku as jau buvau nescia thumbup.gif Turim nuostabia dukryte ir siuo metu planuojam antra vaikuti jau.
Buvau pas ginekologe, tai ji ir dabar man sake, kad man ne kas menesi ivyksta ovuliacijos doh.gif Bet as labai tikiu, kad ir si karteli pavyks pastoti pagal plana smile.gif
Svarbu neapkrauti saves blogom mintim 4u.gif
kazkada perskaiciau labai gera minti, kuri man laaabai patiko - "visi zmones turi savo angeliuka, kuris skraido aplink ji ir kartoja "taip taip", tai jei zmogus apie viska galvoja is blogos puses, tai taip ir bus, o jei kartosi sau, kad viskas bus gerai ir pavyks, tai ir angeliukas "taip taip" pritars" 4u.gif

Visoms svajojancioms apie vaikucius, linkiu kuo greiciau pastoti ir auginti nuostabius ir mylimus leliukus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 20 gegužės 2009 - 14:22
QUOTE(kristal @ 2009 05 20, 16:22)
pabandykit bent kuri laika atsipalaiduoti ir tiesiog negalvojant apie pastojima megautis lytiniu (ir ne tik) smile.gif gyvenimu.
Mano asmenine patirtis: mano ciklas visada buvo labai nereguliarus (30-52 d.), teko karta netgi pusmeti be MM prabuti. Zodziu, hormonai siaucia.
Bet kazkaip nesureiksminau to ir po vedybu praejus metukams, pradejom planuoti vaikeli abu. Niekur neskubejom, galvojom kada gausis tada. Ir ka jus galvojat - po poros menesiuku as jau buvau nescia  thumbup.gif  Turim nuostabia dukryte ir siuo metu planuojam antra vaikuti jau.
Buvau pas ginekologe, tai ji ir dabar man sake, kad man ne kas menesi ivyksta ovuliacijos  doh.gif  Bet as labai tikiu, kad ir si karteli pavyks pastoti pagal plana  smile.gif
Svarbu neapkrauti saves blogom mintim  4u.gif
kazkada perskaiciau labai gera minti, kuri man laaabai patiko - "visi zmones turi savo angeliuka, kuris skraido aplink ji ir kartoja "taip taip", tai jei zmogus apie viska galvoja is blogos puses, tai taip ir bus, o jei kartosi sau, kad viskas bus gerai ir pavyks, tai ir angeliukas "taip taip" pritars"  4u.gif 

Visoms svajojancioms apie vaikucius, linkiu kuo greiciau pastoti ir auginti nuostabius ir mylimus leliukus  4u.gif  4u.gif

visiskai pritariu siai nuomonei, nes panasiai ir as galvoju ax.gif
Atsakyti
Kiekvienas zmogus yra individualybe kiekvienas su savo jausmais, savo emocijom ir reakcijom. Dziaugiuosiu uz tas kurios moka gyventi iprasta gyvenima 4u.gif tiesiog laukti, nors manau kiekviena planuojanti isgyvena savaip, todel daugiau sypseneliu ir geros nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pritariu
Atsakyti
Kaip tas laukimas žudo, jei tik pilvą suskausta tai iškart visokios mintys į galvą lenda doh.gif Šis bus trečiasis mano ciklas jei neateis mm ir lauksiuos tai būsiu pati laimingiausia blush2.gif O giminės ir artimieji jau per gerklę lenda su savo klausimais, kodėl nesilauki, ko laukiat ir pan. tai grįžus namo net išsiverkti norisi, atrodo ir ND darom ir ciklas normalus niekada nevėluoja unsure.gif O leliukas kaip nesibeldžia taip nesibeldžia, draugė tik pabandė ir iškart pas ją pasibeldė lelius, jau 6 mėn laukiasi wub.gif
Atsakyti
As tai manau,kad turi ateiti laikas,kada leliukui pasibelsti g.gif
Beyt pati kaip kada rekt noris ,kodel jis nesibeldzia doh.gif
Atsakyti
Labas merginos, pasikalbejot jus cia nemazai. Del leliuko atejimo tai mes cia galim diskutuoti iki numirimo, jis ateis kada reikes o kodel cia taip pasaulis sudetas tai jau nepaaiskins niekas.
Nosis aukstyn apsisarvuojam gera nuotaika, negalvojam ir nei nepastebesim kad jau nebera mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 20, 20:26)
Nosis aukstyn apsisarvuojam gera nuotaika, negalvojam ir nei nepastebesim kad jau nebera mmm mirksiukas.gif

O kad butu taip lengva thumbup.gif man dabar 25 ciklas ir jauciu kad vel nesekmingas.... viska isbandziau... ir palikti viska likimo valei, negalvoti, atsipalaiduoti... ir i isterija puldavau, maniau isprotesiu.... na bet nei tas nei tas nepadejo.... Ir kas baisiausia kad tyrimai geri o vaikutis nenori ateiti verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, kad ir kaip mes prisisvaigstam kad jau nestuke.gif , reikia atsipalaiduoti, nors cia lengviau parasyti nei padaryti, bet as pati stengiuosi taip daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 05 20, 21:20)
O kad butu taip lengva  thumbup.gif man dabar 25 ciklas ir jauciu kad vel nesekmingas.... viska isbandziau... ir palikti viska likimo valei, negalvoti, atsipalaiduoti... ir i isterija puldavau, maniau isprotesiu.... na bet nei tas nei tas nepadejo.... Ir kas baisiausia kad tyrimai geri o vaikutis nenori ateiti  verysad.gif

Ai cia tuomet jau rimtesnis reikalas. Mano puske ilgai negalejo pastoti, bet keleta metu. paskui jai buvo atlikta operacija kazkokia kazka pravale ri susilauke sveiko faino vaikelio nors tarp vaiku 9metai skirtumas ar daugiau nepamenu.
Gal dar ne viskas prarsta g.gif gal reikia gydytoju isikisimo 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
na as jau laukiu pirmadieni savo labai nelaukiamu mmmmmmmmmmmm sad.gif
kazi, kada lialiukas issirinks mus...
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 20, 23:27)
sveikutes, kad ir kaip mes prisisvaigstam kad jau  nestuke.gif , reikia atsipalaiduoti, nors cia lengviau parasyti nei padaryti, bet as pati stengiuosi taip daryti ax.gif

Labas rytelis visoms 4u.gif

drinks_cheers.gif zinoma-lengviau parasyti nei padaryti ax.gif . As irgi stengiuosi kuo maziau galvoti apie tai nors kartais tikrai nera lengva...
Papildyta:
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 21, 08:26)
labas rytelis  4u.gif
na as jau laukiu pirmadieni savo labai nelaukiamu mmmmmmmmmmmm sad.gif
kazi, kada lialiukas issirinks mus...

Pirmiausia console.gif 4u.gif , o antra issirinks tas lelius jus, viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti