QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 08:18)
labas rytas visiems
aciu, kad priemet )
o pas mane si karta irgi be rezultatu, kadangi negaliu apskaiciuoti ovuliacija del pailginto ir nereguliaraus ciklo, o BT irgi nelabai moku skaiciuoti tai nusipirkau mikroskopa maybe baby, ir vakar lyg ir maciau papartelius, bet negalejom
, nes turejom daug sveciu is uzsienio, o siandien ryte jau nera tu paparteliu, taip gaila
o mano ciklas dar super ilgas..
ech...belieka tiketis , kad greitai susilauksim..
dar pastebejau, kad man jau vaziuoja stogas, as visada apsizliumbiu kai matau nescias ar jaunas mamytes, o kai suzinojau, kad DAR viena drauge nescia (kuri net neplanavo) tai aisku pasveikinau, bet tiktai namo atejau puoliau zliumbti, visa vakara isterija tesesi..na zodziu, turbut jus, mergaites,mane suprantat ir palaikot..
aciu, kad priemet )
o pas mane si karta irgi be rezultatu, kadangi negaliu apskaiciuoti ovuliacija del pailginto ir nereguliaraus ciklo, o BT irgi nelabai moku skaiciuoti tai nusipirkau mikroskopa maybe baby, ir vakar lyg ir maciau papartelius, bet negalejom
dar pastebejau, kad man jau vaziuoja stogas, as visada apsizliumbiu kai matau nescias ar jaunas mamytes, o kai suzinojau, kad DAR viena drauge nescia (kuri net neplanavo) tai aisku pasveikinau, bet tiktai namo atejau puoliau zliumbti, visa vakara isterija tesesi..na zodziu, turbut jus, mergaites,mane suprantat ir palaikot..
pabandykit bent kuri laika atsipalaiduoti ir tiesiog negalvojant apie pastojima megautis lytiniu (ir ne tik)
Mano asmenine patirtis: mano ciklas visada buvo labai nereguliarus (30-52 d.), teko karta netgi pusmeti be MM prabuti. Zodziu, hormonai siaucia.
Bet kazkaip nesureiksminau to ir po vedybu praejus metukams, pradejom planuoti vaikeli abu. Niekur neskubejom, galvojom kada gausis tada. Ir ka jus galvojat - po poros menesiuku as jau buvau nescia
Buvau pas ginekologe, tai ji ir dabar man sake, kad man ne kas menesi ivyksta ovuliacijos
Svarbu neapkrauti saves blogom mintim
kazkada perskaiciau labai gera minti, kuri man laaabai patiko - "visi zmones turi savo angeliuka, kuris skraido aplink ji ir kartoja "taip taip", tai jei zmogus apie viska galvoja is blogos puses, tai taip ir bus, o jei kartosi sau, kad viskas bus gerai ir pavyks, tai ir angeliukas "taip taip" pritars"
Visoms svajojancioms apie vaikucius, linkiu kuo greiciau pastoti ir auginti nuostabius ir mylimus leliukus