Man už 3 dienų turėtų prasidėti mm (kurių labai nelaikiu), drebu kaip noriu NT atlikti, bet bijau nusvilti, seniau krūtinė buvo labai jautri, paskaudendavo pilvo apačią, o dabar viskas dingo nieko neskauda, maigau krūtinę jokio jausmo, nejaugi žirniukas neužkibo
Labas mergytes, visosm planuojancioms kantrybes ir po
As vis dar nesulaukiau mmm, tikiuosi ir nebesulaukti
As vis dar nesulaukiau mmm, tikiuosi ir nebesulaukti
QUOTE(surfacing @ 2009 05 27, 15:05)
ech mergaites, kaip gi man issivaduoti is savo depresijos?
as jau ir myletis nebenoriu
jauciu ir as, kad sulauksiu menesiniu, o mano ciklas super ilgas, dar dar maziau tikimybes tapti laiminga ir nescia

Papildyta:
Kriscius, sveika prisijungus
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 27, 20:10)
Linkiu, kad nebesulauktum mmm ir butum
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2009 05 27, 18:34)
Man už 3 dienų turėtų prasidėti mm (kurių labai nelaikiu), drebu kaip noriu NT atlikti, bet bijau nusvilti, seniau krūtinė buvo labai jautri, paskaudendavo pilvo apačią, o dabar viskas dingo nieko neskauda, maigau krūtinę jokio jausmo, nejaugi žirniukas neužkibo 
Dar truputi luktelk ir tada bus aisku
QUOTE(bernackiene @ 2009 05 27, 21:50)
Sveikos mergaites, nusprendziau ir as prisijungti nuo siadnien su MB atidarom fabrika 
Sveika prisijungus
O as tik vakar prisijungiau o siandien jau tikra kad as
siandien pamaciau tas lauktasias II kaip smagu, tik jau pranesimas vyrui buvo neidomus visai, nors priplanavau
bet nieko neisejo tiesio tuo metu sedejau tolete kai parodziau puodeli su bruksneliais
o norejau tokios romantikos
bet nesugebejau islaukt net kol is tuliko iseisiu
zodziu svarbiausia kad viskas kol kas gerai
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 28, 08:33)
siandien pamaciau tas lauktasias II kaip smagu, tik jau pranesimas vyrui buvo neidomus visai, nors priplanavau
bet nieko neisejo tiesio tuo metu sedejau tolete kai parodziau puodeli su bruksneliais
o norejau tokios romantikos
bet nesugebejau islaukt net kol is tuliko iseisiu
zodziu svarbiausia kad viskas kol kas gerai 
As galiu tik isivaizduoti, kaip buvo nekantru
Dideliausi sveikinimai
labai aciu LuckyOne tu pirmoji mane pasveikinai
linkiu tau labai labai kad kuo greiciau patirtum ta jausma
Sveikinimai
siandien pamaciau tas lauktasias II
Sveikinu tapus
Ingusia31 - sveikinimai dideliausi
daug sveikatytes jumi abiems ir lengvo nesiojimo!
labas rytelis, mergaites:)
niu va...pasirgau mazumele ir vel grizau:) jau 7cd...bet kazkaip liudna...turbut si men nieko nesigaus...nes mano MB visa kita savaite bus komandiruotej...o tuomet panasiai ir O turetu buti..
labas rytelis, mergaites:)
niu va...pasirgau mazumele ir vel grizau:) jau 7cd...bet kazkaip liudna...turbut si men nieko nesigaus...nes mano MB visa kita savaite bus komandiruotej...o tuomet panasiai ir O turetu buti..