Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Labas rytas 4u.gif As siandien 0,2 pakilau thumbup.gif Bet jokiu pojuciu nera,nei krutines skauda,nu tik pilva maudena truputi cool.gif
Atsakyti
[quote=LuckyOne,2009 05 27, 10:29]
Ir as turiu ka parasyti trupuciuka ta tema 4u.gif
tikiuosi, jog praziuretas gandras nereiskia nieko blogo blink.gif ir kad tikrai naujas seimos narys atsiras mano deka nestuke.gif
[quote]

kazi ka tada reikstu jei pamatai skrendanti visiskai salia JUODA gandra g.gif gali tieeeek prisigalvoti unsure.gif kad net nelabai gera daros po visokiu pamastymu apie zenklus unsure.gif
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2009 05 27, 12:02]
[quote=LuckyOne,2009 05 27, 10:29]
Ir as turiu ka parasyti trupuciuka ta tema 4u.gif
tikiuosi, jog praziuretas gandras nereiskia nieko blogo blink.gif ir kad tikrai naujas seimos narys atsiras mano deka nestuke.gif
[quote]
kazi ka tada reikstu jei pamatai skrendanti visiskai salia JUODA gandra g.gif gali tieeeek prisigalvoti unsure.gif kad net nelabai gera daros po visokiu pamastymu apie zenklus unsure.gif
[/quote]

zenklu visokiu pilna,prisiskaiciau daugiau nei reikia doh.gif lotuliukas.gif
Ir viska gaudau,bet niekas nepadeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gandrai vaiku nebenesa schmoll.gif ,nebent nauja gandrali8zdi suka,bet ir tai,kai gryzta kiekvienais metais,tai taip ir leliuku turetu but thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, vis ieškojau pas ką čia "prisitrinti" į kompaniją angelėlio planavimui ax.gif kažkaip nesinori vienai laukti, noris pasidalinti rūpestėliais blush2.gif
Aš jau trečia mėnesiuka planuoju mažiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2009 05 27, 14:22)
sveikos, vis ieškojau pas ką čia "prisitrinti" į kompaniją angelėlio planavimui  ax.gif  kažkaip nesinori vienai laukti, noris pasidalinti rūpestėliais  blush2.gif
Aš jau trečia mėnesiuka planuoju mažiuką  thumbup.gif

sekmes ir sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ech mergaites, kaip gi man issivaduoti is savo depresijos? sad.gif as jau ir myletis nebenoriu sad.gif jauciu ir as, kad sulauksiu menesiniu, o mano ciklas super ilgas, dar dar maziau tikimybes tapti laiminga ir nescia doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 27, 13:55)
sekmes ir sveikateles 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū wub.gif ištiesų sėkmės mums visoms mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
paskutinėm dienom mane kažkokia manija apsėdo domėtis pastojimo subtilybėm, nors atrodytų jau ir vieną klecką kaip ir turiu, bet ir vėl viskas išnaujo, tai pozos blush2.gif tai kaip gulėti, kojas kilnoti lotuliukas.gif ko tik nepadarom dėl nestuke.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2009 05 27, 15:26)
ačiū  wub.gif  ištiesų sėkmės mums visoms  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif
paskutinėm dienom mane kažkokia manija apsėdo domėtis pastojimo subtilybėm, nors atrodytų jau ir vieną klecką kaip ir turiu, bet ir vėl viskas išnaujo, tai pozos  blush2.gif tai kaip gulėti, kojas kilnoti  lotuliukas.gif  ko tik nepadarom dėl  nestuke.gif  2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai cia visos spangstam
gathering.gif
Atsakyti
Kriscius sveika atvykus 4u.gif
Atsakyti
Jetau mergaites,nebesuprantu kas darosi,kaip skauda nugara apacioje ir pilva.Gal cia koks uzdegimas prasideda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2009 05 27, 13:22)
sveikos, vis ieškojau pas ką čia "prisitrinti" į kompaniją angelėlio planavimui  ax.gif  kažkaip nesinori vienai laukti, noris pasidalinti rūpestėliais  blush2.gif
Aš jau trečia mėnesiuka planuoju mažiuką  thumbup.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(surfacing @ 2009 05 27, 14:05)
ech mergaites, kaip gi man issivaduoti is savo depresijos? sad.gif as jau ir myletis nebenoriu sad.gif jauciu ir as, kad sulauksiu menesiniu, o mano ciklas super ilgas, dar dar maziau tikimybes tapti laiminga ir nescia  doh.gif  verysad.gif

Neliudek mirksiukas.gif Busi nestuke.gif ,visos busim ,tik reikia laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 27, 15:59)
Jetau mergaites,nebesuprantu kas darosi,kaip skauda nugara apacioje ir pilva.Gal cia koks uzdegimas prasideda? unsure.gif

o gal mmm tuoj bus,ar taip perpute kur g.gif
Atsakyti