Įkraunama...
Įkraunama...

Kai stebuklas virsta košmaru

kad ir kaip bebutu nenusimink!...tikrai tikiu,kad viskas baigsis laimingai,nemanau kad dabar tie laikai,kai moterys kencia nuo netvarkingu vyru,kai slepia gyvenimus net nuo paciu artimiausiu,kai aukoja save del vaiku,dabar moterys daug stipresnes ir as tikiu kad autores gyvenime tikrai nusvis skaisti saulute biggrin.gif ...galbut vyras pasitaisys,visa sirdim to linkeciau,na o jei ne tai linkiu autorei kuo greiciau perlipti per save ir paieskoti savyje jegu viska is esmes pakeisti!...jauciu,kad tai galbut be galo sunku,juk meile,jausmai kazkokie tai yra,na bet dar karta sakau,kad viskas bus gerai.ne visos juk tokios tvirtos esame...aukit sveikos ir grazutes 4u.gif
Atsakyti
Visiskai tau pritariu 4u.gif Viskas tikrai bus gerai!!! Svarbiausia, kad myli savo vaikuti,juo rupiniesi, ir, kad neisgeres tavo vyras yra geras wub.gif Ir tu ta zinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetau,kiek moterys iskesti turi..Numanau kaip norejosi po vaikelio gimimo buti su visa seima,visiem kartu.Kad vyras dziaugtusi,priziuretu,saugoti savo seima,savo moteri.O cia..NEsugeba pasirupinti,tai koks jis vyras atsiprasant?Nezinau kaip tu apsikenti su tokiu zmogum....Sekmes Tau ir tavo mergytei. 4u.gif
Atsakyti
Paskaicius sita istorija smekstelejo mintis, kad galejo buti toks mano ir gyvenimas . Dieve, dieve, kaip man gaila tokiu moteru, sirdis paciai plysta skaitant, turejau ir as toki ereli, bet aciu Dievui susiemiau ir sveiciau von, nors ir 4 metus pratempiau su juo. Kai isvariau verke, maldavo, bet likau stipri ir nesukalbama sad.gif esu prieraisus zmogus, todel galvojau issiskyrus mirsiu is skausmo, bet kur tau, po savaites pasijautau laiminga ir laisva, kaip niekad. Galvojau geriau vienai, nei su tokiu degradu,siuksle, atmata. Ar as negrazi, ar kvaila, ar kazkokia kitokia ,jog bunu su tokiu... dabar radau nuostabu zmogu ,istekejau,sitas visiska priesingybe, geras, nevartoja alkoholio, neruko,issilavines, nuostabus mane dievinantis vyras.Taciau kosmarus iki siol sapnuoju apie praeita gyvenima...Moterys, gyvenimas per trumpas, kad aukot ji siukslei, kad ir kaip butu sunku pradzioj, netrukus suprasit kokia yra laime issilaisvint is tokiu panciu, asaru, pazeminimu...Sekmes visoms ir stiprybes pradeti naujam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
Kokia liudna istorija,stiprybes jums mergaites 4u.gif ,bet gal vis tik dar tevelis atsitokes ,tikiu ,kad dar labai jaunas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainstone: 22 liepos 2009 - 15:03
Bek bek ir kuo toliau, nei tu nei vaikas nieko gero nematot ir nepamatysit... koks kryzius? kaip pati pasirinksi, taip ir gyvensi... unsure.gif

Nuosirdziausi sveikinimai susilaukus angeliuko 4u.gif stiprybes zengiant i prieki 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau šią istoriją ir ji man labai priminė maniškę. Po gimdymo aš dar pratempiau nepilnai 2 metus ir atsikvošėjau. Nuolat gėrė, keldavo ranką, vieną katą aš dukrytę laikiau ant rankų, jis man trenkė ir pataikė dukrytei i galvą(jai tada buvo 8 mėnėsiai).... To pasekoje mano mažylė nustojo kalbėti mega_shok.gif Bet aš kvailelė vis dar tikėjau, gal gi jis pasikeis.... Kai jis puolė mane su atasuktuvu, paskambinau tėvams, susirinkau visus daiktus ir išsikrausčiau. Palikau ji girtutėli ir pasakiau sau tvirtai, kad su šiuo žmogumi nutrūko bet koks ryšys. Dabar dėl to džiaugiuosi.
Mano tėvai nuostabūs žmonės, gyvename iki šiol kartu, padėjo man atsitiesti, ir tada užsiėmiau dukrytės gydymu, tyrimais ir t.t. Dabar mano dukružei jau 7 metai, puikiai kalba, ne pagal metus yra labai socialiai subrendusi
O mano ex MB atakavo mane gal kokius 1 metus laiko, maldavo, padarė avariją po mano langais girtais, tipo nusižudyt norėjo, bet aš buvau tvirta, daabar tam žmogui jaučiu tik didžiulę neapykantą. Jau 4 metai jis akių nerodo, nežino ir neprisimena net vaiko gimtadienio, tik jo mama atvažiuoja.
Taigi, norėjau pasakyti, kad neverta aukoti savo gyvenimo ir jaunystės su tokiu "svolačium", juk vaikas nuolat matys tave nelaiminga, ir dukra bus nelaiminga. Vaikai užaugę nepadėkos už tokią šeimą, kurioje nuolat baramasi. Mes moterys esame stiprios, todėl ir tau noriu palinkėti stiprybės . Apsispręsk , nuo tuo laimingesnė tapsi ir tu ir tavo dukrytė...
Sėkmės
Atsakyti
Suaugusiam zmogui beveik neimanoma pasikeist...nebent jo gyvenime turi kazkas tokio ivykt sukrecencio, kad suprastu, ka daro ne taip, ir ka gali prarast negriztamai...

Stiprybes mamytei ir dukrytei smile.gif
Atsakyti
man istorija pasirode labai kvaila.. Zinojo uz ko teka - tipo samoningai tekejo uz alkoholiko? Myli be galo be kraso savo vyra - uz ka? Labai mielas prigeres buna?
Na proto juk neikresi..
Atsakyti
Na, buna, kad meile uztemdo akis rolleyes.gif mano mama irgi mylejo, kai tekejo uz mano tevo alkoholiko. Kankinosi su juo ilgus metus, kol kazkaip pavyko jam padeti ir jis nebegeria (tfu tfu tfu). Kartais kantrybe atsiperka, taciau kazin ar verta moketi tokia kaina, kai normalaus tevo nemato vaikas ir normalaus gyvenimo negyvena zmona unsure.gif
Atsakyti
bek bek ir dar syki bek. nebuk su juo jokiais budais, rasi ir kur gyvent ir ka valgyt, ateis laikas ir laime nusisypsos, tereikia laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai to noret. Isauginsi viena, o kike tokiu vyru, kur myli moteris ir ju, ne savo, vaikus 4u.gif sekmes Jums. Tvirtybes ir sekmes judviem smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei per grubiai, bet gyvenimas per trumpas, kad ji aukotum alkoholikui vyrui. Jis to niekada nesupras ir neivertins schmoll.gif Daryk kazka savo dukreles vardan
Atsakyti