Įkraunama...
Įkraunama...

Kai stebuklas virsta košmaru

skaudi istorija unsure.gif gaila man vaikelio , skirkis su tuom vyru yra geresniu ir myles dukra labiau nei tikras tevas smile.gif kam kenteti santuoka jei jautiesi kaip butum tik tu ir dukra
Atsakyti
stiprybes jums,bet manuomone kaip ir daugelio skyrybos...jei jau vaikiuko gimimas nerupejo,ir prasymai tavo kai gulejei ligonineje,o svarbiau buvo draugai ir stikliukas,tikrai neverta kryziaus nesti....
Atsakyti
QUOTE(Panda_vanda @ 2009 04 26, 10:03)
Čia mano gyvenimo kryžius ir aš jį nešiu iki galo.

O gal si posaki pakeiskim kitu - kiekvienas yra savo gyvenimo kalvis? Neuzkraukit sau (ir dukrytei!) tokio kryziaus. Jei pati esat mazochiste, tai bent vaiko pagailekit.
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2009 08 15, 07:17)
O gal si  posaki  pakeiskim kitu -  kiekvienas yra savo gyvenimo kalvis? Neuzkraukit sau (ir dukrytei!) tokio kryziaus. Jei pati esat mazochiste, tai bent vaiko pagailekit.

Teisingi zodziai,tik abejoju ar bus isiklausyta......
Atsakyti
jezau... net nezinau, ar cia sventas naivumas, ar kvailumas.... labai gaila autores, bet labiau-jos vaikelio. ar uzauges jis pasakys-aciu, mama, kad "nesei savo kryziu"? vyras nepasikeis tikrai. gaila vaiko, ziauriai gaila. sekmes autorei verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif mano pusesere, klause karta mamos-kodel neissiskyrei su tevu??? Ji-del Jusu blush2.gif tada ji pasake-del musu tau reikejo issiskirt. Tokiam pasiaukojinmui tera vienas paaiskinimas -Tu ji be proto myli ir nieko cia nepadarysi. Taip jau kartais yra, rodos paskutinis nieksas, o jausmas stipriausias pasauly. Bet tikiu, kad gyvenimas susitvarkys, ne su juo, tai su kitu, o be to ne vyrai svarbiausi...
Stiprybes tau ir teisingu sprendimu 4u.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius namatau nieko gero, tau čia tik papildomas vargas, vietoj vieno vaiko turi du is kuriu vienas alkoholikas, tvarkykis gyvenima kol laikas mirksiukas.gif ir kol vaikutis ne toks didelis, jam trauma mažesnė, o meilė turi būt meilė , o ne tavo košmaras
Atsakyti
Graudi istorija...tikrai graudi...nesuprantu, kam jums toks vyras? Negi jis bus pavyzdys dukrai? Dieve mano, nežlugdykite savo ir vaiko gyvenimo, nes tikrai tokia santuoka nieko gero nei jums, nei dukrai neduos. Nesuprantu, iš kur toks pasiaukojimas vyrui?????? doh.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Gaila..labai gaila kad taip verysad.gif Stiprybės tau ir mergytei 4u.gif Sunku ką ir berašyt....
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
As suprantu istorijos autore,mano istorija tokia pat.Buvo karta pasiryzimas,eit skirtingom pusem.Ir ka manot -duzo langai baldai,eme svaistytis su ginklu.Su vaikais vos ne basi isbegom laukan.Po kiek laiko isejes laukan kruvinu smilkiniu saukia-dziaukis,kad nesuveike.O mano viduje-kodel nesuveike.Grasino nama susprogdinti,ne tik musu,bet ir mano tevu.SIAUBAS!
Tad kai pareina isgeres,scenu nekeliu.Stengiuosi,kad jo girto selioniu kuo maziau matytu vaikai.
O ir per vaiku gimimus svente,dar buvo negimes mazasis, skambina vos liezuvi beapversdamas ir sako-kai jau turetu gimt paskambink atvaziuosiu.Neskambinau butu buvus geda kokia.Viena buvau jau geriau.O gryzus is ligonines teko namus po jo sventimo tvarkyt,o ne ilsetis. Tad gryzus paguldziau vaika i lovyte ir pasiemiau sluoste i rankas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BALSAS: 17 rugsėjo 2009 - 18:06