Įkraunama...
Įkraunama...

Kai stebuklas virsta košmaru

QUOTE(Tomulyte @ 2009 04 26, 10:26)
Sveikinus sulaukus dukrelės 4u.gif

Neįsižeisk,bet toks vaizdas,kad tau trūksta vieno varžtelio.Kokią ateitį matys vaikas?Koks dar kryžius?Tu jį nešk kiek nori,bet kam dukrai matyt nuolat geriantį tėvą?Manai ji bus laimingesnė?Pasakys tau ačiū už tai?
Kažkokia nesamonė.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tokiu moteru man gaila, o dar labiau man gaila ju vaiku, pacios nepagalvodamos traumuoja jiems gyvenima...JEI JAU ESI SAU NESVARBI, BENT JAU VAIKO PAGAILEK doh.gif nuo tokio tik begti o ne kenteti ir laukti kol pasikeis, po keliu meteliu cia puikuosis manau tavo sios istorijos tesinys..tik aisku jau nebe sitame skyrelyje o kaikur tarp besiguodziandziu, kokios jos buvo kvailos ir tikejosi.. doh.gif
Atsakyti
stiprybes 4u.gif
Atsakyti
[quote=indrulka1,2009 07 24, 19:49]
Suaugusiam zmogui beveik neimanoma pasikeist...nebent jo gyvenime turi kazkas tokio ivykt sukrecencio, kad suprastu, ka daro ne taip, ir ka gali prarast negriztamai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vargu ar imanoma pakeisti alkoholika ax.gif

Stiprybes abiems 4u.gif
Atsakyti
Abiems su dukryte sveikatos ir ramybes 4u.gif 4u.gif

Mamai...sprendima anksciau ar veliau priimsi jei ne del saves tai del dukros geroves mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
man reikejo dvieju dienu susikaupti parasyti verysad.gif
TAVO ISTORIJA TIESIOG MANE TAMPE IS PASKOS
tu esi jauna, pagalvok ka darai ir gal jau dabar galesi atsakyti i klausimus?
as rasau tau,o tiksliau pabandyk atsakyti i mano klausimus pati sau
ir jeigu tu su juo pasiliksi situos klausimus prisimink
tau dukra tikrai juos uzduos...........

as tau rasau, kaip vaikas wub.gif
vaikas,kuris buvo priverstas gyventi tokioje seimoje blink.gif
mano mamyte be galo gera..labai labai wub.gif mes su ja bendraujame kaip drauges, kaip dukra,bet as jai negaliu jos suprasti ir atleisti(jauciu kazkoki karteli)
ji man nesugebejo atsakyti,kodel mano vaikyste buvo paaukota blink.gif doh.gif
vardan ko?
ji ir toliau gyvena su tevu, jis neblogas kai negirtas, bet kai girtas- musu naktys budavo krumuose, sieno kupetoje, javuose, salta ziema apleistame name, cia tie atvejai, kai jau atobusai nevaziuoja ir negali prisiglausti pas atrimuosius, o iki ryto reikia islaukti....
as jos klausiau kodel man reikejo begti is namu? (gyventi tikrai norejosi)
kodel mano kaldra dege nakti?
kodel mano mama buvo musama?
kodel as buvau is visu jegu metama i siena ir apsipilusi krauju?
kodel i mane lieke lekstes?
kodel turejau jausti baime ir laukti 17 val. kada jis grizta namo, koks jis sugris, as nelaukiau tecio, bet laukiau jo bukles,stovio?
svente namuose kai jis negirtas thumbup.gif
kodel musu rubai buvo visa laika paruosti begimui?
kodel man buvo geda -baime atsivesti draugus namo?
kodel pas mus nesilanko gimines?
kodel man geda teva sutikti miestelyje girta, ka pagalvos draugai?
kodel jis geria?
kodel mama skaitydama man pasaka negali susikaupti ir vos neverkia?
kodel ji jo dabar nemyli ir kodel gyvena? kodel keikia?
kodel as dabar bijau teketi?(as neteku, turiu mergyte,zinau,kad sis zmogus mane nenuskriaus,taciau)
kodel ziuriu i visus vyrus su panika?(zinau be ju negalime,bet) man su jais nesiseka bendrauti?
kodel as paaugus turedavau slapstyti savo brolius?
kodel broliams saugiau buvo lauke nei namie?
KODEL? IR DAR DAUG KODEL???????
kaip man jam-tevui atleisti uz vis tai

ar nebijai,kad gali sulaukti nesupratimo ir neapikantos jums abiems? is vaiko
kad ji taves nesupras
ir kaip vaikui paaiskinsi pistoleto nupirkima, o ne baliono ar lelytes?
ar gali pasakyti ar jis myli dukryte?

as savo vaikui tokios vaikystes nelinkeciau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Panda_vanda @ 2009 04 26, 10:48)
As irgi daznai taip galvoju. Tiksliau visada taip galvoju, kai jis girtas. bet kai blaivas, atrodo lyg ir viskas gerai ir pyktis atslugsta. Is tikruju niekada nesakyk NIEKADA. Tiesiog kol kas kantrybe dar netrukus. Vienintelis geris, kad isgeres MB nera arsus ir piktas, tik ikyrus. Tiesiog nekenciu girtu zmoniu is principo.
Vis kvaila sirdis tikisi, jog zmogus pasikeis. Kaip vyras jis yra labai geras, kol neuzgeria sad.gif
Pagyvensim, pamatysim

pradzioje mama sake teavas nebuvo toks, o ji iklimpo su tuo nesakyk niekada ir su vis laukiu ir kad kai negirtas jis tikrai geras(negaliu nieko pasakyti
0, bet manau jis man butu geras ir per atstuma ir matyciau as ji trezva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 31 liepos 2009 - 08:29
QUOTE(Panda_vanda @ 2009 04 26, 10:03)
Nežinau, kiek ilgai trūks tokia santuoka, nes mano jausmai jau nebetokie. Nors iš tikrųjų aš skirtis nenoriu. Labai norėčiau sulaukti laiko, kai jis suvoks, ka padarė ir atsiprašys. Juk jis nesuvokia, kad praleido progą pasidžiaugti pirmągimiu. Juk tokia akimirka daugiau niekad gyvenime nebepasikartos. Praleido proga rūpintis mažąją. Juk jis net perrengt jos nemoka. Apie užmigdymą ir nuraminimą jau nekalbu. Kai mžoji verkia dėl pilvuko ar dar ko, tai iškart man atiduoda.
O mažoji pas mane ant rankyčių nurimsta wub.gif Juk su mamytę nieko neskauda. Mamytė moka padaryt taip, kad neskaudėtų.  Su mamyte ramu ir gera.
Nenuteikinėsiu jos prieš tėvą jokiais būdais. Kad ir koks būtų blogas man, bet vaikui vistiek bus tete.
Sunku... Bet sunkumai daro mus stipresnius... Čia mano gyvenimo kryžius ir aš jį nešiu iki galo.

nepyk bet parasysiu tiesiai sviesiai- nu nebuk visiska durnele doh.gif , cia surasiai taip, kad ojojoj kokia tu kankine
nu mergyt, atsimerk kol nevelu ir kol vyras nepragere tavo jaunyste ir jusu dukrytes vaikystes... tu nori nest ta kryziu-nesk, bet neuzkrauk vaikui
ne viduramziai moterys isgyvena ir be vyro alkoholiko... tikrai tikiu kad atsiras zmogus ir geras, tik nukirsk viska su tokiu vyrum nes anksciau ar veliau vistiek nieko gero nebus verysad.gif
dziaugiuosi kad turi ta maza stiprybes saltini- savo dukryte... daug daug laimes ir istvermes jums abiems, bet turi apsisprest ne tik del saves , bet ir del savo vaiko
Atsakyti

Ech, o as tau noreciau papildyti Varle123 pasakojima. Lygiai taip pat is vaiko patirties. 12 metu mama pragyveno su gerenciu tevu. Negirtas buvo pasakiskas zmogus, ir is pradziu tiek daug negere ir nebuvo taip baisu, kaip ir tu dbaar sakai, gal pasikeis. Bet deja kuo toliau tuo daresi vis blogiau, mamai pasidare nebeimanoma visko iskesti, pasileido kumsciai i darba, betgi vis lauke kol pasikeis.

O man mazai reikejo i visa tai ziureti. Kokios pasekmes? Ogi tokios, kad 3 metuku budama nuo girto tevo isgascio pradejo uzsikirtineti kalba, kuri tesesi iki 10 klases. Patikek manim, kai atsistodavau klaseje deklamuoti eilerascio arba ka nors pasakoti ir negaledavau pratarti nei vieno zodzio ir nei vieno garso apskritai, budavo ziauru. verysad.gif Asaros upeliais tekedavo. Viskas nuo nervu ir isgascio, visa laime kad po to praejo, bet visa vaikyste buvo tokia.

Kitas etapas po keliu metu nuo nervu susirgau nepagydoma odos liga, kuri beje tesiasi iki siol, tik visa laime, kad pavyko issigydyti iki minimumo.

Mamai truko kantrybe po 12 metu, ir tetis pasikeite, tik dabar kai jam jau 52 metai. Nezinau kas priverte, bet dziaugiuosi kad nors ant senatves pasikeite, ir dabar dziaugiasi kad gali normaliai auginti savo anuka, ko deja nedare su manimi.

Tai klausimas tau, ar tu tikrai nori, kad tavo dukrelei butu kazkas panasaus kas buvo man? Pati pagalvok, ar tu nori kad ji nuo vaikystes augtu tokiame pasaulyje? Tu darai didziule kliada, jei galvoji apie tai kad vis dar myli arba kad jis pasikeis.

Galvok tik apie dukra, nes jis jai kenkia.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Buk stipri ryztis tam zingsniui... Gyvenime sutiksi dar zmogu, kuris myles atve ir tavo dukra... O sitamesk lauk, joks jis tau kryzius doh.gif
Atsakyti
ir kaip moterys su tokiais gyvena? Už ką tokius myli?.... Ir toks gyvenimas yra geras? tokie prisiminimai mieli? Tenkina TOKS gyvenimas? Nesupratau ir nesuprasiu tokių moterų. Neketinu nei užuojautos reikšt, nei supratimo, nei guosti. Nori tą savo kryžių vilkt, tai ir vilk, pato savo noru velki, iš savęs savo noru auką darai, bet kam vaikui tokį tėvą užkrauni? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 07 31, 13:57)
ir kaip moterys su tokiais gyvena? Už ką tokius myli?.... Ir toks gyvenimas yra geras? tokie prisiminimai mieli? Tenkina TOKS gyvenimas? Nesupratau ir nesuprasiu tokių moterų. Neketinu nei užuojautos reikšt, nei supratimo, nei guosti. Nori tą savo kryžių vilkt, tai ir vilk, pato savo noru velki, iš savęs savo noru auką darai, bet kam vaikui tokį tėvą užkrauni?  doh.gif  doh.gif

as savo mamos nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
As vandai pandai palinkeciau stiprybes ir pasiryzimo, nebus gyvenimo su tokiu. Kazin tiek laiko praejo, kur ji dabar? g.gif
Atsakyti
tikekimes kad istorijos autore prieme teisinga sprendima.. 4u.gif
stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti