QUOTE(lyrute @ 2012 04 25, 14:42)
Sveika... Manau daugelis moteru yra labai kategoriskos - kaip galima sakyti kitam zmogui, kad jam su protu negerai ir panasiai.
As linkiu jums apsispresti ir duoti vyrui ultimatuma. Arba jis nustoja vartoti alkoholi (visiskai), gydosi nuo alkoholizmo - arba seima praras. Juk imanoma gyventi atskirai ir leisti dukrai bendrauti su tevu (aisku, kai jis blaivas). Aisku, sunku issiskirti su zmogumi, kuri myli. Toms, kurioms neteko gyventi su alkoholiku mylimu zmogumi - gal nekomentuokite. Nes siaip jau ne tik alkoholikai gydomi, bet ir ju artimieju, nuo priklausomybes jiems...
Linkiu DAUG stiprybes, auginant dukryte ir apsisprendziant. Niekada nepalikite jos savo vyro prieziurai.
Bet gi svarbiausias dalykas, patys alkoholikai turi noreti gydytis, o ne ju seimos nariai, kas dazniausiai ir buna, nes pas artimuosius buna didesnis noras nei pas pacius alkoholikus

. Siaip ar taip, cia kiekvieno gyvenimas, bet man kraupiai viskas skamba, negaleciau su tokiu vyru gyventi nei akimirkos, kokia mane matytu mano vaikai, jie tikrai nebutu laimingi, nes labai retai tokia matytu ir mama