QUOTE(Coca - cola @ 2009 04 28, 18:00)
gal tu ir myli ji labai, bet nebuk savanaude, vargse tavo dukryte, patikek, zinau ka sakau, girtaujantis tevas paliks jai visam gyvenimui zyme...as jau istekejusi ir issikrausciusi kelis metus krupciodavau nuo duru sukrebzdejimo.
Pasirasau po sitais zodziais..
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 28, 19:15)
Gali sau užsikraut bet kokį kryžių, bet neturi teisės krauti jo ant dukrytės pečių. Ji dar maža ir gležna, jai daug sunkiau bus tą kryžių nešti.
Ojojoi kaip sunkiau..
Autorei noreciau pasakyt nustokit galvot apie SAVE, apie savo meile/nemeile, kryziu/nekryziu, gyvenima su alkocholiku/be alkocholiko, vyras pasikeis/nepasikeis, pagailet jo/negailet ir t.t.

jus turite VAIKA, kuriam pati savo noru GRIAUNAT GYVENIMA, o dar mergaitei

Nugi tai cia jai uzdedat kryziu visam gyvenimui

Kokios bus to pasekmes, pasiklauskit tai patyrusiu vaiku..
Viena mergina padekojo savo mamai, kad ji negyveno su tokiu vyru-teciu. O as iki pat siol uz tai mamai negaliu atleisti, kad mano gyvenimas (ir is to isplaukiancios pasekmės) jai matyt neatrode svarbiau uz ta
kryziu (man tas
kryzius ne kas kita kaip susigalvotas saves pateisinimas) ar dar kokia susigalvota priezasti.. Kazkada buvo pikta kodel ji MAN taip, dabar tik liudna..

Galejo alkocholikui vyrui-tevui gyvenima griaut, nes tokie paprastai be tokiu gailestinguju moteriskiu ir prazuva arba savo motinelems ant kaklo iki gyvenimo pabaigos uzsikaria.
Taip kad mano moralas: MYLEKIT SAVO DUKRYTE ir JOS gyvenima..
kaip greitai bėga laikas..
Atostogos
Maljorkoj