Įkraunama...
Įkraunama...

Kai stebuklas virsta košmaru

Mes tikrai nei viena negalim kategoriskai sakyti, kad jos vyras nepasikeis, nes mes juk jo nepazistam. O pasikeistii jis gali, bet.. Bet pasikeisti noreti turi jis pats.. Kol nenores viskas bus po senovei..
Taip, dauguma istoriju nelaimingos, bet yra ir laimingu istoriju, tik laimingu nieks neprisimena.. O sekme priklausys nuo vyro noro ir valios.
Tikiuosi, kad pavyks isbirsti is sio juodo laikotarpio.. Ir labai nenoriu, kad musu pasisakymai nukreiptu autores likima viena ar kita vaga.. Sprendima turi priimti tik pati..
Atsakyti
Neperskaiciau visu pasisakymu, taciau noreciau pasidalinti savo patirtimi - is kitos puses - as uzaugau su alkoholiku tevu. Turiu nuostabia mama, protinga, issilavinusia moteri, kuri jau 30 metu gyvena santuokoje su mano tevu, taip pat protingu, issilavinusiu .... alkoholiku. As esu antra dukra seimoje, taigi kai gimiau, tevas jau gere "pilnu pajegumu". Kiek zinau, is ligonines mane ir mama parsiveze ne jis (kartu su buteliu "liudejo" kad ne sunus gime). Tevas niekada nekeldavo rankos nei pries mama, nei pries mane ir seseri, bet, gerimas buvo nuolatinis. Mes neturejom ne tik tevo, bet ir mamos demesi surydavo jo girtuoklystes. As savo tevo tikrai nepazistu, paauglystej buvo ypac sunku, pykau ant mamos, kodel ji jo nepaliko, norejau net kad jis butu mires. Geda net prisipazinti. Dabar mamos nesmerkiu. Is dalies ja suprantu ir dabar tiesa sakant nezinau ar geriau jokio tevo ar toks, koki turejau. Jokiu jausmu jam nejauciu, apskritai nieko. Tevas dabar geria kur kas maziau, nors savo bedos nepripazino niekada. Atrodo lyg noretu dabaar bendrauti, buti tevu, bet rysiu jokiu nera tarp musu, neturim net apie ka kalbetis. Ir vis delto, negali sakyti, kad geriau jokio tevo, negu toks koki turejau. O patirti teko daug - romana apie alkoholizma galeciau parasyti. Manau viskas butu buve kitaip, jei tevas butu smurtaves. Dabar mano sesuo turi 4 metuku sunu - senelis ji labai myli, priziuri, labai nori kad paliktu pasisveciuoti ir tikrai elgiasi atsakingai - gal taip bando ispirkti savo kaltes. As pati dabar laukiuosi, turiu nuostabu vyra ir tikiu, kad mano vaikai tures puiku teva. Manau, kad tures ir seneli. Mama lengva raginti palikti vyra, neva vaikams taip geriau, gal ir geriau, tikrai manau kad man butu buve geriau vaikysteje be jo, bet is kur tai zinociau, jei netureciau tevo? Ar nepriekaistauciau mamai, kad ji paliko? Neimanoma suvokti to, ko neteko patirti.
Stiprybes mamai, sveikateles dukrytei. Tikiuosi priimsit teisingus sprendimus, o dar labiau tikiuosi, kad vyras pasitaisys ir anksciau nei po 30 metu, kaip mano atveju. Tai tikrai imanoma, net pasiekus visiska dugna.
Atsakyti
mergyte, suimk save i rankas, pagailek vaiko, koki teva ji matys visa likusi gyvenima??? palik ji. zinau lengva man sneketi, bet labai sirdi spaude skaitant tavo istorija. Palik, nesikankink. Ar vertas jis jusu kanciu, asaru???
Atsakyti
Uuuuui, lauk toki... Ka mazge matys? Gerianti teva? Geriau jokio nei toks.
Autorei linkiu protingo uzsispyrimo bei tvirtybes tinkamam apsisprendimui. Alkashai nesikeicia. Beveik niekada. O "beveik" - jis nesiskaito....
Atsakyti
QUOTE(Panda_vanda @ 2009 04 26, 10:03)

ne į tą skyrelį pataikei parašyti.
Atsakyti
Vaje, kaip sirdi suspaude tavo istorija Panda verysad.gif Naivu butu tiketis, kad vyras pasikeis, o kas daugiau gi belieka. Dabar patarciau tikrai nei begti nuo jo, nei skirtis. Palauk, palauk kol vaikutis paaugs, palauk kol pradesi dirbti ir ziurek kaip tada bus. Jei bus blogai, skirkis, prisiteisk alimentus, o jis tegu eina nxui. verysad.gif Blogiausia, kad as pati is tokios seimos. Mama kaip galedama kabinosi i gyvenima ir kai truko paskutinis kantrybes lasas del isgerimu, paskui ddel kumsciu, liepe jam pasirinkti arba seima, arba butelis. Jis nesusigalvodamas pasirinko buteli verysad.gif Ir iki siol kazkur gyvena pas savo tevus kaime ir geria....
Atsakyti
Stiprybes jums abiems 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif vargsas vaikas, nelaiminga moteris...
As suprantu, kad atviras kalbejimas= vertybe... Bet visgi......Noreciau kaip nors padeti, bet kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 01 gegužės 2009 - 23:13
QUOTE(Tomulyte @ 2009 04 26, 09:26)
Sveikinus sulaukus dukrelės 4u.gif

Neįsižeisk,bet toks vaizdas,kad tau trūksta vieno varžtelio.Kokią ateitį matys vaikas?Koks dar kryžius?Tu jį nešk kiek nori,bet kam dukrai matyt nuolat geriantį tėvą?Manai ji bus laimingesnė?Pasakys tau ačiū už tai?
Kažkokia nesamonė.
pritariu tavo nuomonei, mano drauges tetis pageriantis, tai ji darzelyje ir mokykloje visada turejo psichologini smurta, ir iki siol gedyjasi savo tevo
Atsakyti
Juk visos klystame gyvenime,o kodel tuu galvoji,kad tau reikia nesti ta kryziu,tikrai neee smile.gif Juk esi sveika ir protinga moteris,vaikas ne kliutis susirasti kita gyvenimo drauga.O vaikai laimingi tada ,kai mato laimingus savo tevus 4u.gif Sekmes ir stiprybes keiciant gyvenima kardinaliai 4u.gif
Atsakyti
nu ir istorija ,patarinėti kažko nesiruošiu nes kiekvieną darome sprendimus pačios ir esame atsakingos už savo gyvenimus,ir savo vaikų ir kokį tą gyvenimą duosi savo mergytei tai priklauso tik nuo tavęs pačios g.gif ,tikiuosi kad tavo ir tavo dukrytės gyvenimas bus laimingas ir ašaros bus tik džiaugsmo 4u.gif stiprybės
Atsakyti
Bek tu nuo jo, tokie nesikeicia schmoll.gif Draugei panasiai buvo, issiskyre, po keliu metu vel suejo, atrode kad susitvarke vyras, gime antras sunelis. Bet po kiek laiko vyras senais takais nuejo doh.gif O ka jai daryt vienai su dviem vaikais, kai gauna minimuma. Tai ir vargsta doh.gif Bet jei tave gyvenimas su tokiu vyru tenkina, tai palinkesiu daug daug stiprybes, kantrybes ir istvermes 4u.gif Tegul mazoji tavo dukruze auga sveika ir stipri wub.gif
Atsakyti