Sveikos
Skaičiau skaičiau - visko neperskaičiau, bet dauguma čia kalba apie save, apie leliukus savo, apie išėjimą su draugėmis, ar sėdėjimą namie ir pan. O kaip su vyrais? Ta prasme tas "subobėjimas" , ar jis jaučiasi ir kaip jaučiasi bendravime su savo nuosavu vyru? Gi pastojusi moteris daugiau mažiau pasikeičia, na kažkiek pakinta poreikiai, atsiranda kažkokie negalavimai ir pan. Paskui atsiranda leliukas, prie kurio reikia derintis abiems tėvams.
Mes vaikų neturim, bet pavasarį jau būsim trise. Labai laukėm nėštumo ir labai juo džiaugėmės, bet kuo toliau, tuo labiau ima baimė. Vyras išeina su draugais, nedraudžiu, net džiaugiuosi, kad turi su kuo pabendraut, pasportuot, krepšinį pažiūrėt. Tuo metu sėdžiu namie viena. Nu kur aš vakare sutemus viena grūsiuos? Pirmus tris mėnesiu tikrai silpna buvau, o ir dabar energijos ne kalnai, noriu lėtesnių, ramesnių užsiėmimų, o ne lakstyt po kokius barus ar diskotekas. Vis dažniau iš vyro girdžiu, kad "šiuo metu tu negali patenkinti mano poreikių, todėl aš ieškau, kas gali" ir pan.
Turim vienus draugus, kurie augina lelių. Kol laukėsi, tai mes visada eidavom pas juos į svečius, nes mamytė nėščia ir jai namie patogiau. Dabar kai yra leliukas mes taip pat einam pas juos,nes jiems su vaiku namie patogiau. Jei aš blogai jaučiuosi, vyras eina pas juos vienas. Apskritai jam tokie poreikia atsirado dabar - į klubus nori, į diskotekas. Man irgi siūlo, nors žino, kad neisiu

Sakau, kas bus kai bus vaikelis - su juo gi į šokius tikrai nevarysi, tai tada jis man iškelia pavyzdžiu tuos mūsų draugus -" va, matai, ji su vaiku namie sėdi, o jis visur vienas ar su draugais vaikšto".
Nu bet man tai pikta kažkaip. Aišku, reikia ir galima atskirai vienas nuo kito, su savais draugais papramogaut, bet gi kažkas ir bendro turi likt. Negi, mamos, pagimdžiusios ar besilaukiančios visos taip? Vyrai sau o jūs sau? Gal aš čia be reikalo nervinuosi? Nes man atrodo, kad galima kažkokių užsiėmimų susigalvot, kad vienas prie kito ir prie vaikelio prisiderinti...
Ai, prirašiau čia. Tiesiog vaiko dar nėra, o jau dabar jaučiuosi uždaryta namie ir subobėjusi, bei niekam neįdomi. Pasiskundžiau...