Na ką aš galiu pasakyt,per darbus iki nėštumo draugių nebeliko (nebent telefonu paplepam

),vyras užsikasęs darbais ir namo statybom.Grįžta vėlai.Mama gyvena arti,bet irgi nuolat dirba.Mažutės palikt nėr kur - bet aš visai dėl to nesisieloju.Taigi aš MAMA.Laiką leidžiu su vaiku.Vežimuką stumdau viena-tiksliau ne viena,o vežioju dukrytę

ir t.t.
Aš stengiuosi neįsileist blogų minčių galvon

Jeigu viskas užknisa,įlendu į SM,paskaitinėju-parašinėju (vat ir hobis gali būt

).Lauke kai mažiukė miega,paskaitau knygą.
O kad iš vis nebeliktų laiko savęs graužti,su MB susiplanavom antrą lelių.Noriu pametinuko.Tai manau,apie save laiko nebebus iš vis kada galvot.
O kas dėl subobėjimo,man giliai dzin

Ateis laikas,vaikai paaugs,išeisiu į darbą ir manau visas subobėjimas kaip "atėjo" taip ir išeis.Vyrą jau perspėjau,kad man reik ant jo išsibambėt,bo daugiau nėr ant ko.Baikė,nepyksta labai
Dryžuota,pirmas mėnesis būna sunkiausias.Paskui pamažu viskas stojasi į vėžias.Susiimk šiek tiek

Greit tas laikas pralėks.Man pirmos dvi savaitės buvo košmariškos,bet palaipsniui susitvarkė.Kiekvieną kart užplaukus juodai bangai,stengdavaus galvoti ir įsivaizduoti,kad aš guliu didelėj žalioj,skaniai kvepiančioj,gaivioj pievoj.Stengdavaus net kvapą pajaust.Užtekdavo kokia 10 sekundžių atsijungti ir lengviau atsikvėpdavau