Sveikos esamos ir busimos mamytes!
Pradejau sia tema, tad jauciuosi isipareigojusi parasyti, kaip sekasi po gimdymo...
Nestumo metu visko buvo, net tokiu isteriju, kad krisdavau ant zemes ir ne savu balsu raudodavau....Mano vyras ne per daug stendesi mane suprasti, tad tikrai pirmasis trimestras buvo kosmaras...
Sunku buvo ir paskutinem nestumo savaitem, bet kiek zinau, visom, ir neserganciom depresija, paskutines savaites buna labai sunkios...
Dabar auginu beveik 7 menesiu berniuka - jis labai judrus ir aktyvus nuo pat gimimo, tad per menesi niuo gimdymo numeciau visa priaugta svori ir dar daugiau
Depreijai nera laiko, o jei buna ir uzplusta liudnos mintys, jos tikrai nebuna tokios baisios, kokios budavo iki vaikiuko atsiradimo. Dabar nebegalvoju apie mirti, kaip apie iseiti. Dabar ji mane baugina (pagalvoju, o kaip mano leliukas tada gyventu...)
gyvenimas tikrai pasikeite 180 laipsniu kampu...ir jauciu, kad depresines mintys, jei griz (o kazkaip manau, kad griz), tai dar nergreitai, kai sunui bus daug metu.
Ir joks cia ne motinystes stebuklas, tiesiog demesi dabar turiu 100 proc. skirti savo vaikui.
Gyvenimas tik prasidejo. Ir auginti vaika labai smagu.
Linkiu visom pasijusti kaup as.
Laikykites, viskas bus gerai