Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

QUOTE(Irine @ 2009 05 28, 22:55)
Mur Mur, gražūs pumpurėliai gražiam vazoniuky wink.gif

Reiks mums su tavim ir su Dabej organizuot kada keitimosi lapais akciją  ax.gif

Aciu smile.gif arba siaip susesti, kavos isgerti ir apie sanpaulytes paplepeti wink.gif

o su geliapuodziais tai istorija tokia. radau man patinkancius ir nusipirkau. deja, ju buvo tik 4 vnt. man reikia 10-11vnt. dar vienoje pardeje radau, bet irgi tik 4vnt. tai del likusiu skambinausi i firma ir man surado dar 4vnt. Mazeikiuose ir siuncia i Vln 4u.gif
Atsakyti
Nu šaunuolė smile.gif

O ką darysi, kai nauji eksponatai atsiras? biggrin.gif
Atsakyti
Vaikų skaičius nepriklauso ar veislinis lapas, ar ne. Gal ir priklauso truputį nuo veislės, bet šiaip tai tos pačios veislės lapas gali skirtingą skaičių vaikų išauginti.
Dažniausiai kuo mažiau reikia, tuo daugiau vaikų išauga lotuliukas.gif

Pernai pagailėjau netyčia nulūžusio lapuko nuo neveislinės ir įkišau. Iš pradžių išaugo vienas vaikas, jau toks ūgtelėjęs buvo, ruošiausi atskirti, kai šalia pasipylė dar krūva vaikiukų. iš viso buvo 11. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2009 05 29, 00:13)
O ką darysi, kai nauji eksponatai atsiras?  biggrin.gif

manau, kad kuri laika susilaikysiu nuo nauju isigyjimo. kita vertus neaisku, kaip kuri veisle prigis. vat "Lyon's Pirates Treasure" jau kuris laikas pas mane (tikrai jau geras menuo), bet nei vieno lapuko neisleido. kazkokia visa susisukusi schmoll.gif o gal sios sanpaulijos labai lepios g.gif
Atsakyti
Vaikučių skaičių, tai iš ties, nežinia kas įtakoja. Mano anksčiau rodytas Rob`s Vanilla Trail lapukas 13 vaikučių užsiaugino smile.gif O vienos neveislinės, tik vieną te išspaudė smile.gif

Mur mur, gražutė tavo Emerald love thumbup.gif Man labai jos žiedelių spalva patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 29 gegužės 2009 - 07:50
Mano Lyon's Pirates Treasure taip pat laaabai sunkiai augo ir lapai raitesi doh.gif
Pirkau toki http://public.fotki....ure/aaa027.html
O cia jis po 4 menesiu unsure.gif http://public.fotki....ure/998027.html

Prazydo po kokiu metu, ir sposa iskrete-pirmi du ziedai buvo alyviniai , jau galvojau kad susportavo ohmy.gif , bet kiti ziedai prazydo kaip turi buti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 29 gegužės 2009 - 09:06
Kad jau prašnekot apie užsispyrėlius, tai ir aš pasidalinsiu.
Midnight Cloud lapas pasodintas pernai birzely, kartu su kitais panašiu metu. Tai kitų lapų vaikai jau rudenį žydėjo patys pirmieji, o Midnight Cloyud, vaikai pasirodė panašius metu, bet jau taip lėtai augo, taip sunkiai. Tik dabar pats didžiausias lyg ir turi pumpurą, bet pats augalas dar nėra didelis.

Dar vienas eksponatas Jubilee Red. Žiemą gavau iš l@n@ dovanų, kai su drauge pirkom kitus augaliukus. Man labai įdomu, kad tu jį pasodinai? nes jau buvo nukirptas lapas, tai spėju, kad ilgokai jis tupėjo pasodintas. Neseniai pasirodė, kažkas panašaus į vaikus. Kartais dar suabejoju, ar ten ne kokia žolė dygsta, bet lyg ir ne, gal vis dėlto vaikai. Bet ir tie vaikai labai lėtai auga , tokie mikroskopiniai lapeliai jau kuris laikas stovi.
Atsakyti
padekit, mergaites, stai koki dalykeli radau siandien laistydama cray.gif
user posted image
perlieti kaip ir neturejau. gal ana savaite kai liejau su trasom, gal ant lapo papuole keli lasai. na, tokiais atvejais stengiuosi su servetele nusausinti.

L@n@, Tavoji "Lyon’s Pirate’s Treasure" dar pakankamai grazi. manosios lapukai labai susisuke. na, bet busiu kantri. "pamyluosiu", "pabarsiu" gal ir issikapanosim smile.gif
Atsakyti
Puoliau matuoti savo vazonu skersmens,na biski didesni,tai kas bus?nezydes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2009 05 29, 12:13)
Puoliau matuoti savo vazonu skersmens,na biski didesni,tai kas bus?nezydes?  g.gif

Jau rašiau, kad didesnis pavojus supūdyti šaknis.
Jei kažkaip pavyks atitaikyti laistymą, tai žydės, kodėl gi ne.
Šiaip auginant didesniuose vazonuose ir skrotelės didesnės išsibujoja, kam aktualu vietos trūkumas, tai irgi šioks toks minusas.
Atsakyti
[quote=l@n@,2009 05 29, 10:58]
Mano Lyon's Pirates Treasure taip pat laaabai sunkiai augo ir lapai raitesi doh.gif
Pirkau toki http://public.fotki....ure/aaa027.html
O cia jis po 4 menesiu unsure.gif http://public.fotki....ure/998027.html

Mane labai nustebino,kad parduodami tokie maži vaikučiai.Na,tokius parduoti tai, švelniai pasakius,nekorektiška.Yra tam tikros normos,kokio dydžio vaikutis parduodamas,Tokio,koks pirmoje nuotraukoje parduoti tikrai negalima.Tinkamas pardavimui atrodo taip,kaip pas l@n@ antroje nuotraukoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietus: 29 gegužės 2009 - 21:34
Mur mur , pagal mane-saulute apdegino lapelius rolleyes.gif

Kerpena , as nupjaunu lapo virsune: 1-jei remiasi i mano siltnamuka, 2-jei pats pradeta augti, 3-jei ilgai nera vaiku. Tai nepamenu dabardel kuriuos priezasties Jubilee Red tai padariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 30 gegužės 2009 - 09:28